Home

Nu sitter jag hemma med min lilla syster och äter muffins ♥ Varit ute med Glitter i övr en halvtimme ;) Men hon mår bra nu och då mår vi bra. Ska plugga och Webba med Hannah idag. Lille hannah sötisen. Imorgon blir det stallet och typ rida. Hästarna blev drågade igår för att fixa tänderna så ja jag kommer behöva bygga om ett förtrående mellan mig och Abbey igen.. Bajs! Men det finns bara en utväg och det är att bygga upp vårt förtroende mellan vartandra igen. Men nu ska jag inte blogga mer för jag ska plugga :D Puus!!

Hallou!

Sjuk idag. Har inget att skriva. kommer mer inlägg om jag mår bättre.
Hejdå!♥

Detta gör mig glad när jag är ledsen

Har gråtit stor del av dagen... Vill inte snacka om det, men när jag får sådana här kommentarer så blir jag glaad!

För er som inte ser vad som står (inklusve mig) så står det ialla fall:
Vilken fin blogg du har !!! Älskar den gröna färgen ;) Tänkte skriva lite this or that till dej ;D

titta på en klass med LD dressyr / titta på en klass med LD hoppning

Rotborste/Piggborste

Pälsglans/Glitterspray

Kram ! :D
Men ja ska svara på din kommentar nu :)
 Svar: Tack så mycket! Jag älskar också färgen ;)
titta på en klass med LD dressyr/ titta på en klass med LD hoppning-lätt svar x)
rotborste/
Piggborste-ingen kommentar
pälsglans/glitterspray- Så r det bara
Men det var det;) men just nu webbar jag med mina änglar men puus!!

Ingen bäbis idag :(

Det regnar jag mår allmänt dåligt och har läxa att göra.. Pallar verkligen inte sticka dit idag :( Men imorgon blir det dressyrlektion! Tagga ;) men jag ska inte skriva mer nu för jag har vettigare saker som jag kan göra.
Puus!!

pa

Har kollat på pa och ätit mat. Det blev ris med kylling (mums). Jag ska typ till blä mocka bajs skolan imorgon sen till bäbis och rida. Sitter och webbar med världens "normalaste" i världen... Haha! Men jag måste fixa min läxa... Bajs, kul verkligen! Emelie ville att jag skulle blogga lite så visst, Why not liksom?
Frågan e vad man ska skriva om. Jag som heter Linn ja jag har jämt mega blä tråkigt! Usch :( Har typ nothing att skriva om så det känns liksom lagom grygt :)
Nu sitter jag och Cecilia och försöker övertala Bella att skajpa med oss haha ;) Önska oss ett lycka till!
Puus!!

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma efter ett grymt ridpass! Hon lyssnade verkligen INTE för handen eller skänklen men hon var jätte pigg och det var kul. Vi tränade på åkern idag så det var jätte bra träning. Jag har verkligen inte tränat serri med henne på sjukt länge men idag galopperade jag av henne och travade mycket. Det blev cirka 30-45 minuter hårdträning och 15 minuter lång tygel. Tränade ute som vanligt men deet var kul. Om typ 1-3 veckor så kanske dem ska börja med padoken. Abbey fattade fel galopp dem 3 först fattningarna men sen så förstod hon vad jag menade. Hon litar vekligen på mig nu. Jag litar på henne med! Men imorgon rider jag och Emelie. Vi ska också rida lite ordentligare imorgon. Men nu ska jag hitta på ngt roligt.
Puus mina gulla lääsare!

This or That - Killar

Kör en liten This or That på killar nu ;)
Lång/Kort- Eftersom att jag är lång så vill jag också ha en lång annars måste man bara böja sig ner x)
Tjock/Smal- Asså helst normal
Muskolös/Inga muskler- Fett nice med Muskolösa killar
Neger/Vit- Ingen kommentar..
Lång/Korthår- Blää på långt hår
Rik/Fattig- Hallå, du snackar med mig? Klart han ska vara rik!
Snygg/ful- Ofc
Snäll/Dum- :)
Gammal/Ung- beror på hur gammal ja är men i nuläget så ska han vara ung
Smart/Korkad- Javisst ska han vara smart ^^
Mörkhårog/Ljushårig- Jag gillar både och.
Älska mig/Älska mig inte- Klart att han ska älska mig!

Det var allt! Pallar inte skriva mer på detta inlägget men de kommer nog fler sen ;)
Just nu sitter jag och redigerar bilder. Har inget annat roligt att göra så why not? Men om ngn vill underhålla mig genom mobilen eller datorn så är det OK för jag har ändå inget annat roligt att göra. Jag ska nog göra ett rikigt långt inlägg om stallet idag för det känns om att min blogg behver det. Jag skriver ju alltid så korta inlägg typ så det kommer nog att behövas. Älskar er mina fina underbara goa läsare! Puus!! ;-)
HAHA! Awwe, denna bilden är as gammal x)

Bäbis idag

Idag drar jag till bäbis. Vi ska typ försöka att rida idag så länge som möjligt eftersom att Abby inte har gått sedan i tisdes. Men uppdatering underdagen lovar jag att ni kommer få. Jag tänkte ha några små This or That. Så det är frittfram med att komma med förslag vad jag ska ha för frågor och sånt men jag hade tänkt ha en liten nu snabbt. Frågorna är endast häst idag. Frågor om vardag och killar och kompisar och sånt kommer sen.
dressyr/hoppning-Beror på vilket humör jag e på
Engelskridning/Westernridning- Jag e verkligen inte "western" tjejen.
Storhäst/ponny-
Massa billiga schabrak/Få dyra schabrak-
Uppsatthår/Nersläppthår när jag rider- Hatar att ha nersläppt hår när jag rider
Smkink/Utan Smink när jag rider- Asså beror på lite ;)
Matcha/Ej matcha-
Jag pallar inte skriva mer nu för det tar för lång tid att komma på men jag ska göra mer instld underdagen. Kommentera gärna och skriv olika "This or That". Ska snart äta frukost så ni får ha det super gött! Puus :)


Ngn som vet?

Någon som vet vilken hundras detta e?

Älskar hunden, rasen, tempramentet allt! Sjukt söt e den också. Ser sådana hundar jätte ofta men jag vet liksom inte vilken ras :I Ska snart sova eftersom att jag jämt är trött på morgonarna. Ha det rikitgt bra för nu pallar inte jah skriva mer eftersom att mamma vill att jag ska stänga av datorn-.- Blää! Hatar att gå och lägga mig men älskar att sova... Hm, äre ngt fel på mig? Men imorgon kommer mer uppdatering. Puus på er goa bloggläsare!♥

Gamla bilder

Här är lite gamla bilder ifrån när jag red hehe ^^  Faktiskt så är kvalliten inte perfekt eftersom att jag tog dem med mobilen men nu får ni ialla fall lite bilder.
Abbey
Jag när jag red Abbey (jag satt på ryggen då)
Jag hade inga fler bilder men skit i. Men som sagt har jag ap tråkigt här hemma ensam i mitt rum. Någon får jätte gärna underhålla mig hehe x) Men puss puss!

Bilder från GTA kliniken

Här kommer en liten bildbomv ifrån GTA kliniken i malmö.
Börjar med Atoy bilderna







Har många fler på Atoy men nu går vi över till hur det såg ut där ;)



Sist och minst så går vi över till fölet som också var med


Det var alla bilder tror jag hehe.. Ha det gött Puus!!

Muspus

Jadå då har jag varit i stallet typ i 1,5 timme och rycktat och myyst. Vi klippte svansen på hästarna också. Abbey var verkligen skitig idag. Det blåste som in i h*lvete! Så det var omöjligt att rida ut. Men då får väll Abbey bara vänta idag till. På måndag så blire nog bara rykta ponnyn eller en snabbtur ut och trava lite. Tog en damp bild också på en fläta som jag tog på hennes svans hah xD Den blev säärig x) Men här kommer ialla fall bilden på flätan som jag gjorde idag...

Hehe sääär ^^ Men om ngn vill skypa idag så är ja på G haha!
Puus!

Hej alla snygga och fula!

Hejsan alla snygga och fula! Jag o Emelie sitter i soffan och blogar. Hon ifrån min mobil och jag ifrån datorn x) Men men jag har typ inget att säga förutom massa tråkiga saker. Eller jo att Cassandra kommer och hämtar mig och Emelie hemma hos henne typ senare idag och sen så sticker vi till la cheval ;) Men Puus!



Emelie här!

Hej hej!
De e ja som är Emelie å e lika gammal som Linn. Ja å Linn är sjukt bra kompisar å om vi inte träffas varje dag så pratat vi varje dag. Ja idag ska vi sticka till stallet å rida ponnysarna. De blåser ju rätt mycket nu så vi ska rida senare när det har lugnat ner sig, typ vid 3 tiden. Nu sitter vi typ å chillar :) Ngn som vet när de e GhS på teven?
Heejdåå <3

De e då jag stolt som man är som rider denna Sötisen <3


Målat naglarna och sminkat mig

Nu har jag målat naglarna och sminkat mig. Emelie ligger i min säng och snackar med mig medans jag bloggar, hehe. Puus! (mobilinlägg)


Yr vaken

Vaknade typ nästan precis. Dem väckte mig med sms.... EMELIE! Haha nä skoja det gör inget Emelie jag behövde ändå vakna :) Men ialla fall. Det ska blåsa sjukt mycket mellan 11-15 så vi kommer nog rida efter 15. Abbey har inte haft ryttare på ryggen sen tisdags så jag får en pigg tjej idag. Gjorde en instld med alla bilderna igår som skulle komma upp typ på kvällen men det gjorde den inte-.- BAJS! Men ialla fall nu ska jag typ äta frukost och sen typ göra mig iordining. Ska rita lite idag också eftersom jag ska göra ngt annat också.

Gammal bild på mig o ludde ;:)
Puus!!

Ritade bara lite

satt och ritade lite medans jag skrev om nikkis (min lillasyster) önskelista till hennes födelsedag.
Jag blev faktiakt jätte nöjd med den eftersom att jag SUGER på att rita haha x)
Myser också med familjen lite med mamma och pappa också såklart med syrran också♥
Puus!

föralltid

Japp jah har Abbey under hela helgen. Ska försöka träna lite mer med henne om det går för att hon har inte blivit riden sen i måndes då det var jag som red henne. Men men om inte Lsofie kan rida henne så blir det svårt.. Men å andra sidan så blir det roligare för mig för då ha jag en piggponny som inte kommer att stanna antagligen när jag rideer :D Men min lilla bebis ska så småning om bli lite mindre rund om magen...
Puus!!

Back again

Nu är denna tösen tillbaka från staffanstorp. Har varit på ATG kliniken i malmö (jägersro) typ hela dagen :) Vi åkte in där med Funnyboy som kallas Atoy och ett föl. Det var riktigt mysigt. Myste med Atoy och fölet hela jävla tiden haha xD Fölet är bara ett halv år gammalt så den är vääääldigt liten om man säger så. Men jag tyckte att det var fett mysigt på djursjuk huset för det var liksom inte massa blod och så där idag ;) Men sen så lastade vi hästarna efter att ha varit där hela dagen. Efter det så stack vi tillbaka till stallet. Jag och Emilia tog in dem andra fölen-.- Sen rycktade vi och pysslade om dem lite. Tränsade Nossi (emilias 3 åriga unghäst som dem(vi) rider in) och gick ut i padokken. Sen kastade jag upp Emilia och sen så skrittade vi runt. Efter några varv så satte jag upp och skrittade typ också lika länge och sen var hon klar för dagen.
Sen så var klockan mkt och vi stack hem för att äta och så, sen kom mamma och hämtade mig. Bilder från kliniken kommer senare ikväll.
Men nu så pallar inte jag underhålla er mer så puus!!♥

Cassandra här!

Hej, Cassandra Ellevi heter jag 15 år och bor i lilla Vessigebro som ligger mellan Falkenberg & Ullared. Går på Apelskolan i Ullared och börjar grymnasiet till hösten, där jag valt Plönninge med inriktning häst, som jag hoppas komma in på! :)
-*Bild på mig*-
Mina största intressen är hästar, fotografering, kompisar & att sjunga.
Just nu rider jag inte på något speciellt ställe utan mest hoss en kompis på hennes Fjordsto Vigdis som är 17år, en envis och lättjurig ponny. Men även världens bästa! Vi är inte inriktade på någon speciell gren utan, jag är nöjd om hon kan gå någorlunda samlat i alla tempon! ;)
-*Bild på Vigdis*-
Tränar även min hund rätt mycket, han är en rotweilerhane på 3 år. Han tränar jag rätt mycket i hoppning, tricktränar och även lite "hästljud". Vilket menas med att han lyssnar på smakljud och sådannt! :D
-*Bild på Zack (hunden) *-
Nu har jag väl inte så jätte mycket å säga. Vill ni fortsätta följa mig så finns jag på: http://cassandraellevi.blogg.se/ och även på: animal-photo@dv!
Tack för att jag fick gästblogga här! :)



/Cassandra Ellevi! :)

Inst(bildbomb)

Här kommer en bild bomb ;)

Jag och Emelie innan jag klippte av håret.

Abbey ;)

Ville <3

Innan jag klippte mig :D

När jag klippte mig

Efter jag klippte mig :D
Alla bilderna är tagna 2011 :)
Puus!

Mihiii

Vet inte riktigt vad för instld jag ska göra :I Vill ha varierande men vet man inte vad man ska skriva om så blir det svårt... Hade det funkat att lägga in filmer ifrån min dator så yesbox då hade det varit solklart ;D
Om ngn vill gästblogga så vågra fråga! Puus♥

Vill redigera nuuu!

Svar på kommentar:

Har fått 2 kommentarer utan blogg som jag hade tänkt svara på nu. (Fick dem igår, detta inlägget är inst)
Kommentar ifrån: Emelie
Blev de privat privat lektion eller var hon där Linn där?<3 Saknar diig <3

Svar: Nej det blev det inte. Det kom typ massa andra också som inte brukar rida i vår grupp.

Kommentar nummer 2. Från: Anonym
äre din egen ponny ? :)

Svar: Nej det är det inte utan min foder ponny. Men det spelar ingen roll om hon är min egna eller inte för hon betyder lika mkt ändå.

Det var det nu får ni ha det gött! Puus!

Datorförbud

Hej bloggen! Jag har fått datorbörbud. Bara för att jag satt uppe typ halva natten och skypade fast jag inte fick. Jag kommer inte få tillbaka den :( Nu dampade IPaden så det går inte att skriva mer. Puus!Men nu bloggar jag från IPaden. Vaknade precis hehe. Jag ska sticka till stallet typ snart men vet inte riktigt när. 

Nej jag är inte normal, inte mina vänner heller

Aaa mina vänner kanske e väldigt "grisiga".

Fråga inte varför dem gör sså... Dem är grisiga haha x)
Puus!!

Grym hoppträning

Hoppträningen idag med Danny var grym! Han var super duktig och lyssnade på allt. Först så red vi fram självständigt över bommar sedan så galopperade vi på volterna över bommar. Sen började vi hoppa lite. Han var lugn i alla lägen. Verkligen super duktig! Jag tog några bilder på honom i boxen med mobilen. Dem blev inte bra men det får duga. Hoppas verkligen att jag får träna killen fler gånger i hoppnig. Men sen efter träningen cyklade jag hem bytte om åt lite mat sedan så stack jag mamma nikki jesse till folketspark i malmö och åkte skridskor-.- Tråkigt? Ja, men jag sög bajs och ja jag tycker sånt är välldigt tråkigt så jag satte mig på en bänk och smsade med mobilen. Sen efter drygt en timme så bar det av till farmor o farfar. Vi var där i kanske 45-60 minuter. Och nu är jag hemma. Jag är heeelt slut efter denna dagen.
Imorgon blir det rida Abbey. Försöka galoppera av henne lite om hon vill och sen till Staffanstorp och träffa bästa ♥ Kameran hänger med till staffanstorp så bilder kommer på fredag om jag hinner. Bloggar om det går ifrån Emilia men inslda fixar jag också! Nu ska jag duscha och packa till imorgon.
Puus!!♥

Nu sticker jag

Nu så är jag påklädd och klar. Då är det bara att cykla iväg :) Puus!


10.05

Nuså ska jag ta och klä på mig. Sitter och chattar lite med bästa. Sticker till henne imrogn.. Sover där en natt ♥ Vi ska kanske skritta lite på deras ungponny Nossa (smeknamn) som är 3 år. Bilder kommer såklart. Men gud vad jag e seg just nu. Jag har sagt att jag ska sticka jätte länge men det gör jag inte..

Ofixad tjej oh yes! Ska åka skridskor med familjen sen efter stallet så bad uppdate av mig kan ni förvänta er ;) Men ha det sjukt bra och lev livet!
Puus!!!

Gårdagens ridpass

Asså guud vad jag ör nöjd med gårdagens ridpass. Danny lyssnade på nästan allt! I slutet så gick han i sjukt snygg form och allt funkade. Jag tror att jag har hittat dem rätta knapparna. Vi är på topp nu killen! Snart ber jag faktiskt mamma eller ngn kompis att komma och filma så att ni får se när jag rider prinsen.
Just nu så har jag precis vaknat och ska typ göra mig i ordning eftersom att jag ska ha hoppträning klockan 12. Så typ om jag ska cykla så cyklar jhag hemmifrån 11 så att jag är där i god typ hihi. Idag så tar jag fram mobilen och tar lite bilder tycker jag. Kommer lite inlägg sen ;)
  Puus!!♥

Vidare

Nu åker jag vidare till farmor och farfar för att vet inte?? Men bloggar mer när jac kommet hem om ridpasset. Det gick sjukt bra idag. Puus!!


15.13

kommer kanske få typ nästan privat lektion idag :D Om en annan tjej som heter Linn i min ridgrupp blir sjuk så blire privat lektion :D Sjukt kul men endå inte -.- Men aa jag känner verkligen så fram emot att rida. Ävan fast jag gjorde det igår men det kändes som en evighet asså!!
(klicka på bilden för att den ska bli större)
Min första header :D Så sinnesjukt gullig asså :D Helt kär i den. Och liksom då tyckte jag att jag red "såå" bra hahaah x) Noot... Men nu ska jag byta om så c ya!
Puus!!♥

14.38

Klockan är 14.38 nu när ja börjar skriva detta inlägget. Jag har helt och hållt slut på ideer. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag har för det mesta bara suttit vid datorn sedan jag kom hem. Spelat lite sims 3 o bloggat lite. Jag känner verkligen för att skriva. Jag vill skriva men vet inte vad. Ska nog göra ett inställt också. Frågan är vad jag ska skriva om. Bloggens design är ur snygg och mina inlägg är ur tråkiga. Det passar verkligen inte ihop. Jag tog lite bilder från ryggen igår när jag red Abbey. Det gick jätte bra igår. Fick galoppera också lite fast det var inte meningen men hästarna blev lite pigga haha ^^ Ska träffa Ullis i kväll efter ridningen. Awesome! Men nu pallar inte ja skriva mer för jag tänker läsa lite bloggar nu ;)
Puus!!♥

Haha jaag x)

Hemma igen

Ja nu är jag hemma igen. Ska till stallet senare idag. Mamma håller på att fixa maten och sen så ska jag typ göra något. Den 30 mars så åker tandställnigen av. Om jag inte hade slarvar med gummibanden så hade jag tagit av den idag men nä så blev det inte. Jag hade jjäyye mysigt med tjejerna igår kväll. Kollade på när hästarna tävlade med Sofia. Abbey var ju så sjukt gullig. Hon hade verkligen ponny galopp! Haha Awwe....♥ Världens sötaste! :) Men nu ska jag inte blogga mer!
Puus!!♥
(Webb bild)


Tandläkaren next

Sticker till tandläkaren nu hejdå! Bloggar mer när jag kommer hem :) pus!


Vet inte vad fö rubrik?

Japp klockan är bara 22.30 men jag kom precis hem ifrån Cassandra. Mamma ville att jag skulle cykla hem så jag gjorde det. Men jag hinner inte blogga mer nu så Puus!!


Tbx

Tillbaka nu och har duschat så nu sticker jag till Cassandra. Mer inlägg kommer sen ikväll. Puus!


Sticker snart till..

stallet för att rida bebis sedan blir det hem och duscha och sen film kväll med dem över balla! Kan lova er att jag kommer att skratta mkt den kvällen :D Om ni kommenterar detta inlägget med en :) så lägger jag upp fler bilder från när jag var liten haha^^ Gud vad jag skämmer ut mig asså! Puus!

Me today ;)

Bjuder..

haha asså guud! Bjuder verkligen på denna bilden x)

För 3 år sedan asså tänk så sjukt mkt jag har förändrats. Från att veta vad mode knappt innebar till att vara helt fixerad av sitt utseende :? Hahah! Mobba inte mig eller Jesse. Så sjukt liten jag var asså^^
Puus!

3 långsamma år sedan jag träffade dig

Det har gått tre år sedan jag träffade min sjukt underbara faster. Ullis ♥ Jag ska träffa henne imorgn. Hon kommer ifrån USA till Sverige. Ska bli så sjukt kul! Jag kommer verkligen inte kunna sova. Här kommer lite bilder på henne ♥

Jesse och Ulrika (för 3 år sedan)

Ulrika ♥

Puus på dig!

Ulrika och sezar ( min kusin)

Ulrika och sin man chrille ♥
Saknar båda så oerhört mkt! Men imorgon så då j*vlar då kommer jag att vara glad :D
Puus!


Fet länkning till Dianah


http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ 
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ 
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ 
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/
Grattis till Dianah som gissade rätt först! Rätt svar var öga ;) Grattis ännu en gång!
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ 
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ 
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ 
http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/ http://dianahfolkesson.blogg.se/
Puus!♥

I LOVE U


Ingen kommer någonsin fatta hur mycket jag älskar denna balla lilla ponnyn ♦ Abbey du är overderlig!

Gomoron!

Har fixa en design och satt in header till en kompis(kompisar). Det blev skit bra ;) Jag vaknade för drygt 1 timme sedan. Ska snart äta sedan kläpå mej och fixa håret och sånt. Jag undrar om ngn vill gästblogga till mig typ udag? Har ätit frukost nu och så. Men jag kan inte skriva mer nu så ni får ha det bra!
Puus!

Mysa

Ska mysa med familjen nu :) Imrogn blir en riktigt trevlig dag! Först rider man Abbey sen sticker man hem och duschar och sen myskväll hemma hos Cassandra :)

Diggar bilderna från idag fett mkt! ♥ Ngn som vill gäst blogga här? Bara för att jah vill ha lite annorlunda inlägg. Ni är bäst o det vet ni. Men ha det super era underbara cepe goa läsare.
Puus!!♥

Bilderna från idag

Här kommer bilderna från idag :)

Denna bilden är jag nöjd med

Hon är så sööt! ♥

cepe bild på mig??

Jag är knäpp på alla bildena :)

Jag

Söta heeesten!¨
Puus!♥

Ponnyakuten nudå!

Puus!!


Abbey det är du o ja mot världen!

Ja nu är ja hemma ifrån en intensiv dag. Först när jag och Emelie kom till stallet så sopade vi stall gången. Sedan så gick ja och Emelie in i hagen för att hämta hästarna. Och då stog Ville helt själv vid ingången bara för att vi skulle kunna ta honom. Men eftersom att Abbey är lite jobbig i hagen så tog vi inte honom men ändå så följde han med oss. Men han följde ialla fall med oss hela vägen till Abbey så tog jag Abbey och sedan så gick vi ut ur hagen. Men just när jag hade vänt Abbey så gick typ stängslet där man stänger typ isönder så jag fick panik. Tänk om hästarna hade sprungit ur hagen? Men vi hade stängt av strömmen så jag fick stå och pilla med staketet sedan så löste jag det hyfsat. Abbey ville jätte gärna in i stallet så det gick fort att ta henne ♥ Vi ryktade hästarna typ över länge men dem gillade det. Jag hittade ett ställe där abbey ÄLSKADE det! Hon somnade nästan. Asså hon liksom sängte huvudet lägre och lägre tillslut blundade hon. Asså tänk hon som nästan aldrig kan slapna av helt. Men så när vi hade fixat hästarna och så så satt vi upp. Men det konstiga var att när vi precis hade suttit upp så blev ville rädd för ngt också blev Abbey rädd och hoppade typ skit stort åt sidan så jag höll på att åka av hhaaha xD Men resten gick super bra! Vi travade hyfsat mkt. När vi kom tillbaka fotade vi lite. Fick sjukt snygga bilder. Ska be Emelie att ladda upp dem på fb så att jag kan ta dem därifrån. Men sen så stack vi hem och bytade kläder. Cyklade hem till Sandra och solde kakor men ingen ville köpa :( Vi solde bara 3 burkar hehe.. Men sen så cyklade jag hem och nu sitter nörden här igen och bloggar.
Bilder kommer så fort jag har fått dem jag lovar!
ska äta nu puus!♥

Hiss inte diss





Gash vad snyggt allt r!
Ngn som vill ge mej detta eller? Sälla rara människor ge migggg!
Puus!
(inst)

^^

Japp jag har gjort en instld klockan 13.00 tiep. Ni får själva kolla vad det blir för inlägg. Men nu sitter jag och väntar på att lilla pemelie ska komma... Hon kommer aldrig ju! Men jaja jag ska rida i min nya jacka för första gången idag. SK a bli fett kul och snyggt asså! Vädret är bajs. Man vet ju inte äns om det kommer att börja regna eller inte. Sk "förska" ta lite nya bilder idag också om ja pallar... Känner mig fruktansvärt lat av att bara sitta vid datorn och vänta-.- Ni kan väll ta och kommentera lite så jag kan få skriva lite till er. Har jätte skriv lust nu. Felicia e tiep liiite sur för att ja alltid e upptagen.. Håller med henne! Jag är nästan alltid uppbokad. Och när ja inte e uppbokad så blir jag det ändå. Ska nörda howrse lite tills emelie kommer eftersom jag inte har ngt annat för mig. Hheheh!

Kolla på prickarna på hennes näsa i 10 sekunder sedan kolla upp i taket i 20 sekunder. Vad ser du då?
Emelie rinde precis och sa att hon kommer om 10-15 minuter.
Puus!♥

Hemma igen nudå!

Ja nu är jag hemma. Jag gick hem eftersom att mamma lämnade mig med bil också kunde hon inte hämta mig men nuså är jag hemma. Mobilen har varit död så jag har inte kunnat vara social med er men jag hoppas att ni ändå är nöjda. Det tog typ bara 20 minuter att gå hem så det är ändå rättså lugnt. Men Emelie säljer kvällsposten nu så när hon är klar kommer hon hem till mig, vi lunchar sedan blire av till stallet för att rida bebisen ♥ Vi tog massa bilder igår med deras systemis så det kommer också att komma lite bilder ifrån den ngn da tror ja. Men statestiken var ärndå hyfsad för att inte ha bloggat på hela kvällen typ. Idag blir det ingen NH träning i hagen för det hinner jag inte. Efter stallet åker jag till boxningen och tränar och sedan så blire bara myskväll med familjen. Ja och Emelie "shoppade" igår natt på hööks hemsidan eller egentligen så kollade vi bara vad vi behövde också kollade vi hu mycket det blev. Sammanlagt blev det 6039 kr tror jag. Ändå rätt hyfsat bra pris för att köpa både sadel träns täcken och massa annat viktigt tillbehör.

Mums på schabraket! Ngn sjukt snäll person med mycket pengar som vill ge mig denna schabraket. Sjukt snyggt asså!! Finns att köpa på chevalridsport för ?kr
Kände att detta inlägget blev väldigt långt men då får ni mkt att läsa ;)
Puus!

mobil bloggar

Sitter här i soffan med Emelie kollar på melodifestivalen och blohgar ifrån Emelies mobil. japp meb vi har det kul. vi var ute innan o fotade lite men dem blev as coola. Pallar inte skriva mer nu. puus!!

Jag kommer inte kunna uppdatera så bra :(

Jag ska sova hos Pemelie idag så jag kommer inte uppdatera så bra ikväl/morgonen :( Men jag ha med en kompis som kanske ska gästblogga här så det kommer lite inlägg ialla fall. Jag ska sälja tråkiga kvp med emelie imrgon. Det är sjukt tråkigt... Kan spy på det.
Men nu ska ja sätta in en header till Wilma(ngn ni inte känner)¨♥ Puus!

Horze

Ja vi va på både hööks och horze men horze blev butiken vi shoppade loss på( vet nt riktigt om det kallas för att shoppa loss men jaja). Det blev en ridjacka (svart där det står horze i nacken och på armen), mjukisbyxor(fett lyxiga e dem japp) och en väska(jävligt snygg asså!). Här en bilderna.
Horze påsen

Mjukis byxorna ♥ Gash så snygga dem e!

Väskan ♥

Jackan ♥
Alla sakerna är fett snygga ;) Kommer mer bilder på väskan och mjukisbyxorna idag och sedan kommer det mer på jackan imorgon. Puus!

Usch....


Så j*vla sant! Blir så sjukt irriterad på detta! Finns det inga medlidare i denna värld? Stackars alla barn när deras högsta dröm är att få lite mat och så knarkar den andra och är jätte rik och kan göra vad hon vill!
Hemskt asså!
(istd)
Puss

Bilderna ♥






Det var dem bästa bilderna som vi tog igår :) ♥
Pöös! ♥

nannanna

Hej jag heter Linn och jag har fett tråkigt! Vet abolsut inte vad jag ska skriva om nannana.... Ska äta frukost nu med la familia och sedan stallet. Ska bli fett skönt att rida idag ;D Men idag ska jag verkligen BORSTA noga på lilla Abbey. Brukar nämligen bara snabbt borsta igenom henne och ta bort det värsta. Men jag ska kolla om jag ska rida med sadel idag. Är nämligen lite sugen på det eftersom att jag alltid rider barbacka. Det är skönt med lite anorlunda :)
Jag fick också en kommentar av en som heter Sara som verkar ha en super bra blogg men hon länkade ínte till sin blogg. Jag kan rekomendera att lämka till sin blogg om man vill ha flerläsare annars så blir det liiiite svårt hehe ;)
Tänkte lägga upp lite bilder nu bara för att få lite bilder på bloggisen!

MObba inte min, min den är cepe jag vet!

Jag rider som en kråka!
Puus!


Wholy shit!

Hade besökar rekord igår! 100 st :DDD Verkligen damp glad nu!
Ni är bäst så därför så ska jag uppdatera mycket så att ni får ngt att läsa under dagarna ;)
Hoppas verkligen att statestiken håller sig uppe nu hihi ^^
Puus på er världens bästa läsare ♥

Sovit gott?

Har ni sovit gott inatt? Det har jag i alla fall. Super gott :) Ligger nu i soffan ensam vaken i vårt hus och bloggar.. Men ni är ju där någonstans i världen. Jag ska ialla fall bara fixa mig och sånt nu på morgonen sedan klockan 11 så cyklar jag vidare till stallet och rider. Kommer bli mycket stall nu under veckan eftersom det är no schoooool!! Några inlägg blir det idag. Vet inte riktigt hur många och när men typ kanske runt 3-5 inlägg idag :) Skall även fota lite i hagen om hästarma inte dampar runt och försöker springa över mig (som dem gjorde igår) heheh ^^ Men nu ska jag kanske fixa lite instälda om jag kommer på vad jag ska skriva om. Men ha en super bra dag ♥

Jag är ju mega smidig när det gäller att få ut färgen ur burken på träslöjden.... All den gula färgen var jag ^^ Hihi! pöös på er!♥

Sleep good tonight

Ja jag ska snart sova. Godiset har inte börjat verka så det är bara att ge upp. Imorgon blir en intensiv dag med mycket slid och glädje. Har fått massa kommentarer av personen jag aldrig har vetat innan men det är kul att få nya bloggar att läsa ;) Fortsätt med allt så blir det nog bra!
Vad ska ni göra imrogn dårå? Efter stallet så bär det av till Hööks och shoppa loss därja...
men sov gott för ikväll kommer det inte fler inlägg ifrån mig ^^
Pöös!♥

Gjort en inställd till imorgon :)

Hoppas att inlägget kommer upp imorgon :) Syskona kollar på Spi Kidz 4 hahah så sött! älskkkar dem ;) Har sjukt tråkit så om man vill så har jag mobilen bredvid mig... Ni får ha en trevlig kväll ♥
Pöös!♥

Statestiken+ni=bäst!

Asså ni är ju helt grymma! Statestiken på topp jag älskar hästarna livet flyter på. Allt går som det ska och jag älskar livet! Bara för att jag skriver så här ni kommer säker ngt hända som jag kommer bli jätte deppig av men jag skiter i det just nu! Det är bara att leva i nuet och älska ♥

ni är verkligen underbara! Vill verkligen göra ng för er.. Alla ni som ger mig glädje. Som läser min blogg ♥ Om ngn underbar ängel skulle kunna säga vad ni behöver så skulle det verkligen glädja mig. Världen hade varit svart och vitt utan alla er! Ni är bäst, puus

Dagen i bilder! :)


För er som inte pallade läsa förra inlägget :)

Hemma eftr en sjuk dag!

Har haft en helt sjuk dag i stallet med Emelie! Först så efter skolan så kom jag hem drogade datan och stack upp till stallet med Emelie. När vi skulle ta in hästarna så kom Ville och dem andra hästarna galopperande mot oss när jag(vi) ropade. Och ja då greps jag av panik. Fick liksom sådana tankar som är hemska. Men sen så japp gick vi ut ifrån hagen för att lugna ner hästarna. Emelie hade sina uggs på sig så dem blev svin leriga. Men sen ville jah "leka" med hästarna så jag gick in och började gosa med hästarna( Brokoli och Ville).. sen så typ blev hästarna vilda och ville sprang nästan över mig. Emelie filmade så det kanske kommer upp på bloggen om blogg.se vill sammarbeta med det... Men ialla fall så gick jag sedan och hämtade Abbey. Hon ville liksom inte sammarbeta men jag "vann" över vår lika krig ^^ Annika hade råkat se hela alltet och hon kom sedan och berömde mig för att jag var så lugn med henne. Jag kan faktiskt hålla med henne för jag var liksom inte "hetsig" med henne. Sedan fixade vi snabbt hästarna och red ut barbacka. Träffade 2 galna bilister. En av dem skrämde skiten ur Ville. Fick agro damp på han... Hahhahah! Men ja sedan så när vi kom tillbaka så fixade vi hästarna gosade med hundarna och snackade med Annika. Allt har varit hur mysigt som helst. Riktigt bra start på sportlovet. Jag filmade även när vi red(två filmer) och tog lite bilder på mig och emelie. Allt det kommer i ett inställt imorgon(kanske idag) för jag blir borta mkt imorgon.
Känner att detta inlägget blev längre än tänkt men det är ett välskrivet och bra inlägg enligt mig. Ni får ha en underbar fredags kväll! Puss och hej !♥


Jag är med i en tävling hos..

http://tinanj.se/2012/february/tavling.html :) Var med du också!
Här kommer priserna som man kan vinna :D

Säck 1.

- 10 st nagelack från märket Depend i olika färger
- Ett presentkort på Kicks värt 1100 kr!
- Tandbleknings kit från Simple smile
- 3 st Victoria Secret Body Splash
- Ett par låga Converse i strl. 38

 

Säck 2.

- 5 biobiljetter till valfri film på valfri SF biograf!
- Lancome Euphoria parfym
- Ett presentkort på MQ värt 900 kr!
- Ett par Hunters i strl 38
- Foundation, concealer samt puder från makeup store!

Pöös linn♥


Skriver som alla andra... Loooov!♥

Ja ni vet ju själva. Nu r det lov och man har massa annat fett roligt framför sig.
Ska till min bebis ich träna nh som vanligt. Sen rider man ut en snutt. Kommer bli fett bra.
Jag äter just nu och sedan så cylar jag vidare till min lilla pemelie!♥
Pöös!


(jag andra personen ifrån vänster )


Gjorde bilden själv ;) Love till den !

Snöstorm!!

Gud asså! Det var verkligen snöstorm när jag skulle cykla hem. Det tog en timme att cykla hem från stallet. Hästarna var skit pigga. Dem hade inte blivit ridna under hela veckan ocså var det super fruset i marken så ja kunde liksom inte rida på bra underlag. Ville blev skitpigg på ett ställer och fick några små söta damp ryck.. Goldie är brunstig just nu haha, så hon gnäggar och är helt vild typ ^^ Jag ska rida henne imorgon... Oups!
Chattar med Felicia efersom jag har fett tråkigt. Har backat kladdkaka till skolan idag också. Fett bra blev den! Lyssnar på Whitney Houston nu också ♥ Hon dog ju för ngr dagarsedan :( Riktigt synd att en sådan begåvad vacker kvinna ska behöva dö pga droger. Sjukt att man måste möta döden så tidigt... Ska plugga vidare nu så pöös på er!

Jag cyklar vidare mot stallet!

Nuså bär det av till stallet för att rida min fina ponny. Nh blir det också.
Cassie o Sofie rider dem andra 2 hästarna.
Hinner verkligen inte blogga mer nu men ni är bäst på att kommentera!
Kommer fixa mer inlägg när jag har tid men efter stallet så måste jag göra läxor så hinner inte efter heller.
Pööös!♥

(Inställt)

Hallou every budy! Jag är på fett bra humör. Vet ni vad jag har för mål med denna bloggen 2012.
Här kommer dem för er som inte vet(ingen vet, så du behöver inte känna dig dum)!
1. Blogga minst 5 gånger i veckan om jag är hemma
2. Inte skapa ngn ny blogg med ngn annan för det kommer ändå att sluta att jag bloggar här endå...
3. ha ngn random bloggtävling med ett pris(vet inte vilket pris än)
4. Ha massa läsvärda inlägg
5. Skaffa en header och design som jag ska ha i ett haöv år minst(ja tror jag kommer ha denna för jag är grymt nöjd med denna)
Kommer inte på flera saker nu som jag kan hålla ^^ Hehe. Skolan är fett tråkig om man inte har sina underbara vänner som underhåller en när ens tråkiga lärare bombar en med tråkiga ord.

Är fett avis på Wilma som ska börja sälja kvp.. Jag vill också käna pengar. Men jag får hoppas att jag snart kan börja eftersom att det är fullt just nu. Men dem som säljer på vår gata säljer aldrig till oss(mig)... Jag lovar jag är inte farlig. Bara ibland men det är bara vid fullmåne... hmm, känner attt detta inläggtet blev fett oserri men bättre att ni har detta inlägget in inget alls :)
Pöös på er mina underbara bloggläsare!♥


Gissa bilden?


Den som först gissar rätt får en fet länkning!
Lycka till!♣

Vilken dag är det idag?

Vettig rubrik eller?
haha skoooja! Nä men ja vet faktiskt inte vilken dag det är idag. Får väll ta och fråga mamma...
Imorgon ska jag ju rida. Får se om det blir NH också eller om det bara blir vanlig träning i hagen?
Jag är fett sugen på att fota lite i hagen men Abbey är ju rädd för kameror så det blir lite svårt.
Hmm... Vet absolut inte vad jag ska skriva men är fett skriv sugen så jag ska nog göra ett
långt inställt inlägg nu. Här kommer bara ngn random bild.

Ps. Har precis gjort en dampig spansk-läxa och engesk-läxa -.-
Pöös!♥

Tack för designen och headern!

Fick en gratis header och design av http://rottanpottan.blogg.se
sjukt snällt av henne! Dem blev ialla fall grymt snygg. Kunde inte blogga igår för jag hade förmycket läxor. Dressyrlektionen gick ´sjukt bra! Är mega nöjd med den. Kan inte blogga mer nu för jag måste pluggisa lite nu mn ha det bra. Imorgon ska jag rida Abbey tror jag.
Puss!

Jadå jag klarade det!

Vi är grymma tjejer! Alla klarade( jag med) !!! Det var skit kul att göra provet kalla fall.
Imorgon blir det ingen tävling :( Vi på lillhagen har bajs fruset underlag så det blir ingen tävling. Tråkigt! Så imorgon blir det vanlig träning igen. Skönt men endå inte. Men nu checkar jag tv:n och har det fett bra! <3
Pöös!


Vecka 7


Tack för alla mulningar! Tack..

Ja... Jag blev lite mulad idag på skolan. Men jag mulade faktiskt mer personer än vad jag blev mulad. När jag kom in ja då va jag blöt japp! Men ska plugga matte spanska och gröntkort typ snart om jag pallar...
Är fett trött idag. Ny design och header kommer snart hoppas jag.
Ska snart ha en film kväll med älsklingar ♥ Saknar dem så sjukt mycket!
Sticker till emelie senare men nu ska jag faktiskt plugga -.-

Gammal failad mobilbild... men men ni får klara er!
Puss!

Pluggar ppluggar massa!

Hejsan nu har jag pluggar sjukt mycket.... not ^^
Men jag ska inte plugga mera idag ialla fall. Har pluggat i 1,5 timme tror jag.
Fett trött nu! Har haft videosamtal med emelie hela tiden(har det fortfarande)
och vi har gjort massa roligt :D Imorgon blir det prov-.- fett taggat not!!
Är sjukt seg efetr att ha pluggat och jobbat hårt idag. Vill bara sova nu hehe.
Men puss på er goa läsare!

kärlek till bilden ♥
puss linn!

Snö styltor under hovarna

haha guuud! Hästarna hade 5 cm styltor under hovarna! Ialla fall först så mockade vi alla boxarna i typ 2 timmar och sedan så fikade vi i 1,5 timme typ. Efter det så gick vi och hämtade hästarna. Abbey va ur gullig i hagen. Först så stog Abbey precis vid öppningen. Sen så stog jag bara och mös med henne i hagen och sen så kom Cassie och skulle ta Goldie som stod i en annan del av hagen. Så jag fäljde med henne till goldie som sälskap. Och då ser jag Abbey gående mot mig bara för att bli fångad. Så jag satte på grimman men jag höll inte i grimskaftet. Så jag tränade lite på att svänga och stanna i hagen. Allt gick super i hagen ^^ Men sen så red vi i väg jätte snabbt. Hästarna fick tillbaka sina stora styltor efter typ 15 steg så det va skit läskigt att rida... Tänk om hästarna hade blivit rädda för ngt och dem hade hoppat till eller börjat galoppera. Dem hade säkert brytit ngt ben om dem hade gjort det! Idag va det super varmt i stallet (enligt mig) och super mysigt. Detta måste verkligen göras om ^^
Känner att detta inlägget blev lite långt men det var ungefär min dag i text ♥

ge mig sommar nu!! Vill ha värme ;)
Ska äta nu puss!

Mina mål med Abbey 2012

1. Ta in henna från hagen utan att hon stannar(och det ska vara alltid)
2. Kunna rida i djup form i alla gångarterna
3. Rida för en tränare
4. Fira ngt med henne
5. Rida över bommar med henne
6. Bli duktig på NH med henne
7. Lära henne kram (
nh)
8. Busa med henne
9. Komma riktigt långt i dressyren
10. Lära henne att inte vara rädd för kameror

Vad tycker ni om demma målen? Jag är rätt nöjd. Jag vet att det inte kommer att allt inte kommer att hända men ngt vill man ju.


puss

Sticker snart

Sticker snart till stallet. Vi ska mocka ur boxarna och så.
Passar Jesse nu! ♥

xoxo Linn

Stallet idag då

Skrev ett inlägg innan men det raderades... Får väll ta mig tid att skriva om det nu-.- Ialla fall ska snart sticka till stallet och träna NH med Abbey och sen rida. Ska också göra några tidsd.
Dem kommer mella klockan 13-14 ^^ Men nu ska jag ta och göra dem.

Guud vad jag vill ta nya foton på hästarna och mig. Har nästan inga fina bilder på hästarna och mig. Men jag ska försöka ialla fall.
xoxo Linn

Har fett tråkigt

Har fett tråkigt så ni får gärna skype med mig eller ngt annat trevligt ;)
Just nu håller jag på och typ fixar bland mina album tiep ^^ Känns som om jag är en liten forever alone tjej ikväll.... Blöööö! Här kommer en bild bomb pga att jag är uttråkad.

Mina fina änglar ♥

Toby och jag på derssyren :)

Ja och grevis

Världens bästa syskon asså!

Lillagubben ^^

Så grymt snygg!!! ♥
Jaja det var lite bilder-.- Kommer mera när jag har lust.
xoxoLinn

Hemma igen+städat rummen

Japp, har varit hemma hos Wilmisch och varit i trelleborg. Det var skit kul. Köpte en puder och en ögonskugga. Sitter just nu och lyssnar på Ulrik Munther efter att ha städar rummet... Pallar inte skriva så mkt nu men det kanske kommer ngt litet inlägg senare ikväll ;)


Trelleborg här kommer vi!

Fjantig rubrik men jaja.. Jag ska göra mig i ordning nu. Typ platta håret, klä på mig och sticka. Igår blev det ett lååångt(1 timme&5 min)Webb-samtal med Wilma♥ Innan jag ska göra iordning mig så ska jag checka lite bloggar och så ^^

Fick denna snygga bilden av Wilma!
xoxo LInn

Weeebar!

Sitter och WEBBAR med världens sötaste tjej ♥ Har liksom webbat i 45 minuter tiep >;)
Blogg.se har damp just nu så jag kan inte läögga ut några bilder men dem kommer nog imorgon om blogg.se vill sammarbeta lite....
xoxo Linn

Fredags mys

Senare ikväll blire fredags mys med familjen.
Sitter och lyssnar på Caroline Costa ♥ Jävla vilken röst asså!
Sök på youtube så hittar ni henne! Det lovar  jag. Kommer nog ett inlägg senare idag också ^^
xoxo Linn


Tagga trelleborg med bästa imorgon!

Imorgon blire bussen mottrelleborg med Wilmisch ♥ Efter det sticker mamma och jao till hööks och ska köpa lite varma kläder tiep ;) Idag blev deet först märtas med la familia och sedan hoppträning med bebis!
Tränade för Ullis idag. Grymt bra tränare asså ;)
Har inga bilder men imorgon kommer det nog lite bilder tror jag ;)
Ha det göttans!
xoxo Linn♥

Märtas

Jag ska åka till Märtas med familjen nu sedan så kör mamma och pappa mig till stallet. Jag ska ha hopp lektion. Gud vad varmt det är ute just nu det är ju helt sjukt! Typ nästan vår ;) men nu ska jag dra pööös! <3


Lagar mat

Just nu står jag i köket och lagar mat! Riktigt gött asså :D
Jag tror jag har hittat mitt nya intresse ;)


Stallet vart mysig idag

Hejsan alla snygga och fula! Nä skoja bara :P
Stallet var jätte mysigt ialla fall. Jag tog ut abbey i gången ryktade som in i,
och sedan så mockade jag hennes box. Jag var bara i stallet i en timme
men det spelar ingen roll för det var bra ändå.

WILMA GULLSTRAND!
När du läser detta måste du fortsätta läsa för jag har ngt viktigt att säga! Min mobil har damp så jag kan inte skicka sms till dig men mamma ville inte att jag skulle åka in till trelle på lördag. Hon tyckte att det var "slöseri" med pengar. Så nej jag får inte åka in men jag ska in till hööks så du får lov att följa med dit. Puss ♥

Det var bara ngt oviktigt för er andra! Men om ni undrar varför det aldrig kommer några videor på min blogg längre är det för att den dampar loss. Men ni får ha det gött för nu pallar inte jag blogga mera ;) hehe....


Jag drar snart till stallet

Jag ska nog snart be pappa köra mig till stallet oc jag ska träna lite horsemanship och sedan rykta. Har precis smsat Sofie och frågat om hon ska till stallet. JAg kan eventuellt ta lite bilder om ni vill det!
Ha det bäst ;)

Ursäkta dåliga bildkvalite(webb bild) ♣
Pöös! ♥

Jag är med i en tävling!


Länk till inlägget: http://www.ponnysanning.se/?p=3418#comments
Favoritprodukten: http://www.emmi.se/montana-ridjacka-p-1430-c-336.aspx
Nu får man bara hoppas på det bästa men man är ju välldigt säker på att man inte vinner eftersom man aldrig gör det!!
PÖÖS!♥

Horsemanship

Au, jag har varit och kollat på horsemanship på lillhagen typ nyss. JAg lärde mig inget för jag kunde redan det som dem sade. Men det vart kul att se på ponnysarna när dem busade runt i ridhuset ;) Jag har en fråga. Vad vill ni se för bilder på bloggen? Bara undra eftersom att då kan jag ju försöka fixa bilder till er. Statestiken är superduper bra och det glädjer mig! JAg ska nog börja träna horsemanship med lilla Abbey för det kommer nog komma till stor andvändning.
 
Jag och babe (y) ♥

Bengan! Ja ♥ dig för evigt!
Pöös!


3 j*vla f*cking prov på en j*vla dag(ursäka mitt språk)

Japp ni fattar nog vad jag menar... Asså det är helt sjukt! Först hade vi två nationella prov sedan har vi ett jävla matte prov... Ta och dö prov!
Har faktiskt inget att skriva om nu. Har inga läxor denna veckan.
Nu messar jag faktiskt med finaste♥
Ngn som vill skypa? Har sjuukt tröök ;))
Pöös!

Top modell sverige

Kollar på topmodel sverige nu, fast det är reklam. Guud vad vissa tjejer är galna!
Pallar inte kolla på vissa...
Men jag är ju ett liten "mini modell" enligt mamma & pappa x) Gud vad det kändes ego nu när jag skrev det haha!'
 
Pöös!!

Anmält mig

nu har jag anmält mig med Herbert 70 cm eftersom han har haft kolik och precis kommit igång.  Det blir första tävlingen sedan han blivit frisk tror jag ;) Men vi får se hur det går..
Men jag ska typ snart gå och lägga mig eftersoma tt jag ska ha prov hela dagen imorgon ^^
Pöös♥

Piggpownie.se

Idag red jag Danny (som vanligt)... Han vart skit pigg idag och mina fingrar hade jag ingen känsel i så det vart extra svårt att hålla imot. Jag ska gå in på tdb och anmäla mig till en tävling nu typ ^^
Just nu har jag inget intressant att skriva om förutom att mina fingrar har svullnat upp av kylan.
Har ont i magen också just nu så jag sitter vid brasan och värmer mig..

Bild i repris.. Sorry! ♥ Nu ska jag anmäla mig så pöös på er mina små mongo läsare ;D

Drar till stallet nu!

Låt rubriken tala! När jag kommer hem så ska jag chilla sedan typ blogga ;) imorgon blire också nationellaprov :(!!
Jag hatar prov! Gå och dö jävla prov jävel. Ursäkta mitt språk.....

Ps. Mobil bild ;€


mellismellis!

Jag har ätit meeelis nu! Gött ;) Ska plugga sedan blire av till gröntkort korseb med pemeliesien!!
Webbar med felicia fast jag har ingen webb...
Tiep vet inte vad jag ska skriva förutom att jag ska till gröntkort korsen sen.
Smack!¨

Bara en sär bild på mig !!! x)
Pöös!

Nu tycker jag...

att alla ska slå över till barnkanalen och kolla på ponnyakuten!
Det ska ialla fall jag för pa3 börjar om 6 minuter! Ha det bäst och pööös på er ^^
Smack!

Tillbaka igen!

Nu har jag precis kommit hem ifrån boxningen! Det vart inte alls anstängande idag. Det är faktiskt rätt skönt att ta lugna pass ibland. Imorgon drar jag till stallet direkt och sedan så blire gröntkort. Ska läsa lite bloggaroch så nu, svara på kommentarer och sedan äta pizza. Idag pallar inte mamma laga mat så det blir hämte pizza. Så sjukt länge sedan jag åt det eftersom att vi inte brukar äta "skräp" mat. 19.00 blire ponnyakuten ;) Tagga!

Jag diggar denna bilden fett! Hehe, redigerar när jag har fett tråkigt ;)
Smack!


Drar till..

... Boxningen nu. Bloggar mer när jag kommer hem <3
Har suttit och chattat med snyggingen typ as länge men nu måste jag dra.
Puss på er era goa bloggläsare! ♥

Mister nudels

haha sitter och äte rnudlar nu! Jag är skit hungrig så det är skönt att få ngt i magen.
Snälla Molly har gjort en jätte snygg header till mig :) Blev skit nöjd med den!
Tack MOlly♥
Nu ska jag äta vidare chau!
Smck!

Villebus

Red Ville idag för att han hade stått 2 dagar så de blev han ;) Det gick bra förutom att han var överpigg och typ började galoppera hela tiden när vi skulle trava. Snöa gjorde det också så dey var inte så jätte kul det nä. Jag har typ inga bra bilder nu på datorn så ni får vänta tills jag har tagit nya. Så länge får ni se gamla bilder.

SMack!

test!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2702273/?claim=h3ffdwjpr62">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Woppa!

Klockan 11 sticker jag till stallet. Vi tar nog bara en liten tur eftersom att det är sjukt kallt ute.... Blää! Tack för alla fina kommentarer. Dem betyder jätte mycket för mig. Jag har hittat en tjej som är grymt duktig som jag har frågat om hon kan göra en till mig. Klicka HÄR för att komma till hennes blogg ♥ Efter stallet ska jag kanske åka till hööks får se... Om ni inte har något speciellt för er får ni gärna webba med mig på skype? Säg bara vem du är så är det nog rätt lugnt.

Jag och tjejen! <3 Älskar henne sjukt mycket.
Smack!


??

Ngn random person kommenterar hela tiden haha x) Fattar inte vem det är!
Först kommenterade den att jag inte var ful och hon heter Petra(stod det)
och sedan kommenterade hon igen fast anonymt... Snälla vem är du? Om det är Petra ridlägret så kan väll du ta och smsa mig men annars så säg vem du är.
Ska äta nu, puss!
Smack!

Ska nog hitta på ngt nu

Jag tycker faktiskt att jag ska hitta på ngt nu! Har skit tråkigt...
Jag ska sätta in en ny header kanske för min kompis gjorde den ;)
Smack!

Imorgon...

blire stallet sedan boxas. Ska bli as nice att träna!
Kom precis på att jag rider 6 dagar i veckan x) Haha det hade jag inte tänkt på.. Har ni ngt förslag vad ni vill ha på bloggen? Bildbomb, frågestund, tävling, hiss & diss vad som helst! Jaja, jag ska snart äta typ sedan chilla vid tv. En jätte snäll tjej håller på att fixa en header nu. Får se hur den blir!


Jag och tjejen! ♥

Gillar ni den? Inte jag

Jag undrar vad ni tycker om den tråkiga headern?
Jag är helt slut på ideer och suger på att göra headers
så nu undrar jag om ngn vill göra en till mig? ♥
Den som gör det kan få hur många länkningar som helst och
jag kan göra ngt till dem vad som helst tiep ;)
Snälla kommentera smsa mejla jag behöver header nuuu!

Smack!

Äter mackor

Sitter och äter nu. Ska försöka hitta ett redigerings program som jag kan göra snygga headers i :)

Jag igår x) Mobba nt vi var oseriösa <3

Bjuder på bilderna -.- Kolla så extremt ful jag är =.=

Stallet va AWESOME!

Japp, Jag var i stallet precis. Red bebisen. I hagen tog det 20-30 minuter typ
att få in henne så det var inte så kul. Men tillsist blev jag sur
så då gick det... Emelie och Jag skulle egentligen rida tsm
men hon han inte :( Wilmisch fotade också så det kommer bildbomb senare idag
hoppas jag ^^
Sticker kanske till hööks imorgon. Måste köpa lite nya saker nu till 2012!


För exakt ett halv år sedan var det första gången jag satt på Abbeys rygg♥
Dagensridpass
Man kan väll inte riktigt säga att det va ett ridpass men jag red grusvägen. Gick bra travade lite och jobbade lite skänkelvikningar i skritt. Jag kunde ju inte trava eller göra så mycket eftersom att det är -10 ute :( Jag är ialla fall nöjd med hur hon lyssnade på mig. Puss på dej gumman! ♥
Smack!

@ home

Hemma nu. Vatt hos Wilma hela kvällen. Sjukt ballt! Ska till till stallet nu typ så ha det bäst!
Smack


Go Nellie!

Jag är med & tävlar på www.nellieberntsson.se om en skype kväll med Nellie!!

Smash!


Statestiken kan dra åt helvete!

Ursäkta mitt ordspråk men statestiken är blää :(
Ska sticka till min Elefant klockan 5 ♥
Har inte träffat henne på överlänge så chiiiit vad det ska bli
NICE!
Är inne på min lilla datoris och bloggar för en gångs skull hehe x)
Skulle egentligen till stallet men det är aldeles för kallt :I
Mer inlägg kommer ikväll tror jag hehe...
Har haft gräddbuls krog med Sara idag ^^ Över nice asså ;D

Ge mig sommar tack?
Smash ♥

Pluggar och myser vid brasan!


Hatar att rida ute när det är kallt!

Guud! Jag hatar verkligen att rida ut när det är kallt!! Red ju ut idag på Abbey och ja det vart svin kallt. Har fått en ny AWESOME jacka av papsi för 2500 kr ;) Gladchey.se?
Har fått en ny header av en kompis men måste hitta programet nu bara för
hon vill inte säga det hehe...^^
Jag ska sova hos babe(Wilmisch) imorgon. Idag har jag ridit, imorgon ska jag rida, och lördag söndag ska ja rida ;)
Ni har väll inte missat Wilmas blogg? http://gullstrand.devote.se
Nu ska jag plugga lite sv och so så jag måste sticka nu pöös!

Saknar värmen ♥

Gröntkort kors nudå!

Drar till grönt kort korsen nu! Har haft prov idag. Nu så kommer alla veta vad jag har pluggat hela tiden. Jag har pluggat MATTE!! Haha alla gissade fel xD måste dra nu pöss!
Ps. Snart kommer en grymt snygg header!


Vill ha

27620 kr om året med utrustning
2260 kr i månaden utan utrustning

utrustning= 5000 kr om året


35 000 kr kostar den ponnyn jag vill ha
viss del utrystining följer med

videholm kostar 1500 kr i månade för box underlag och hage
2800 kr för mat underlag vetrinär box underlag
allting sammanlagt 4300 kr i månaden ;-)
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=592010

RSS 2.0