Vilken kamera fotar jag med?

Jag har en nikon D3100 med ett 18-55mm objektiv. Jag sparar till ett 55-200mm objektiv men eftersom jag vill ha massor annat så räcker inte pengarna till så jag får änta tills jag köpt dem andra sakerna som jag vill ha. Haha, men jag kan rekomendera denna nikon kameran om man är nybörjare eller inte kan betala så jätte mycket för en systemkamera. Jag köpte min begagnad aldrig använd med två linsskydd och en väska + hela kameran och 18-55mm obejkti för endast 2000kr. Pappa såg en annons på blocket.se och då ringde vi dirrekt och sen 5 minuter senare så satt jag och pappa i bilen  på väg till Helsingborg för att hämta kameran. Ni förstår nog inte så lycklig jag var när jag höll min första systemkamera i mina händer som jag betalade helt själv!
Men nu har jag haft den i 1 år ungefär och jag känner att den inte riktigt har allt det som jag behöver på min kamera... Men när jag får råd så får vi se om jag köper ett objektiv eller en hel ny kamera? Vi får väll se.
 Såhär ser kameran ut ↓
Det var allt för idag, vi hörs imorgon! Puss & kram Linn
 
 

Allt fixat & jag är officiellt tillbaka

Bloggdesignen är nu fixad! och ja ni ser ju själva resultatet... Haha men jag kände att jag inte ville ha någon nerladdad design så jag gjorde min egna istället. Hoppas det går bra för er med denna designen för jag tänker inte köpa en idag.
Kommer börja blogga om min vardag imorgon men lite andra små inlägg kanske kommer upp idag, tillexempel Q/A och sånt. Bilder ifrån den tiden som varit mellan jag tog bloggpaus och nu kommer upp någon annan dag när jag har mycket tid!
 
Hej så länge ♥
(kan börja med att säga, denna bilden är ifrån midsommar detta året med mina kära vänner ifrån göteborg, stockholm och småland )
 

Fixar med designen

Designen är på gång, har fixat liiite men det är låång väg kvar. Som sagt så har jag aldrig varit duktig på designer så vi får se om bloggen kommer startas någon gång haha? Har fått lite inspo av andra bloggar men har INGEN ANING om hur jag ska kunna göra designer utan ps. Omöjligt liksom.. Jag ska önska mig de i födelsedags pressent men kommer antagligen inte få något sånt dyrt men man får aldrig sluta tro, right?
Haha, men nu ska jag fortsätta med bloggen. Hörs ♥
 

Back om track, eller?

Funderar på att komma tillbaka på bloggen och bara blogga lite som jag känner. Och eftersom jag har lov nu och sen så ska jag iväg till usa så kan jag ju blogga lite och sånt. Men ialla fall så kommer jag nog komma tillbaka på bloggen ett tag.. men jag ska inte göra någon ny blogg.
En viktig sak om jag ska börja blogga igen är väll att jag inte ska lova något för jag lovar alltid massor men det händer aldrig. Hahha såå typiskt mig!
Men om jag bestämmer mig för att blogga igen så kommer det inte hända förrän jag har gjort en design och lite sånt mysigt stuff ;)
 
puss & kram, Linn
 

RSS 2.0