Bloggpaus

TAR BLOGGPAUS!

Känner verkligen att jag inte har något att skriva om förutom att jag ska plugga och det är inte roigt att läsa om. Men om jag ska blogga igen någon gång så ska jag skapa en helt NY blogg. Men hoppas ni har andra bloggar att läsa :D
xoxo ses kanske om ett tag
 
 

PLUUGG

Hemma från skolan och har tagit mellis. Måste verkligen plugga mycket nu. Ska göra klart biologi och typ kanske svenskan också? Ajja det är inte intressant. Har verkligen iiinget att blogga om så jag funderar på att stänga ner hela bloggen nu? Kommentera gärna. Blir inte ledsen eller så men måste verkligen veta hur jag ska göra.
 
xoxo

Mot boxningen


Jobbat nudå

Nu är jag äntligen hema ifrån kvp. Sålde betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. 
Nu ska jag ta och äta tidig lunch för jag måste till stallet snart och rida. Jag hinner egentligen inte blogga nu men jag får snabbt skriva klart inlägget. 
När jag kommer hem så ska jag plugga. STENHÅRT! För ja har lååångt kvar från att kunna allt.
xoxo linn ♥

Hemma

Nu är klockan kvart i ett och jag är inte ett dugg trött! Men måste ändå sova. Har haft en mega rolig kväll men film pingis och smink. Tack familjen Roslin och speciellt Ylva ;) här kommer lite bilder hoppas det är ok för dig Ylva :)


Fullt upp today

Sålde kvällsposten i morse sen stack jag direkt och red. Kanske runt 3 så kom jag hem sen bara pluggat. Känner att jag har mycket att plugga imorgon. Efter maten sticker jag och min familj hem till våra kompisar.. Kulkul! Imorgon så händer samma saker igen. 
Ha de bäst utan min uppdate för nu stänger jag datorn :D

XOOOOXOOOOO

Dagens stall outfit


Lyckades med...

... Att spräcka min skärm... Var ute och gick med Lexi sen så gled den ur fickan och BANG hela skärmen ipaj! Ajja ha det bäst här får ni bild på min mobil nu.


Hjälper mamma med tvätten :))

Tyckte namn hade en stor hög med tvätt idag så jag tyckte att jag skulle göra lite nytta!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2465219/images/2012/pic_509d3c3de087c37780c57f54.jpg" class="image">


Jag berättar hemlis


Sjuklingsvideo..


Designen är fixad, yey!

Har fixat min design nu. Tog en gratis design och laddade ner :D
Tycker den är as fin ska bara ändra bakgrund när jag har bytat dator. Har inte kommit så långt med min pp för den är fett svår.. Men jag fick faktiskt välja vad jag ville snacka om och det fick inte dem andra, ha! Nej men asså jag frågade om jag fick prata om bomul istället för al..
Ska även fixa min header lite till för den blev i fel storlek men det gör jag när jag sitter vid min andra dator :)
Ska även fota lexi lite idag så ni får en liten bildbomb på lexi i detta fina höst vädret.
Hare bäst sålänge, xoxo

Bilogi plugg nudå

Ska sätta mig ner nu med min lilla skoldator och göra min biologi pp. Den ska handla om bommulsträdet! Haha intressant. Då får vi se på onsdag hur det har gått...
Ska även plugga so, matte och fysik :( Men jag har en plan som jag ska försöka fullfölja om jag lyckas... Hahh jajja vi får väll se hur allting går.
Blir inget stall idag och det blev inget igår för jag är ju sjuk. Har extrem huvudvärk just nu...
INgen doktor för mamma tycker att det inte behövs eftersom jag är piggare nu men jag har tappat aptiten så vi får se hur mycket jag äter idag...
Bilder från dagens outfit kommer sen ska bara ladda kameran så ska ni få några myshemmasjuk outfit.
Ni får en instagrambild nu för jag har inga bilder på denna datorn. xoxo
Ursäka bildkvaliten..li

Sleep time!

Sovdags nudå! Blir fula egobilder till detta inlägget. Ingen skola imorgon. Blir att åka till doktorn och se vad dem kan komma fram till bara ;) xoxo Linn


read al about it

Känner att denna låten passar in..
 
 
Ledsen för att designen är så ful.. Ska fixa den när jag mår bra :D

stannar hemma idag igen..

Mår inte mycket bättre idag så mamma sa att jag kunde stanna hemma idag igen. Har verkligen ont i hela kroppen och kan knappt stå upp av min magont. Om det inte blir bättre tills imorn så ska jag åka till doktorn och kolla vad det kan vara eftersom ja har ont i min kropp också.
Har webb med hannah just nu men vi säger inte så mkt haha. Ska försöka fixa vidare på min design nu men vi får se hur det blir. Så länge jag inte har bra antal besökare och inte vet vad jag ska skriva om så kommer jag inte betala för att få en bra design.
Känner att ridningen måste bli bättre innan jag satsar på bloggen.
 
Åhh vad jag saknar sommaren. Hatar vinter och kallt...
Haha minnen.. Jag på abbey, emelie på viril ♥
 
Nej nu ska jag inte hålla på och dryga... Men kör kanske ett litet 10 sanningar inlägg sen för omväxlingens skull och kanske hiss och diss? Vi får se vad jag pallar.
Hare gött och LWWY!

sjukligen stannar hemma

Tyvärr är jag sjuk idag... Fick ont i hela kroppen och magen på skolan så pappa kom och hämtade mig. Vi tror att det kanske är influensan :(
Jag vill bara säga Grattis till Hannah som har fått egen häst! Klicka på hannahs namn för att komma till hennes blogg. Vill träffa henne snart så jag kan klicka några foton på dem.
Nu har jag även gjort en till kategori och den heter *Jag fotar*. Där lägger jag upp bilder som jag tar på andra och om du vill bli fotad så kostar det inget förutom eventuell bussresa. Ska vara i höllviken, ljunghusen, skanör, falsterbo eller kanske ev i trelleborg/malmö... Då fotar jag i max 3 timmar efter skoltid.
 
Ska redigera också lite i gimp nu för jag är sugen på det :D Nu får ni ha det så trevligt här kommer höstbilder :D

Hooome sweet home <3

Är hemma nu, har pluggat hos saga. Skulle egentligen hem direkt men saga hjälpte mig istället. Jag kom faktiskt jätte långt! Är super nöjd med dagens insatts.
Ska plugga lite till när pappa kommer hem för då ska han hjälpa mig.
Ska sticka till my one snart och köpa vinter ridkläder (Y) för det behövs verkligen. Får se när bara? Kanske i helgen om mamma och pappa kan åka med mig?
Yaaaoo pallar inte skriva mer nu så c ya later ;*

Håltimme

Sitter i kaféet och pluggar nu inför teknik provet som är nästa vecka. När jag kommer hem idag så ska jag pluggs hela dagen. Samma imorgon. Men torsdag fredag lördag och söndag så ska jag rida :D yey! Sen på lördag så ska jag fota Wilma och hennes nya häst som kom igår :) bilder från just nu


Hemma och plugga vidare nu...

Ja ni läste rätt... Sorligt nog. 
Ska plugga matte för jag har prov på torsdag??? öhh.. Ska åsso smsa felicia tror jag :D
har nothing to tell ya förutom att JAG SKA SE ONE DIRECTION NÄSTA ÅRRR...... MAAJGAAAD! Jaaa jag gillar dem för er som inte vet. 
Här kommer några bilder från just nu :D

@ cafeet med töntarna

Sitter just nu med alla töntar. Har druckit en drick yoghurt ätit en ost bulle och Vasa knäckebröd. Ska ha teknik eller något annat snart. Men just nu så pallar jag inte göra något så Bye Bye :***


Holland video


Hola, que tál?

Hei igenm har haft riktigt mycket att göra så de e därför jag inte har bloggat mer än FEM inlägg nu :) Haha, <3 Men nu har min syrra 4 års kalas så jag håller på och hjälper till lite. Sen har vi prov nästa vecka så ska ta och öva lite idag. Behöver fixa lite saker till imorgon också. Ha de så bra, hejdå!



Älskar denna killen något enormt!

Hemfärd idag.

Åker hem idag. Kommer sakna Holland något enormt men jag måste hem till skolan kompisarna och hästarna ...
Innan vi sticker så ska jag lämna blommor till mormor och morfar. Älskar dem något enormt, saknaden är stor <3
Videon på kläderna håller fortfarande på att laddas upp men ja vi får se när den
Kommer upp ;)
Mer uppdate sen kanske? :S


Bloggen

Tack Emelie för dem två inläggen typ som du har gjort... Haha nej men jag ska ta upp ett ämne nu på bloggen Som kommer blir en förändring.

Ja ska gå in på en speciell blogg när jag kommer hem och beställa en design som jag kommer KÖPA för Mina EGNA pengar. Ska satsa nu på bloggen. Den kommer inte handla så mkt om hästar utan mest om mode och mitt liv.
Ska faktiskt börja ta mer seriösa bilder med min kamera :D inga dåliga inlägg längre. Nu ska det minsan bli uppdatering!
Ska göra ett video inlägg nu om saker jag köpt under Holland tiden :D japp men det var lite uppdate som sagt. Imorgon klockan 3 tar jag tåget hem. Är hemma vid klockan 9?
Seees


Dagens outfit

Skjorta: hollister
Tröja: uniqe?
Byxor: abecrombie and fitch


@trööt tjej

 (Gammal bild!)
Bonjour!
 
Nu ska jag snart sticka ut och sälja kvällsposten, det är sån helgdag så man måste knacka på mycket fler hus och gå ut tidigare. Orkar inte, men sen är det bra att man känar väldigt bra på de :) Btw, såg ni Onedirection på xfactor? Dom var ju grymma. Jag är så sjukt glad att jag kommer se dom live. Helt sjukt. Juste, fick en kommentar om att de kanse va onödigt att se både Justin Bieber och Onedirection, men ja, de går inte att jämföra dom, man kan inte välja mellan dom. Och har man pengar,tid och älskar dom ser jag ingen anledning till att stanna hemma. <3 Så jag och Linn blir väll sånna konsertbuddies,hahah.
 
 

Onedirection!

Har gäster så kommer ente kunna blogga så mke nu :) Men vet ni vad? Onedirection är på xfactor ikväll, kommer böla på mig typ. hahaha :)



@cooling

Hej, sticker till stallet snart, just nu sitter jag och lyssnar på Onedirection och längtar till ikväll då dom är med på x-factor. Kommer fan gråta elr nåt. De e helt sjukt, dom är i Sverige! Biljetterna till deras tour 2013 släpptes idag till Stockholm, men Danmarkbiljetterna släps på måndag så dom kör jag och Linn på :) Juste, till frukost så gjorde jag lite pannkakor, hahahaha Gött!

Dagens outfit


Nattstad Emelie, blöö"!

"Känslan som uppstår när man går in på Linns blogg och ser att hon inte uppdaterat och kommer på att de e jag som ska göra de".
 
Jag har inte hunnit blogga idag, har träffat kompisar å sånt, jag har iallafall hunnit med att göra en videoblogg, så ska se hur jag laddar upp den ;S För de e inte på videofy. Idag så handlade jag iallafall mat för 89 kr. Asså ja e helt chockad..-.- Men gott va de, haha. Å jag har inte en anning om varför jag skriver de här men de gör jag. Nu ska jag fortsätta med att se Vampire Diaries, den är så bra och jag rekomderar den verkligen till er som inte har sett den. Mycket bättre än Twilight, dom är typ inte ens i närheten av lika. Min åsikt..-.-
 
 
Men iaf, min blogg hittar ni här nattstad.se/emeliewinquist
 
Jag bjuder på några bilder här :)
 
 
Ville, hästen jag rider.
Ja och Linn kommer använda två av dom här biljetterna..LYCKLIG!

Hejda Sverige!

nu tar jag tåget till Danmark ifrån Malmö sen så flyget till Holland :D så jäkla taggad! Har inte suttit i ett flygplan på svin länge. Hare bäst puus


RSS 2.0