Stallet nu


Vindridning

Idag blåste det som bara den! Herre jesus... Hästarna ville in och fick kämpa när vi red. Nästan storm. man kunde knappast höra vad dem sa. Blåser fortfarande -.-

Jag ska rida 5 dagara nästa vecka. Måndag, tisdag, torsdag,fredag och söndag :) Kommer bli hård träning med ponnysarna. Paddocken har kommit extremt långt. Hög är den också. Seriöst den är grymt mycket högre än mig. Typ 1,90-2.00 cm. Men snart så är den klar ialla fall. Ville slickade mig över HELA andsiktet idag haha! Riktigt gulligt av honom :-)

Video på vår hund - 11 veckor

Här kommer en vieo på vår älskade cheyanne ♥ Cheyanne är den vit och bruna hunden :) Om 4 veckor så kommer hon :D Spricker snart av glädje!
Klicka på länker för att komma till videon :) http://youtu.be/mdN8ogRreJo

Infröskaffas 2012


Tycks?


chille dill

Idag har mest varit en cill dag. Brännt ogräs kollat hundsaker som vi ska köpa med mamma och pappa letar ett bra redigerings program. Ja det är ju typ det :) Suttit vid mobilen, datorn och varit ute. Njutit av livet :) Ja en välldigt skön och avslappnande dag. Jag har jobbat ihop sjukt mycket pengar eftersom jag sparar sjukt mycket.Behöver 1500 kr till sen kan jag köpa en kamera som jag sjukt gärna vill ha. Har typ en intresserad på mina stövlar som är till salu eftersom jag har beställt nya.

Imorgon så ska jag åka till stallet och mysa med ponnysarna. Jag tycker att det är grymt lyxigt att få lov att vara ute på landet och bara mysa med hästarna. Det är det mysigaste som finns, förutom att sitta vid brasan när det spöregnar och dricka varm chocklad med familjen med vår lurviga favorit filt.

Jag ska ha en canon kamera och det kommer bli grymt bra! Vi kollar nu efter ett bra pris till en bra kamera med bra objektiv och linser.
 

hahhaah, garvade ihjäl mig xd

Emelie skickade en länk till mig på skype... Hahahh asså jag kan fortfarande inte sluta skatta! Skapade denna bloggen för as länge sedan. Vet inte vad jag ska säga. Klicka här för att komma till bloggen ^^ Skämms för att visa er men ahh! Piinit! SICKET ego jag var. Skrev att jag är "erfaren" haha! Kan fortfarande inte fatta att jag skrev så.
Men aa, någon som är sugen på länk byte? Kravet är bara att man minst måste ha 30 unika. Annars e det inte lönt för jag har nästan minst 30 när jag väl uppdaterar.. ;)


One Direction - En riktning

Bara för att  jag städar rummet samtidigt som jag lyssnar på 1D ^^ Hope you like it!
Puus!♥

Dagen - planering

Har sålt kvp nu. Känade sämst idag men mina kunder vart jätte trevliga! Det piss regnade när jag sålde så jag är helt genom blöt -.- Ska byta om nu sen städa my room. Mitt rum är as dammigt eftersom jag välldigt sällan städar/damsuger mitt rum.. Skulle gärna vilja ha en kompis om hjälper mig med att hålla det rent. Senare så kommer min moster Diane med sin nya "pojkvänn" ifrån hålland. Kommer sitta och ha så *** tråkigt!

Men aa, Cassandra ska få sin pressent antingen nästa vecka eller imorn. Jah och Emelie har planerat! Aa men typ det vart allt. Ska nog åka till NY[new yourk] för att hämta hunden istället för att den ska åka cargo eller vad det nu än heter. Vill ialla fall inte att hunden ska åka sjäkv i något ranom bagage ställe ^^

Cassandra - Hemma en vecka tidigare

Cassandra är hemma! Fatta hur kul :-) Asså hon skulle egentligen kommit nästa vecka men ändå! Skit kul :D Hoppas att hon snart kan rida med oss igen. Hon ska snart få sin lilla överraskning.

Måste få fixat designen också så snart som möjligt! Ska eventuellt ringa Ylva imorgon och kolla om vi kan träffas? Har inte träffat henne på 1000000 år känns det som. Sist vi träffades var typ förra året och det är ändå rätt sjukt för vi bor ju bara en gata ifråb varandra hahah! Skämms.. Ylva är en härlig person som vekrligen ger positiv energi!
Det var allt :)


Svar på kommentar:

Fick en fråga ifrån Felicia. Hon har ingen blogg så jag får svara här ^^
Felicia: Jag bor i vellingekommun [skåne]. OM du har mobil eller blogg så kan jag skriva mer på din blogg elr sms? Hör av dig :D
Aa, det var det! :) Ändrade design igen. Denna är mer "min" stil eller vad man säger xd

Ny design

Har fixat en ny design nu :) Faktiskt välldigt fin! funkade jätte bra när jag skulle ladda ner den osv. Fick hjälp av hon som har gjort desginen. Hon är verkligen super duktig!
Ska fixa en header och profil bild och sånt i ps tror jag men vi får se :) Puss och kram!

Gjorde denna i ps

Satt och lekte lite i ps och gjorde denna :)



Blev ändå välldigt nöjd :)
Puss!

Gårdagens ridning

Har sjukt mycket skola nu så hinner knappast uppdatera. Jag är sjuk och därför kommer jag uppdatera lite mer idag. Ska även svara på era kommentarer ^^

Igår så red jag iallafall. Tog en barbacka tur i det fula äckliga vädret runt hagarna. Skrittade nästan bara så inget speciellt. Mös sjukt mycket med Abbey. Hon hade HELA tiden sitt huvud i man famn och hon gillar egentligen inte när man pillar på hennes huvud och rör henne för mycket men hon gillade det.

Den förste Juni kommer vår nye hund! Behöver bra namn förslag. Bloggar ifrån mobilen så kan inte riktigt lägga upp så mycket bilder men jag bjuder på en bild från igår :)
Puuus!


Dagens ridlektion...

Red idag på ridskolan. Grymt länge sedan! Hade Danny. Vi övade mycket form i alla gångarterna och flytta ut bakdelen på volten. Gick super.
I börjar vart han lite jobbig och hade huvudet högt hela tiden men sedan så gick det super bra! Han gick oförväntat bra faktiskt. Har ju liksom inte ridit honom på över en månad så jag är välldigt nöjd.

Har nästan ingen ridkondis nu så jag hade nästan håll under hela lektionen och nu är jag VÄLLDIGT trött -.- Ska rida igen as mkt senare när jag årkar, för tillfället så är det rätt jobbigt men det kommer att lösa sig. Mobilen krånglar fortfarande. Jag har startat om datorn laddat ner och uppdaterat men INGET funkar så det är rätt jobbigt.

Jag har även varit med i en bloggtävling för länge sedan men nu har dem äntiligen avslutat den och jag vann :-) Happy face! Men ah vann ialla fall ett par gröna fleece lindor. Rätt fina men ska hämta dem på någon dag..

Puss och kram !

Liten bild på mej och abbey som är välldigt nytagen :-D

Fest

Vatt på fest (kalas) hos min kompis lilla syster och lillebror. Sjukt trevligt. Red idag också. Blev en vanlig liten krävande sparka bak och ut runda ;-) men ajja ska raportera kvp nu och se vad jag har tjänat!

Puuus !

Renovering

Mamma, Pappa & jag håller på och rednoverar garaschet. Vi vill juu få plats med mina schabrak osv i ett av våra 3 skåp. Har verkligen ingen tid att blogga när vi håller på med detta. Eh, typ asså jag håller på att bli frisk men en lång väg kvar.

Imorgon så drar jag även till stallet. Mys! Ska träna i hagen med Abbey. Jag har kommit på ett grymt sätt att träna på som jag hoppas kommer bli super! Kan om ni vill lägga upp en för & efter bild på garaschet :-) Datorn dampar fortafarnde med bilderna så jag får nog be pappa att han fixar detta! Ni måste ju få bilder osv.

Men det var nog allt! Puss och kram


Gash!

Hahah, Asså gud! Hade utvecklings samtal nästan precis. Gick väll nog ändå bättre än förväntat... Eller inte. Men ialla fall fick tredje bäst på dem nationella proven så ja asså mm. Var också hos doktorn idah för ett återbesök och han berättade att jag hade fått typ något sorts början på lunginflamation så jag fick direkt pencilin. Håller på och försöker fixa med att få över bilderna på datorn men asså gud min dator och mobil är verkligen ovänner -.- Hatar det! Jag vill ju fixa bilder... Men får annars skicka typ något också vidare ja.. Hm men aa vet inte vad jag ska skriva mer.

Puss ♥

Fortarande sjuk

Har varit hemma sedan halv tio idag. Stack hem ifrån skolan. Mår verlkligen piss. Hostar så jag knappt kan andas osv. men typ snart så måste jag till skolan igen och gå på stråk så ni får ha det så super bra! Puss oc kram :)

Sjuk...

Har typ blivit sjuk nu igen. Pappa ska boka tid hos doktorn för detta kan liksom inte fortsätta så här.. Men ialla fall så skulle jag egentligen haft dressyrlektio idag men går ju inte nu. Hostade extremt myclet inatt så pappa kom till mig klocka 02.00 för att ge mig honung(stav). Men eftersom jag är sjuk så kan jag ju ta mig tid att lära mig ps. Kan typ inget fortafande men skit samma det får va som det är!... Puss och kram

Jag har världens finaste ponny!

Cyklade till stallet idag efterskolan. Emelie och jag tog in hästarna. Mös en massa. sen så tränsade vi osv. Jag rede barbacka idag. Utan täcke elr schabrak som jag brukar. Hahaha guud var helt vit i rumpan sen.. Jag lovar er VIT! Vi tränade lite att dem skulle göra halt när vi sa "ho" och öka när vi gjorde puss ljudet. I slutet så gjorde Abbey tvär halt när jag sa "ho" så det är ju possitivt! Filmade även lite när jag satt på och red (videon är när jag sitter på) och när jag tränar i stallet med henne. Jag lägger upp videosarna på bloggen när jag har laddat upp dem och bilderna när jag och Emelie fotade kommer också sen.
Ibland så är Abbey verkligen en ängel. Hon kan vara en riktig tjurskalle ofta men när det släpper så finns det ingen finare ponny. Ser framemot våra nh och tricktrnings stunder tillsammans när paddocken kommit. Dem har faktiskt kommit välligt långt mer paddocken så det är ju super bra!

Måste faktiskt snart köpa skolavslutnings klänning. Ska ha en vit tajt kort klänning med ett par "högklackade" skor. Kommedr bli awesome! Ska ha plattat hår med en klämma i luggen... Vill verkligen ha SOMMARLOV nu. men ja.. Måste göra spanska nu så hare bra!

Puss och kram!


Fota idag igen

Jag och Emelie ska ta lite hag bilder idag. Vi får typ låna hennes pappas systemis. Men ialla fall sålt kvp nu och räknar pengar. Ska plugga äta och  klä på mig. Har inget vettit att skriva förutom att i fredes så hoppade vi. Hade Toby och lite så. Allt gick bra. Flöt på som vanligt. Men puss på er!

Mot Nellie

Klockan 12 hoppar jag in i bilen och åker till Nellie. Emelie följer också med. Kommer nog att bli bra! Försöker fortfarande lära mig ps men fattar inte. Bilderna ifrån förrgår blev jätte fina. kommer upp senare då jag måste redigera först. Men puss på er så länge :)


In da school

Sitter i skolan med mina mongoliner här i skolan. Ska ha NO typ ny. Ämmelie sjunger om äpple juice. Daaamp <3
Puss

 


I stallet

Nu har jag Emelie och Danielle ridit. Haha i hagen och stallet var Abbey en ängel men sen så bara vägrade hon att gå när vi red. En riktig envis åsna -.- Men vi red typ i en timme så det var ändå bra. Kommer bilder i ett inlägg senare idag när jag har redigerat dem osv.. Men puss och kram!


På cykeln mot stallet

Är på väg upp mot stallet nu. Fullpackad korg med schabrak och lite annat i :) Ska möta Emelie om 4 min så jag måste skynda mig lite. Puss på ett tag :3


Foto imorgon med hästarna :D

Imorgon så sticker jag och Emelie och fotar hästarna. Gött!
Så då kanske ni får en liten uppfrächning hhaha. Men vi slutar typ efter lunch och då passar vi på att dra upp till stallet :) Puss på er mina sötnosar ♥

This is the part of me...

Hej! Nu sitter jag och dricker te.. Hmm, har varit i skolan och ska plugga nu :) Imorgon så slutar vi efter lunch så då ska jag riiida :D Har inget mer att säga nu så puss och kram!

Svar på kommentar:

Fick en fråga om jag rider på Andreagården.
Svar: Nej jag rider på Forshälla gård och Lillhagen. Kram!

Vad är vad i kodmallen

Här får ni en liten hjälp på traven ^^

Body Bakgrund.
Wrapper - Det vita, i tex. design mallen "Fashion".
Header - Bilden längst upp. Oftast med flera bilder och ett namn eller text
Side - Side, alltså menyn.
Content - Själva inläggen.(rubrik+inlägg). Du kan ändra på bredden där.
Entry headers - Inläggens rubrik.
Navheader - Menyns "header". Alltså rubrikerna
Nav - Det under rubrikerna i menyn, "innehåll".
Nav ul - Tillexempel, egna flikar i menyn som kanske inte är såna där Arkiv, kategori osv. Saker som te x "Om mig, bloggsvar," osv. Alltså eget = UL
Nav li Flikar i menyn som har länkar, som inte är UL eller NAV. Tillexempel, "Tillbaka till bloggens startsida".
Post's body text - Inläggen. Man ändrar tillexempel skrivstil där
Posted by txt - "kommentarer, Allmänt, Kommentera här" Såna under inlägget.
Commentheader - Header på kommentarer. "postat av *namn*"
Commenttext - Kommentarer, texten.
Commentmeta - "Skrivet *datum och klocka* URL"
Commentform - Där du kommenterar ett inlägg

Länkar:
.entrymeta a { color: #000000; text-decoration:none;}
.entrymeta a:hover { color: #545454;text-decoration:none; }
Man kan lägga till fler koder, tex: border-bottom: 1px dotted;} se nedan:
.entrymeta a { color: #000000; text-decoration:none;}
.entrymeta a:hover { color: #545454;text-decoration:none;border-bottom: 1px dotted;}

Presentation för nya läsare

Fick ett önskemål av en läsare om jag kunde skriva ett presentations inlägg om mig själv och så till nya läsare. Såklart kan jag göra det.

Jo eh.. Hur ska jag börja? Jag är en vanlig glad sprallig tjej som älskar fart. Jag är 12 år blir 13 till sommaren. Har ridit i ungefär 5,5 år. Jag bor i skåne och lever livet här. Jag är för tillfället sjuk med massa saker. Har körtelfeber krophosta och illamående konstant. Ni kan läsa mer på google eller något annat internett sak om vad det innebär.
Jag rider en d-ponny cirka 3-4 gånger i veckan. Hon heter Abbey och kommer ifrån Irland. Vi tror att hon är runt 20 år och en connemara. Men inget är säkert. Abbey har jag ridit i snart 4 månader tror jag men på det stallet jag rider så har jag ridit i ett halv år och några månader.
Jag rider även på en ridskola som heter Lillhagen. Där har jag blivit den ryttaren jag är idag. Jag tävlar på lokal nivå.. Eh, jag har väll ingen riktig favoritponny som jag rider speciellt men i dressyren så har jag en ponny som heter Danny och i hoppningen så brukar jag rida en ponny som heter Herbert.
Jag är 1,70 lång tror jag men är välldigt många kilo underviktig. heheh, men asså det är nog det ändå som ni behöver veta just nu. Resten kan ni läsa på bloggen eller ställa frågor på kommentar mejl och annat. Jag svara närsom helst ungefär på dygnet.

Puss och kram!♥

Sjuk igen -__-

Nu har jag faktiskt börjat tröttna på att hålla på med allt detta sjuka. Mår svin illa kan knappt stå upp. Yr. Så jag kommer inte att rida idag endast vila. På torsdag så ska jag rida.
Är jätte taggad. Det kommer alltid något i vägen men på¨torsdag så måste jag verkligen rida. Jag är liksom såå trött på att bara sitta hemma och deppa runt.
Puss och kram Linn!

Jag är med i en tävling


Klicka här för att komma till inlägget.
Kram Linn♥

@ skolan

Sitter i skolan nu. Vi börjar om 3 min typ. För första gången var jag tidig! Yeay :) men efter skolan så är det stallet. Lektion. Nej nu går vi snart in! Puus


Stupid hoe

Sitter och tar det lugnt i soffan nu. Väntar på svar på ett mejl. Snälla, hoppas så jävla mycket! Det blev inget stall idag eftersom att jag har ju inte ridit på en månad typ och liksom då vill inte jag rida själv. Men på torsdag så hoppas jag att någon annan också kan rida.
Har inte haft så mycket att göra idag Suttit vi datorn för det mästa.
Puuus!


Fett med cash

Nu är jag hemma ifrån kvp och jag har känat över mycket heheh :D Glad tjej.se! NU är jag lite rikare ialla fall!
Sitter och har webb Med Hannah ♥ Designenn jag har nu är liksom för fin för min smak eller för att jag ska kunna blogga på den.. Men ialla fall så ska ja byta tillbaka till min gamla :D
Puss och kram!

Tralalllaa

Just nnu sitter jag här vid matborde med mammas dator och bloggar,ätrer frukost och hostar. Måste verkligen klä på mig nu och sticka hehe. Idag är det röd dag så det tar väll en halvtimme extra idag.
Det är svinkallt ute nu.. Brr. Blåser och molnigt.
Idag så ska ja rida.. Jätte spännande men det får väll ändå ta och sluta blåsa nu elr? Inte så mysigt att rida när det blåser...
Puss och kram!

Över snygg jau!


Josh♥Han är finast snyggast och bäst hhaha, ska myska med familjen nu och så. Hunder var sold så vi får leta vidare :-( Men jag vill fortfarande ha en hund! Puss och kram linn

Tjenare!

Hej hej, innan jag börjar vill jag bara säga att de e jag Emelie som bloggar detta inlägget. Någon kiosk öppnar idag vid stranden och har lite extra priser på glass å annat så då drar vi dit (jag och Linn) Båda vi ska väll prova caliposhoots alla verkar gilla den och ja fattar typ inte varför men de fattar jag väll när jag har testat. Hehe..! På Lördag sticker jag och Linn till Nellies bloggträff! Tagga! <3

Denna hunden kanske kanske blir Linns! :)


100 kr typ

Känade cirka 100 kr idag på kvp. Heheh, riktigt glad är jag! Imorgon är det röd dag så då känar jag extra mycket :D Meen nu är Emelie här och vi ska snart ner till surfhyddan och äta glass. Mums mums säger jag.
Haha jag och Emelie har en blogg tillsammans som heter Equinas.blogg.se som vi bloggar på ibland. Också gick vi in på den idag också hade liksom Nellie Berntsson svarat på vår kommentar till hennes blogg. Vet att det är onödigt att skriva här men ändå. Nellie får typ övermånga kommentarer på hennes blogg och liksom hon svarar på VÅR blogg.
Hah, grym känsla.
Mamma och Jag har hittat världens sötaste valp som är till salu som jag verkligen VILL ha men asså när pappa kommer hem så får vi snacka mer om det men den var verkligen så hääääär söt! ♥

Håller på med massa blogloning byten och det gör jag gärna. Säg till så snackar vi mer om det :-) Här kommer lite bilder på mig och Emelie i sommras (även lite bilder på wilmisch♥)




Hahah fule bilder men jag bjuder!
Puss och kram Linn!♥

Ut nurå!

Nu ska jag ut och sälja. Får väll se om tidningarna är kvar. Igår som påsk pressent fick jag ett jätte fint skal plast både fram ocg bak till mobilen och två triss lotter. Så klart vinner man inget men det är roligt ändå.
Tänkte visa er lite gamla bilder nu eftersom att jag sitter vid mammas dator.


Issa - Nemo                                            Jag - Miss Bond

Jag och Miss Bond när vi hoppar för en gäst tränare. Hahha det blev ett jätte språng. Ser ut som en persika på bilden men jag har förbättrats en hel del i hopningen sedan den bilden.

Också en sista bild på Petra när hon spelar golf. Hm... Petra tror du inte att man ska slå bollen åt andra hållet? ;)
Pusss på er♥

Sims 3

Hahah, asså jag har verkligen inget liv. Ska sätta mig och spela sims 3 nu och jag hatar det men ändå så älskar ja det... Hm det är något konstigt med mig. Har målat lite påsk ägg med familjen hahah jag är bäst asså! Jag målade en muslim en kyckling och en hund haha! Jag är bäst :-P Eftersom dem tog mina tidningar så skickar dem en biobiljett till mig som ersättning. Har inget mer att skriva nu så puss och kram!

Ny header och design gjord av en grym person

Tack till Kim som har gjort den fina header och designen! Jätte snällt :D
Nu är Tora här och vi ska spela Wii men jag pallar inte riktigt nu så min fina lillasyster får spela ist nu.
Glad påsk till alla goa läsare!
Kommer lite mer inlägg senare idag men hare bra!
Puss och kram Linn♥

Bjuder på en failad bild när jag, Issa och Gabbi hade gått vilse på aw och sen skulle spela golf haha.. minne <3

Dålig dag

Känner på mig att detta kommer bli en dålig dag. Någon idiot tog mina tidningar i morse så att jag inte kunde sälja. Så dem skickar en biobiljett till mig. Sen så är vädret också skit. Snö och allt så vi kanske inte ska rida. Men det är påsk i alla fall :-) puss och kram Linn!


Ny header igen, hihi ^^


Hehe, Japp nu har jag fått ny header igen men denna är grymt fin så jag säger bara tack till Clara. Sitter och mumsar i mig kall oboy. Imorgon så ska jag rida buspownie
Hhehe skrev in mig på Abbey för nu har jag inte ridit på en månad och jag saknar det så cepe mycket så jag vägrar att vänta längre.

Jag lovar er att det kommer en bildbomb för asså jag behöver verkligen nya bilder. Ska rida igång nu lite så kanske i slutet eller i början av nästa månad så kanske jag kan börja med att rida i paddocken och träna lite mer om det går. Ska även träna lite trickträning med min lilla tös. Lära henne kram osv.. Men Kram är det första målet.

Bjuder på en bild :D

Det var en bild på första gången jag satt på hennes rygg ^^ Så sjukt glad över att jag har henne.
Puss och kram linnisch ♥

Röd dag...

Idag är det röd dag.. Tror inte ni bryr er men det spelar ingen roll för jag berättar det ändå. Har sålt kvp (kvällsposten) nu hela förmiddagen i typ nästan 1,5 timme. Hittade inte mina hus hehe men asså det gick ändå rätt bra. Känade cirka 100 kr på några få hus (dem husen som jag hittade).
Mina kvarter är faktiskt rätt mysiga och bra. Det är många som köper men jag hittar ju inte husen så då blir det svårt.
Mamma och jag ska åka och kolla igenom områderna så att det blir lite lättare imorgon över morgon och på måndag.
Puss och kramis!


Tjenis penis

Jag drar till Emelie nu! Filmen slutar kvart i tio. Så vid tio är man nästan hemma.

Har haft webb med Hannah i 2 timmar ;-) Men puss och kram på er !

Beställt

Mamma och jag Hittade inga stövlar som passade runt benen. Jag har för smala ben haha för stövlarna så jag och mamma beställde dem smalaste stövlarna ifrån hööks. Riktigt snygga är dem :-) Men ialla fall halv fem så sticker jag till min fina bus unge och sen fixar vi oss och cyklar vidare till toppen för att se på Titanic.
Stövlarna kommer ungefär i slutet av månaden.
Webbar lite med Hannah panna nu ^^<3
Puss ich ´Kram!


Tjo! Liinn häär

Japp typ för en halvtimmesedan vaknade jag :) Och nu har jag precis ätit en halv macka. Sitter och halv balanserar på min älskade pilatus boll som jag fick igår... Hahah helt kär i den x) Men ialla fall halv 12 så stivker jag mamma och lämnar min moster(Anita) på typ tågstationen. Sen vidare till hööks och köpa ridstövlar.
Har en header och design på g så det kommer nog att bli bäst!
På måndag sitter jag upp i sadeln igen! Så sjukt taggad :] Men ialla fall nu ska jag klä på mig så puss o haj levar pastaj!

Abbey ♥

Gästbloggning :D

Hejsan :)
Jag som tänkte gästblogga här heter hannah :)
Jag är 11 år (fyller 12 om 9 dagar :D )
Jag har ridit i ca 3 år på en ridskola som heter Hylteryttarförening som ligger i halland ;) Själv bor jag i Småland x)
På fritiden är jag med kompisar sitter vid datan och sköter om min medryttarhäst molly :D Molly är en liten shettis som jag kör 1-3 ggr i veckan. hon är 98 cm i mkh och är 10 år :P
Om ni undrar så lärde jag och linn känna varandra genom en person som heter sofia :) jag och sofia hade webb en dag och då så la hon till linn och så lärde vi känna varandra xD inte så komplicerad historia xD
Men iaf, det är jag som har satt in designen och gjort/satt in headern på denna bloggen :) fint/fult? hihi kommentera och skriv så säger linn till mig vad ni har sagt om den :D här kmr lite bilder på mig och lite på molly och så<3
haha xd
me...... again xD
Lilla molly<3

Till Kim

Hej kim! Tack för att du fixar! Designen ska vara typ grå eller aktig. Gör den fräsh så att man inte tröttnar så lätt ;)
Vet inte hur många bilder du behöver men jag lägger upp några!




Ta vilken bild du  vill! Jag heter Linn och ponnyn Abbey hon är född 1992 om du är intresserad. Skriv vad du vill på headern bara den blir fin! Fixa gärna också så man kan följa via blogloving typ på designen :D
Tack så sjukt mycket för att du fixar :D
Kram och Puss linn!

Dampade stillmall...

Min stillmall har typ fått damp så jag ska kontakta blogg.se! Jätte störigt. Men ialla fall så har jag fått reda på lite mer om mitt kvp område. Kommer nog att bli bra. Jag får alla papprerna imorgon och kan börja sälja på fredag då det är röd dag. Hare sjukt bra! Puss :D

Ridstövlar :)

Japp på fredag så ska jag och mamma åka till hööks och kanske köpa nya ridstövlar eftersom att mina gamla är för små. Om jag köper nya så ska jag sälja mina mellan 500-1000 eftersom dem kostade 2000 egentligen. Storlek 37 elr 38 ska kolla upp men säg till om du är intresserad så lägger jag upp på bloggen :D
Här kommer en bild på dem stövlarna jag ska prova ;)

Dem här kostar 1599 kr

Och dem här kostar 1329 kr
Hoppas att jag köper dem högst uppe för dem är snyggast. Tycker att dem andra är är för "dressyr" iga...
Men nästa vecka kommer jag få lov att börja rida igen så det är bääst!! :D
Puss och kram Linnisch ♥

Det funkade!

Har fixat smilies till bloggen och det  tycker faktiskt jag är rikrigt roligt! Men ialla fall imorgon så får vi se vad som händer men på torsdag så blire Titanic med älsk. ♥
Håller på med en sjukt rolig sak här hemma. Kan knappt sova. Tänk om man hade ---- till en --- :D!!
Nej men nu ska jag inte tro på allt men ialla fall. Ni får endast reda på saken om det går som planerat. Alla i familjen är på g men det gäller bara att det funkar.
Puss o kram!


Test igen :)

Håller på att fixa en sak på bloggen som ni kommer att märka om det funkar :D ;) :)

Test inlägg

 :) :D :P <3

On way home

Sitter i bilen nu. Riktigt trött! Köpte ett par ljusa jeans på Gina tricot och ett bälte och shorts på JC. Riktigt bra köp. Sedan så har jag också blivit erbjuden ett jätte bra område med kvp som jag antagligen kommer att ta. Ska snacka med mamma lite mer men tar antagligen området. Puss och kram!


@espresso house

Sitter och myser här i Malmö med mammsen :) bloggar mer sen!


Blogg tårka

Har blogg torka just nu. Försööker ladda ner musik tilll datorn för att göra en film som jag kan visa er. Imorgon så drar jag in till Malmö/Lund med Mamma. Vi ska mysa och shoppa. Om vi sticker till lund så ska jag kolla om min komiis (alexandra) kan komma så vi kan träffas annars skiter jag i de.
Webbar med Cilla och så men jaja inget nödvändigt för er att veta -.-
Puss o kraaam


Hemma från en underbar natt

Har sovit hos mina bebbos. Kollade bio och åt på restutrang. Riktigt härligt. Var sjukt pigg så typ vid 5 tiden så bestämde jag mig för att sova precis som dem andra men jaja nu är jag hemma och chillar kommer lite blandade inlägg under dagen. Puss :3
Bilderna är ifrån igår haha och om du undrar varför vi gråter är det för att vi såg en översorglig film!


RSS 2.0