Bråk

Nikki började bråka med mig precis så nu måste jag stanna inne på mitt rum... Dumma bajs....


Halt ponny :(

Abbey har blivit halt :(♥

Fick reda på det när jag loggade in på facebook..... Den fina underbara ponnyn har blivit halt. Jag undrar verkligen hur?
Men på lördag sticker jag till stallet och ser hur det är med henne och kollar och kanske pysslar om henne lite♥
Har sätt att välldigt många ridklubbar har skaffat blogg nu ^_^ Här kommer dem som jag kommer ihåg:
http://teamvide.blogg.se http://lrkryttarna.blogg.se tycker verkligen att det är roligt att klubbar skaffar blogg :)

Sen vill jag också säga en sak till:
Vila i frid Candy♥Du var verkligen en fin kanin Felicia älskade dig av hela sitt hjärta... Du försvann... Hennes hjärta är tomt nu... Du fylde upp det. Rest in piece!

Idag ska jag rida. Ska hoppa, vet inyte vem men det får vi se :) Hoppas att vi hoppar högt idag ^^ Vore mega kul!
Det var länge sedan jag hoppade högt. Senast var på Aw♥

Här kommer en liten aw bildbomb ♣



Imorgon sticker jag och äter på belladonna med mina underbara kompisar<333

Imorgon ska jag ut och äta med mina kompisar. Det blir jag sara julia och tora, sen ville några killar också äta med oss så det kommer några killar också :)

Ser fram emot det! Då blir det jag Tora Sara Julia Simon Emil och Jontathan<3
Efter så får vi se hur vi gör. Här kommer lite bilder på mig och Glitter idag när jag gav henne mat och gosade.

Ha det gött!!!!


Idol on My way

Kollar lite på idol nu tycker inte att dem är så bra men det är sånt man får se ibland! Nu ska Amanda sjunga vet inte ifall hon sjunger bra... Jag tror att hon är bra!


Ätit

Nu har jag ätit och vilat. Nu blir det läxor. Farmor och farfar är här och passar Jesse. Inan jag gör läxorna går jag ut till Glitter älskling!

Jesse följer med till Glitter idag för han är galen i kaniner <3

Kram Linn


Dansat and massa more

Tjenix bloggen! HAr dansar idag och bloggat lite ifrån mobilen och typ skit mycket mer. Är verkligen skit trött så jag ska stänga av datan och göra lite läxor♥



Frisyren är äntligen klar

Nu är min frisyr äntligen klar! Vet inte hur jag ser ut nu xP hahahaha


Gympa NeXT! Och Tora fixar snygg frisyr på mig!

Hejsan lilla fina bloggen! Nu fixar Tora en fin liten frisyr på mig :) gör ont men vill man vara fin får man lida pin. Det gör så j*vla ont!!!!


Vet inte vad för lektion vi ska ha nu xD

Haha vet inte vad för lektion vi ska ha nu. Slutar 15.00 idag! Tråkigt. Spelar lite Wordfeud haha! Nördar lite!


Skölan!!!

Är på skolan nu ska ha spanska nu. Haha kollar igenom glosorna lite;)
Kraaam Linn<3


Frukost nu!

Äter frukost nu. Gott! Dagens frukost ser ut så här:


Idol nu!

Kollar på idol nu :) Kul enligt mig. Vad tycker ni om idol?


Laddat ner blogg.se appen på mobilen!

Har laddat ner blogg.se appen på mobilen nu! Älskar appen. Den är super och fungerar precis som jag vill!
Därför HISSAR jag den :)<333 kollar lite bloggar nu. Kommentera så kollar jag på din blogg :D Hoppas att ni gillar bilderna!

Kramar Linn<3


Data inlägg :D

Haha blir ni glada nu?
Skoja bara! Men ialla fall... Idag har jag vatt med Julia och Tora. Vi hade det över ballt xD Sen skulle jag och Julia göra läxorna så vi stack hem till mig (tora skulle träna gympa) och gjorde våra läxor. Egentligen skulle jag rida idag men han inte eftersom att skolan går före... :( ... Ville jätte gärna  rida min lilla Ville bus♥
Saknar honom!
Kommer inte uppdatera alls bra på bloggen fö jag har inte tid men hinner jag så gör jag det.

Hittade en fin text på facebook men så sjukt ledsen blir jag så nu kommer den:
Det var en gång en kille som var 16 år gammal. Han hade en mamma som bara hade ett öga, pojken skämdes över att sin mamma bara hade ett öga..
En dag när pojkens mamma gick till skolan för att hälsa på sin son. Fick hon alla blickar på sig. Alla började skratta och mobba pojken dagen efter för hennes öga. Pojken skämdes så att han flyttade hemifrån..
Tiden gick och pojken blev äldre, gifte sig och ...skaffade barn.
En dag kom pojkens mamma förbi men pojken bara skrek att hon skulle gå och att han inte ville ha med henne att göra.
Efter några år kommer en släkting från mammas sida hem till pojken och säger att hans mamma har dött, pojken bryr sig inte och fortsätter leva sitt liv.. när han en dag är hemma där han bodde när han var liten hittar han ett brev till honom från sin mamma. Där stog ... ” Förlåt min son, det var inte meningen att skämma ut sig, men när du var liten var du med om en olycka och förlorade ditt öga så jag gav dig mitt ena öga”
Pojken förlätt aldrig sig själv efter detta brev ..
Kopiera detta om du älskar din mamma över allt annat på denna jord♥
och din pappa.. ♥

Bild från när jag red Grevis :)
Här kommer en söt liten video när jag hoppar typ lite med henne ♥ Hoppade ca 75 cm :) Inte högt men räkte för att trilla av xD



Noll tid alls!

Jag är jätte ledsen men jag har ingen tid alls att blogga nu för tiden :( Men idag red jag Toby barbacka. Han var verkligen jätte fin. Det rolig var att när kg kollade vem isas och Gabbi skulle rida så skulle Issa rida Toby och Gabbi sezar xD haha!!!! Kram Linn

Jafet <3 Grym dansare asså! Pluss snygg ;)

OMG! Jafet är verkligen snyggat i hela Idol alla killarna. Gillar hans lifsstil. Men viktigast av allt han är skit duktig han är! Tycker verkligen att han är GRYM! Alexander kan gå och slänga sig i väggen! Haha Anders är bara så grymt rolig xD Kram Linn<3

Leonard

Leonard tycker jag inte jag riktigt är bra men han är SNYGG! Iallafall fall enligt mig. Jag tycker att han är ok. Men Robyn är fortfarande min favorit. Juryn är på samma humör som mig idag. Tycker verkligen att dem har rätt. Jag är helt enig om att kg tycker samma som dem men det kan ändras när dem andra sjunger. Kram Linn

Robin är min idol

Kollar på Idol nu och måste verkligen säga att jag ÄLSKAR hans röst. Tycker inte att han är snygg men sjunger jävligt bra! Håller med juryn till 100% när dem snackar med honom. Hoppas verkligen inte att han åker hem och jag tror inte heller att han kommer åka hem för då dör jag!!!! Ses efter pausen som jag hatar :) Kramar Linn

Bloggar ifrån mobilen :)

Hejsan bloggen! Nu bloggar jag ifrån min mobil, går väll rätt ok. Håller på att uppdatera min iPod och laddar ner lite på mobilen så nu passar jag på att blogga också. Idag har jag vart med Julia och Tora. Hade skit kul! Ni skulle ha sett hur galna vi var! Men iallafall fall så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva nu för typ inget intressant för er har hänt. Men imorgon ska jag rida vet inte vem men vi får se :) Ska ducka nu så heejdå! Massa gosiga kramar Linn<3333

Ponnyakuten idag klockan 19.30

Idag börjar ponnyakuten 19.30 och du blir det skoj! Kanske man ser Nellie Berntsson?



Busig och glada ponnysar!

Haha ni fattar nog. Ja men idag red jag Abbey. Hon var verkligen pigg :D Haha! Blev några glada bocksprång och lite bus men ja det var ändå kul! Men nästa gång blir det BARA konditions träning, för idag blev det inte riktigt som jag hade tänkt :) För det blev roligare. Men somsagt så nästa gång blir det konditions träning. Cömpe var busig som vanligt när han skulle gå först ^_^ Små stegrade, bockade och ryggade in i mig några gånger.
BUS POWNISAR!
Smart som jag är så glömde jag min kamera i stallet så Ida fotade med sin mobil. Hon kommer att ladda upp bilderna på facebook när hon kommer hem sen kommer de upp på bloggen :)
Har glömt att berätta att Nikki (min syrra) råkade radera filmen när jag trillar av så det bli ingen video -.-


Detta ser man verkligen int evarje dag! MUST LOOK!!!!!!!!!!!!!


JÄVLAR ASSÅ! Har verkligen aldrig tidigare sett detta! Omg säger jag bara! Hade verkligen velat se detta i verkligeheten! Men undrar egentligen hur många som skadar sig och dör av det?
Kommentera så kanske jag klickarin på din blogg. ♦^_^♦
 

Vad ska man egentligen ha för rubrik?

Asså jag vet inte vad jag ska ha för rubrik egentligen? Men ialla fall så sitter jag och messar med min underbara Wilma på pappas mobil för han håller fortfarande på med min♥ Jag vill verkligen ha pappas nya mobil! Den är så sjukt mycket betträ än min iphone!
Läser några bloggar bestämmer med Wilma när vi ska rida också vidare :) ♥
Här kommer mina favorit låtar!


Så nu ska jag äta för jag skita hungrig!

Tror jag ska satsa på rött och blått och vitt

Ni fattar nog vad inlägget kommer att handla om xD Haha! Men somsagt jag kommer nog bara att satsa på färjerna rött blått och vitt. Jag ska antagligen köpa något snart. Jag hoppas ialla fall det. Kollar lite på nätet på olika saker. Här kommer bara lite av dem sakerna jag vill ha :)






Japp pallar inte ladda ner fler bilder nu så nu får ni nöja er med detta. Imorgon när Ida fotar nör jag och Wilma ska rida så blir det matchningsdagx! Det jag menar med det är att jag kommer att macha kläder :D Haha, ni kommer att se det på foton. Jag kommer ialla fall försöka att göra ett bra klädval.
Sen efter att jag har ridit så ska jag sticka till andreagården.
Men nu tar jag en paus med skrivningen♥Massa hästigakramar ifrån mig!♥

Ridit och vatt i stallet heeela dagen typ

Haluuu! Varit i stallet och ridit ville idag. Han var super fin. Ida hängde med till stallet och vi myste lite med Ville♥
Imorgon ska Villes gamla medryttare komma och rida honom för hon ville veta hur han har det nu :D
Ska rida konditions träning med Abbey imorgon med min underbara WILMICH!!!!♥
Pallar inte skriva mera nu så hejdå :)


Jag har fått en iphoooone! Jag har sett ett stjärnfall!

HELUUUUU! Nu har jag fått en iphone! Men ingesim-kort så jag kan inte ringa och messa än men på mondag kommer mitt sim-kort. Jag har fått en 3gs men nu har jag ialla fall en mobil ♥ Hade nöjt mig med att få tillbaka min gamla men men livet har framgångar också. Juuuste igår kväll så jag ett STJÄRNFALL!!!!!!!!!! Shiit det var helt magiskt! Vill bara se det om och om igen xD¨

Det såg precis ut som den på bilden. Men man han lixom inte tänka, det gick så fort!
Det var verkligen en underbar stjätn himmel!

Träffade Maja Larsen också på resturangen. Kände först inte igen henne men sen snackade vi lite och då kände jag igen henne ;) Haha! Men nu så ska jag komma på vad jag ska skriva senare idag så jag återkommer!

Grattis Mami!

Grattis MAMMA!
Grattis min underbara mammi! Idag fyller min mamma år hon fyller.... 42 år! Yeay! Heja henne!
Köpte en dyr pressent till henne(blomma) men det var jätte fin ^_^ Här kommer fest kläderna xP
Bajs jag kunde inte ladda upp dem :(Men här kommer ialla fall lite andra bilder ifrån aw.

Måste dra hejdå!


DISSAR läxor!

Haha fet dissar läxor!
Hasr typ asa mycket läxor så det blir det enda typ man gör idag :(

Blir glad av att tänka på aw!
Måste plugga vidare nu så hejdåååå! Imorgon fyller mamma år och då blir det ett inlägg för henne!♥

WilmaHEARTlinn

Här kommmer ett litet efterblivet inlägg som egentligen skulle kommit upp igår men han inte blogga då så det fick bli nu istället!
Jag och Wilma skulle ju va igår men det blev liksom ett missförstånd... När jag hade slutat skolan så cyklade jag Tora Sara och Acke för att vänta på Wilma. Men då hade Wilma redan cyklat hem till mig och väntade där på¨mig så jag stog och väntade på henne där. Efter typ skit länge så pallade jag inte vänta längre så jag cyklade hemmåt och då mötte jag Wilma. Hon kom gående så jag ramade henne hem till mig. Sen hade vi typ as brottom så jag åt skit lite mat ovh skyndade mig att klä på mig ridkläderna. Vi hade liksom inte tid att cykla till stallet pluss att det ösregnade så vi kollade när bussen gick och ja den gick 15.45 och vi stack hemifrån 15.42 så vi hade liksom lite tävling med bussen. Haha...
Sen red jag och det gick bra. Red Toby. Men när vi skulle hem hade vi inte lika tur. Det var ingen buss som gick hem så vi kunde inte åka buss hem :( Så jag och älsklingen gick hem till hemme åt lite sen körde Wilmas mamma oss hem till mig också fick hon min pressent jag köpte till henne(padd)och sen stack hon. ♥ . LOVE U GUMMAN! Aweee hon är bäst!

Här kommer några najsiga bilder som Wilma tog ;)
Varnar er för att det är sjukt dåligt ljus! Ska redigera dem senare men inte idag :)
 


Alla andra bilder har ännu värre ljus så det blir inga fler bilder förr än jag har redigerat dem.


Ville var underbar!

make a gif online
Make a gif online
Hemsidan jag gjorde bilden på http://www.picasion.com/ den är skit bra! Jag lovar er♥
Jaupp då börjar jag väll.
Idag har jag varit i skolan. Tråkigt som vanligt. Sen efter det hadde jag hollendska och sen stack jag till Ville♥ Red honom och sen gosade jag med honom i ca 30 minuter. Han var riktigt mysig idag. Vill att han alltid ska vara så mysig. Sen smörjde jag in alla såren och pysslade om honom lite själv :) Jag hade ju en tid att passa och det var 17.00 och jag hade ingen mobil klocka eller något som jag kunde kolla tiden på och jag bara lyckades att komma hem precis 17.02! Så sjukt grymt xD
Kommer ett till inlägg snart så det blir nog bra :) Kommer också lite biler då :)

Vet men han inte

Asså jag har verkligen inte hunnit blogga och jag är skit ledsen för det :( Men igår red jag ialla fall toby. Han var pigg men ingen dressyr ponny. Ska sticka till stallet och rida ville nu så jag har skit brottom xP Ska försöka att blogga efter jag ridit. Ni vet ju om att jag älskar att blogga så det är ju inte för att jag inte pallar utan att jag inte hinner. Emelie följer med till stallet :) Gillas av mig!

Ska få ett så här skal :) Det på bilden åvanför♥


AJ!

Aj! Ohh.. Jag har typ fått skit ont i handlederna och armarna sen jag trillade av :( Dissas ifrån mig.
Läser Nellies blogg nu ;) Kul att det gick så bra för henne med Bellman! Ska snart äta och lite till...
Letar fortfarande efter skal men hittar inga :( Om du kommenterar var man kan köpa skal som är
fina och billiga så får du mini intervju och länk pluss enskilt inlägg för dig och reklam bild. Jag har
ju liksom inte för att skryta men inte så få läsare så det är ju en chans att få flera läsare :D Haha
Jag vill ha ett burberry skal. Om ni kollar på bilden nedan så kan ni se hur den ser ut.

Hehe, ni kanske inte tycker att den på bilden är ful men inte i verkligheten xD
Ska ducha nu så då säger vi: C ya!

Balett

Haj Bloggen! Nu ska jag sticka till baletten. Tar bussen till baletten för jag nt pallar cykla dit.
:)
Eftersom att jag ska få en iphone 3gs i veckan antagligen så måste jag ju
ha ett skal så.... här kommer en bild på den  jag vill ha!
Oj hittade inte bilden menmen måste verkligen dra nu så pööös


Misslyckad hopplektion

Hehe ni fattar nog... Ja jag trillade av... Red Grevinnan. Det var en kul lektion och hon vaar välldigt pigg. Hoppade bara en bana på 75 cm. Lågt men jag fick inte bestämma :(
Sen vill jag ´bara gratta LILLHAGEN som kom delan 1 med någon annan ridklubb på allsvenskan! Jätte duktiga tjejor asså!

'
Tråkig bild men tog den för några dagar så den är hyvsat ny. Imorgon ska jag och Felicia va :) Blir ju kul!
Har kommit på vad ja ska göra med mina pengar som jag fick.... DAMDAMDAMDAAAAAM.....

                                                                                    Jag ska spara dem!
Haha det tycker jag är ett smart val. Eftersom att jag nästan aldrig har pengar så måste jag spara nuuuuuu!
Ska kolla lite TV nu så då säger jag: HEJDÅ BLOGGEN!


Omg!


Tjenare bloggis!
Nu har vi varit på loppis. Jag åt min frukost klockan 13.01 och ja
det har inte varit någon normal dag ;)
Näst gång det blir loppis ska vvi åka dit för det var sjukt kul asså! Vi har avrit där hela morgonen
och förmiddagen och jag tröttnade inte en ändaste gång! Haha sålde min ridhjälm för 70 och ridväst för 40kr!
BIIIILLIGT
Jag var jävligt envis... Skulle jag sälja en sak för ett pris då skulle det bli det!
Typ vi sålde nästan bort allt ^-^

♥Kramar Linn♥

Ps. Hoppträning idag. Emelie följer med och kollar ^-^


Loppis!

Hejsan bloggen Nu ska vi sticks och sälja på folkets park. Kommer att vara där till typ 13.00  Sen blir det ett riktigt inlägg på datorn. Jag var tvungen att gå upp 06.58 och det gillas inte av mig  Nu packar vi bilen sen sticker vi. Om ni ser mig så kom fram Kram Linn

Ifååån!

Hejsan bloggis! Bloggar ifrån mammas och min ifååån. Vi delar ju mobil nu :) Gillas stort! Imorgon ska jag Nikki mamma och fastern Emmeli sälja på loppisen. Kommer att bli skit kul! Fast vi måste senast upp klockan 07.00 buu. Jag mamma och pappa ska kolla på filmen HALLPASS :)  Haha Kolla jag hittarde smajlisar! Nu får ni se några haha! haha blev några styck nu! Kramar linn

Love u sister!

Bara så att alla vet så älskar jag Wilma! Ni hittar hennes blogg om ni klickar bredvid vad det står här http://allwayswilma.devote.se ♥ Wilma är som en syster! Älskar henne otroligt mycket
FInaste på bild!

Kramar Linn♥

Shoppat!

Cha bloggen! Bara så att ni vet så vill jag DÖ! Idag har jag mamma och Jesse shoppat lite :)
Jag shoppade en vinter jacka (skit snygg! Vinröd shockråsa och vit) 2 par nya skor. Blev jätte nöjd :D
Men sen hände det oväntade.... Min mobil blev stulen.... Kommer inte att svara på några kommentarer om vad som hände för allt kommer att stå i denna texten♥
Jag skulle bara följa med Jesse in i br-leksaker butiken för han vill dit. Så jag följde ju med honom.
Jag var med Jesse sen kom mamma och gav mig mina skor. Jag skulle bara sätta på mig mina skor.
Jag lade ifrån mig min kofta(där min mobil låg i)den låg brevid mig. Sen kom snorungen och jag fattade
ju inte att han skulle ta den så jag bara sket i det. Sen skulle kolla om jag hade fått något sms så jag tog koftan men den låg inte där.... Så jag bara "Mamma har du min mobil?" Hon bara " Nej vad då då?"
Jag bara "Min mobil är stulen!" Sen var den borta... Jag måste bara axeptera att jag inte kommer att få
tillbaka den. Mitt liv hängde i den♥
SÅ nu förklarar jag inte mer.

Hejdå! Älskar er ändå bloggläsare!

Ska till lille Ville idag igen

Hejsan bloggis! Drar till finaste och underbaraste Ville idag. Ska kolla hur det är med hans ben och
ta han om det, men jag kommer nog ändå bara skritta honom för han måste bli riden. Annars så blir han över pigg.
Ska nog ta Abbey imorgon så han får stå lite. Tänkte ladda upp några bilder till ifrån ridningen :D ♥





Nu får ni kolla på fb om ni vill se mera♥

♥Kramish licich och Villich♥


Hoppsan


Kramar Linn

Ny header på väg(bara nuvarande)

Rubriken talar:) Här kommer bilden
Klicka för större


Ps. Rösta gärna på mig! http://dayviews.com/ponnymupp/496203475/
Kramar Linn

Ridit och pappa fotade :)

Hejsan bloggis! Nu har jag ridit Ville. Skrittade bara men ändå. Han var jätte lugn, jag red själv idag.
Pappa (världens bästa) fotade när jag red och han fick skit bra bilder så här kommer några fina bilder på oss♥

Ville får en stooor bamse kram.

Lite mer bilder kommer nu ♥

'




Pallar inte att ladda upp fler bilder ^_^ Kommer fler inom kort ♦

Massa kramar Linn och Ville♥


Ska rida idag och massa mer ^_^

Ahh... Gjorde precis ett inlägg men sen dampade datorn och jag måste göra om
allt igen! Pallar inte!!!!!!!!!!!! Sorry om jag uppfattas som arg men jag blir irriterad på att
det typ alltid händer mig. Kommentera gärna om det har hänt er också :)

Då börjar jag om från början -.-

Idag ska jag gör massor(enligt mig)..
1. Gå ut med Glitter
2. Rensa hennes bur och ge henne mat.
3. Hjälpa mamma med att sortera inför loppisen imorgon. Jag kommer att bli riik!
4. Rida Ville :) Ska kolla om pappa kan fota ^_^ Vore jätte kul!
5. blogga ♥ Bloggen betyder ju typ allt ;)

Det var det jag kunde komma på just. Här kommer en liten video som jag
gjorde på mig och Wilmich när vi va! Hoppas att ni tycker om den.



                                                                        ♥Kramar Linn♥

Saknar att vara på tivoli! Sjukt kul asså!

Var ju på tivoli igår... Det var verkligen så sjukt kul asså! Åkte demonen frittfall draken och typ massa mer!
Vill verkligen göra om det för det var verkligen jätte kul ^_^ 
Alla kompisarna var jätte roliga och jag verkligen fet dissade Sean en gång... Det var verkligen kul att dissa honom *.*
Köpte en jätte stor klubba som jag åt på i ca 4 timmar -.- Det var skit jobbigt att äta klubban, för den var så himla stor asså!

Denna klubban åt jag xP

Mums.....!
Kramar Linn

♥Tivoli here i come♥

Haha, Nu köööör vi! Ska äta frukost sen borsta tänderna sen sticker jag till  Ellen som jag ska åka med ^_^
Kommer att bli så sjukt kul asså. Vaknade 07.23 imorse nä jag egentligen skulle vakna 08.30 *-* Hehe!
Tar med kortleken så att jag kan underhålla mig hela resan. Vi kommer typ åka hem 20.15 idag så jag kommer att vara trött när vi kommer hem.

Thomas bjuder på mat och vi kommer att äta på en liter trevlig resturang ;) Är verkligen glad att vi fick lov att göra detta!

Snyggaste Wilmich 0och JAaa <3

Kramar Linn♥


Spela kort med familjen :)

Ska spela kort med familjen nu :) Imorgon sticker vi till TIVOLI! Har köpt choklad och ramlösa till buss resan.
Kommer att ta med kortleken till Tivoli.
Bara för att ha något att göra under tåg resan.
Nu kom min underbara syster Nikki♥ Hon är världens bästa lillasyster. Om ni har något syskon så kommentera detta inlägg och och skriv om det är din
storebror storasyster
lillebror lillasyster ♥ Era syskon är värda att hamla på en kommentar :)
Chattar med UNDERBARASTE WILMICH!! Vi ska va på tisdag :) Först ska vi va sen sticker vi till stallet sen ska vi va igen ^^ Kommer att bli över nice ;)
Nu ska jag vara med familjen såååååå↓

Massa Kramar Linn och Nikki♥

SNygga nikki xP

fastern Emelie fyller år idag! Grattis (Y)


Ska fira min faster nu så hinner tyvärr inte blogg nu men senare :) Lovar till 100000%
Imorgon drar klassen till tivoli i danmmark sen är vi lediga på fredag! Gilla!


Kramar Linn

Buss till stallet 0.o Årkar inte cykla ^^

Haha hoppas ni läste rubriken för den stämmer :) Hade någon spring tvling idag på skolan och jag kom 4:a av alla tjejerna i 6an :) Är skit nöjd med tanken på att jag inte tränar så mycket. Ska åka buss till stallet för jag årkar inte cykla... Det är faktiskt mot vind xP

Glömde skirva att jag sprang 4 km på 23 minuter medans vinnaren sprang 4 km på 21 minuter ^_^ Glaad tjej!

Kommer en liten bild nu pööööz♥
 Jag och Wilmichhh! Snygga asså! ♥

Kramar Linn

Ovig tjej här...

Assså shiit! Jag är så vig som en pinne. Jag är verkligen sjukt stel... Stör mig verkligen på det fast det är inte det viktigaste i livet :) Här kommer en låt som jag spelar på gitar på skolan :)
Älskar låten! Går runt och sjunger den hela tiden... ^.^ Kan den faktiskt på gitar utan till :P
Thihi (Y)

Här kommer min favorit låt när jag var liten xD haha tycker att den är skit rolig!

Ska stämma min gitar och spela lite nu ♥
Kramar Linn

The buss!

Tjenare! Ska ta bussen in till Centrum(höllviken) och dansa ballet -.- Lite små tråkigt men det får gå.
Diggar verkligen lrks nya header!
Imorgon är det skoljoggen.... Jag kommer att gå.
Ska blogga på min och Paulines blogg nu om ni vill komma in på den så klicka här!
Här kommer några o visade bilder ifrån tävlingen :)

Erica och Levis

Erica och Levis

Issa och Toby

Issa och Toby

Har massa fler men dem kommer upp på fb :)
♥Kramar Linn♥

Ut och motionera :)

Nu ska jag och mamma eventuellt Jesse ut och motionera. Jesse cyklar förstås :) Jag behöver faktiskt röra på mig och vara med mamma lite.
Blir kanske ett inlägg lite senare men jag lovar inget. Tycker faktiskt att jag har bra uppdate på bloggen förutom att det inte alltid blir som jag har tänkt mig. Många tycker nog att jag är en data nörd men jag sitter typ bara en timme max vid datorn varje dag så jaja. Måste ut nu i friska vädret! Hejdå ;)
Kramar Linn


Jag är så trött asså!

Nu har jag varit i stallet sän typ 9 och jälp till. Det var riktigt kul förutom att det blev värsta ovädret -.- Fick några jätte bra bilder så dem kommer att komma upp i detta inlägget :) Tex(en stor häst) gjorde ett sjukt stort stegring! Det var verkligen upp i luften...
Men jag är lite sur på mamma och pappa för vi var bort bjudna hos gäster och då stannade vi tills 00.16 och jag skulle upp tidigt nästa dag så det är deras fel att jag är trött.
Här kommer några bra bilder :)
Felicia och Polly
Emma och Tictac
Lillan och hennes ponny
Fanny och HK
Fanny och HK
Gabbi och Grevinnan
Gabbi och Grevinnan
Gabbi och Grevinnan :) Hon trillade inte av
Issa och Toby
Caroline och Onslo
Hon trillade av :( Stackare
Nu blir det ej fler bilder för jag pallar nt och ska fika med mammsi ;) Jippi!

Kramar Linn

Över pigg ponny!

Hej!
Kom precis hem ifrån stallet :) Red ju ville idag men han var liiite över pigg.
Först när vi skrittade iväg (Jag och Sofie rider barbacka) så gick det bra. Sen kom det en motercykel och då blev
Abbey jätte räd sen när vi kom längre fram så blev goldie jätte rädd och började nästan stegra. Men det
var för att det stog en gubbe mitt i åkern och det tyckte hon var välldigt läskigt.
Sen fick alla hästarna typ frispel och Abbey och Ville kom sisit och sen började Abbey trava skit fort och då
kom Viril sist och han blir skit pigg då och då började han GALOPPERA! Han bockar när man galopperar så jag blev skit rädd -.- Så galopperade han hem med mig !!
Älskar ponnyn mest :)


Kramar Linn


Ska rida Ville idag sen till gäster

Ska klä på mig och göra iordning mig sen sticka till stallet och rida :)
FINfin pownie
Kramaar Linn


Jag ska göra en ny header till mig själv så länge tills gabbis är klar ^^

Ja ni förstår nog vad jag tänker skriva nu.. Tror jag fattar hur man sätter in den .... eller inte ska först prova på en blogg som jag skapar sen tar bort igen. Bara för att prova :)

Säger till när headern är klar :)'

Kram Linn

Jag har en förklaring

Hej världens bästa blogg!
Jag har typ inte bloggat idag men det var för att när jag kom hem så stack vi till Märtas
och sen han jag inte blogga efter det. Sen när jag hade ätit fick jag verkligen skynda mig till stallet :)
Jag skulle hoppa MAXI!! Hon var världens finaste :)
Nästa vecka ska pappa fota när jag hoppar henne :) Men jag ska inte hoppa henne på freddag
för då var det någon grej som jag inte kommer ihåg men ska istället hoppa henne på söndag nästa vecka :-)

Ska chilla nu så bye bye!

♦Kram Linn♦


Svar på komentar och mera.

Fokis bloggshop har äntligen öppnat :) Riktigt fina kläder fast det är ju sommar kläder och vi har liksom höst kläder i Sverige :( Synd --.-- Skulle inte skada med lite vår, vinter och höst kläder :)

Svar på kommentar:
Anonym: Nej jag har inte egen häst. Jag har en ponny typ på foder eller vad man ska säga :) Kram

Vera: Nej tyvärr jag har ingen egen häst. Men hade varit kul med en :) Den heter Silver Viril. Kram

Det var bara dem kommentarerna som inte hade egen blogg som jag fick ta och svara på :) Älskar mina bloggläsare. Dem gör allt mycket roligare :D

Kram Linn

Mina änglar



Jª Bªd eи äиGeL ªtt vªkª öveя miиª väииeя meи äиgeLи koM TiLlbªkª oCh sª ªtt äиGlªя iиTe kªи vªkª öveя ªиdяª änGlªя... ♥¨



Älskar dig så oerhört mycket!♥
KramarLinn♥

Många häst bilder


Nu blir det bild bomb först när vi rider på lillhagen sen drar jag ett streck sen bilr det abbey och jag













Bilder på Abbey och MEJJ! (LL)






Min sötnos Viril på sista bilden♥

Vad tyckte ni om bilderna?

♥Kramar Linn♥

Electropop!


Älskar låten!

Kram Linn

Glömde berätta!

Glömde berätta att jag kom 3:a i veckans blogg för ett tag sedan ;) VERKLIGEN kul asså! Det är en super bra blogg ^^

Ska äta tårta och göra klart läxan sen :) Var ju ute med Glitter innan .... Jag var inte riktigt ute i en timme -.- Var ute med henne i 40 min, men det var ändå bra ;D

Laddar upp bilderna på mig Emelie och Abbey och lite till nu ;)

Kram Linn

Frisk nu

Hejsan bloggen! Klickade in på en blogg som hade kommenterat och hittade denna videon :) Verkligen fin asså!
Super fin :) Nu har jag blivit frisk bara LITE öm i magen men annars går det bra. Har planerat lite inför dagen, Förs ska jag ut och gå med Glitter älskling i en timme sen ska jag läsa och vila typ bara det jag har planerat.
Tycker att det är en bra start. Imorgon ska jag till stallet och hoppa sen på lördag ska jag rida med Sofie kanske Cassandra. Mamma och pappa håller på och bestämma om vi ska till våra kompisar efter jag ridit.
Bjuder på lite dressyr bilder nu....Detta var när jag inte kunde rida iform
Det var det jag kunde bjuda på för idag ;)
∞Kram Linn∞

Hööks♥

♦Asså hööks är faktiskt inte så dåligt som alla säger.♦
♦Jag köper jätte mycket av mina ridsaker där och dem har faktiskt bra kvalite.♦
♦Dem kanske kopierar schabrak och träns men dem säljer det för ett bra pris mm.♦
♦Jag kan faktiskt inte säga mycket mer än att det inte är så dåligt.♦
♦Snart ska jag sticka till hööks och köpa en ny tjockare ridkofta och kolla efter nya ridbyxer också vidare.♦
♦Det blir nog bra :)♦

Glöm inte att anmäla er till min nya tävling!



♦Kramar Linn♦

Sorry felicia men detta inlägget är bara för roligt!

Kolla här när Felicia dansar :) SÅ jävla gulligt! ohhh... Sötiz här är länk till inlägget :)http://remmhagens.blogg.se/2011/september/forsta-videoinlagget.html#comment
Eller film :)
Aww, Finis :)
♥Massa kramar Linn♥

Ny tävling

Ny tävling! Var med och tävla om 10 kommentarer pluss länk till din blogg! Mejla bara in till [email protected]
  1. Välj en fin bild på dig och din ponny(favorit ponny) och skicka in den till mig
  2. Lägg upp bilden nedan på din blogg och skriv jag är med som en kommentar.
  3. sen väljer jag ut 5 finalister som just ni ska rösta vem som vinner.
  4. länka till inlägget på din blogg.
  5. Lycka till!
kram linn

Vi får väll bara hoppas!

Jag är fortfarande magsjuk -.- Börjar bli drygt nu! Chattar med min underbara bästis på fb (emilia) ♥ Pappa är med syrran på sjuk huset och mamma är och jobbar. Håller på med en tävling :) Ni måste vara med i den!
♦Kram Linn♦

Ännu en dag :(

Hejj! Jag är sjuk idag igen och det suger. Kräk sjuk bläää... Jag ska vila nu så bloggar jag inte mer. Kram Linn

It Suck!

Ah.... Jag har blivit sjuk. Och det är inte kul. Har kräks 2 gånger och det kommer att komma mer. Bloggar ifrån ipoden bara för att hålla uppdateringen på topp. Hoppas på att jag blir frisk imorgon så att jag kan rida och träffar kompisarna :) Juuuste... Glömde säga att min klass ska åka till Liseberg på torsdag nästa vecka. Pallar nr mer!!!!!!! Ska sova och bli frisk. Mamma kommer hem snart. Min farfar är här och hjälper mig. Tack älskade farfar ;) Kram Linn

Bussen ^^

♦Tja tja bloggen! Linn här! rubriken talar.. Ska ta bussen in till dansen centrum :) Tio över 4 går jag hem ifrån.
Egentligen har jag data förbud men jaja xD Red igår gick väll hyvsat bra. Men mår sjukt dåligt så ska vila innan jag sticker. ♦
♦Kram Linn♦

Abbey+kameran

Hej fina bloggen! Som ni nog såg så hänger kameran med till stallet ;) Hittade den i en damp väska xD Typiskt mig att glöma den i en väska.... Men klockan 11.30 sticker jag och Emelie till Abbey och då ska jag rida också ska vi smörja och mysa:) Kommer att bli jätte bra! Ska äta fukost nu ^^

♥Kram Linn♥


Ridit Ville ska rida Abbey imorgon <3


♥Kram Linn♥

Gästbloggning! Av emeliewinquist.blogg.se

The rubriken speak, asså!
Ja, jag heter Emelie och har gäst bloggat här rätt så många gånger innan!^^
Jag tänkte att Linn e ju i stallet nu så någon får ju hålla upp stämmningen på bloggen sålänge!
Ja, som sagt så heter jag Emelie och har en blogg nu som heter emeliewinquist.blogg.se Eller den bloggen startar på riktigt imorgon! Min nuvarande blogg som stängsavimorgon heter jusinbieberforever.blogg.se Ja ni läste rätt det är justin utan T.!
Lite om mig: Jag är 12 år, jag rider, jag har en ponny ca 2 dagar i veckan! Ponnyn heter Cömpe och är 1,48 m hög, han är en Connemara och han är född år 2001! Bild på han kommer! Film också kanske men då måste det först bli 5 kommentarer! Och det klarar väll ni? Jag ser ju lixom hur statistiken är!
Här är ju en sjukt söt bild på han! <3 PS: ALLA bilder på han är söta^^^<33
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Av ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Video blogg :) Eftersom att det var ett tag sedan ^^


♥Linn♥

52 läsare igår asså gött!

♥IGÅR HADE JAG 52 LÄSARE! GÖTT ASSÅ! GO ER SÖTA BLOGGLÄSARE^^♥

♥Kram Linn♥


Next på schemat... äta

Rubriken talkich. Ska äta nu sen städa glitters bur sen stryka sen kommer det roligaste.... RIDA!
Igår var jag rätt oseriös i min skrivning men jag hade en andleding 0.o
Min kanin

Jag är med i en blogg tävling hos en sjukt bra blogg! Älskar bloggen läser den varje dag! Hon är skit duktig på att rida :D  Hennes ponny Breave Heart är jätte fin och duktig. Jag tycker att hon gör roliga inlägg :)
http://dressyrponny.blogg.se/

♥Linn och Glitter♥

heja på!

Yeay! 23 läsare idag! Det höjdes med 12 på en timme :) Sjukt bra av er! ÄLSKAR ER MINA SMÅ GULLUNGAR! Ni är som en del av mitt liv även fast jag inte vet vem ni är eller känner er^_^

Är lite dryg nu xD Bara går runt och snackar skit.... Inte om någon eller sånt men typ bara onödiga saker. Har så jävla tråkigt-.-                               BlÄÄäääää Pallar inte mer!
Längtar tills imorgon.
Facebookar med
felicia xD Vi har varit så jävla ovänner(jag har iallafall inte varit vän med henne) men nu går det betträ. Börjar bli tröt på mina gamla smajlisar *.* och texter ..... Känns som om jag bara skriver samma med allt HELA tiden xP



Biler när jag och Alexandra sov över 2 dagar i rad.
Ahhh.. Pallar inte mer är så tröööt! Jag kanske är jobbig men jag är så sjukt uttråkad :) Funderar på att sticka och träffa någon nu^.^ Vore najs.

Tja då bloggen!
Kramich Linn◊


5 dagar i veckan ^^

Ska börja rida 5 dagar i veckan 2 gånger leketition och 3 gånger själv :) Jag kommer att bli en riktig dresdsyr nörd eftersom att det kommer bli dressyr 4 gånger i veckan och hoppning 1 :) Men det blir bra.
Här kommer några lindor som jag kanske ska köpa om jag får :)
Hööks typ 89 kr ^_^ Trevligt pris :)
Lyssnar på denna grymma låten nu!

Får se vad mamma säger om dem men tror att det blir dem blåa eller bruna :) Senare ska jag köpa ett nytt shabrak till Viril ♥ Eller egentligen till mig men han kommer att andvända den :) Men måste spara ap mycket ifall jag ska ha något nytt dressyr shabrak som matchar ;) Om just du har ett par fina lindor till salu för ett bra pris så får du
gärna kommentera eller mejla mig till [email protected]  är inne varje dag och checkar :D

Kramich Linn♦

A new girl

Tja Tja bloggen! Vatt hos frissan och shoppat med mamma och ätit på suvway :) Riktig god macka åt jag.
Här är en bild på mig nu :)

Och här kommer bild på några ridstävlar jag tänker köpa när jag får råd ^^

Det var allt för denna gången :) Kramichh Linn♥


Klippning :)

Klockan 14.00 sticker jag till frissan och ska klippa mig. Pallar inte göra något speciellt med håret så det blir bara topparna:) Letar fortfarnde efter min söta kamera... men hitter dem inte-.- Är inne på bdb och fb men allt börjar bli lite drygt så skiter i det. Om ni vill kan jag göra en header till er(obs inte animerad) komentera bara inlägget.
Här kommer ett exempel

Kram Linn


Älska mig

För helvete jag sitter och gråter! Så jävla sorlig! Här kommer filmen.
Det är bara att klicka vidare till nästa avsnitt. Det finns 6.

Kollat filmen i typ en timme och ska sova nu:)
Kram Linn♣

Sjukan

Tja tja, vatt på sjukan nu :) Rönkade höften inget brutet eller så men ska gå på kryckor nu -.- BORING!
Ser filmen ÄLSKAMIG på datorn. Är på del 3 nu :) Var inne på http://alwaystry.blogg.se min kompis blogg och då hittade jag den.

Pallar inte skriva mer nu ^^
Kram Linn

Min ponny längst fram (till vänster) ♥

Silver viril

Älskar min lilla halv ponny!
Skrev ett inlägg innan men sen råkade jag klicka bort det så nu måste jag göra om allt igen! Pallar egentligen inte..
Silver Viril heter den ponnyn som jag rider :D Han har tävlat sm i hoppning och på fhs och massa mer :) PÅ fhs kom han 5a skit duktig polle men nu är han 21 så det blir inget mer :) Han har inte blivit hoppad på ca 5 år så ifall man hoppar honom så kommer han att va JÄVLIGT glad ;) Kommer även att rida dem andra hästarna i stallet inte bara min pärla :) Senare kommer dte nog att bli sjukt mycket om han :) Så ni kommer att få se MÅÅÅÅNGA bilder på oss. 
Ska träffa dem andra 2 tjejerna som också rider hennes hästar fast mest Abby och den andra stor hästen som jag har glömtbort vad den heter(obs)...... Pappa kommer snart att hänga med och fota!

Skiter i bild (datan dampar) -.-

Kram Linn


RSS 2.0