Malmö

Hallou allihopa! Sitter hemma just nu och skajpar med Wilma. Ska snart ta bussen in till malmö med Cassandra. Hon ska på dejt på lördag och då vill hon ha klädhjälp av mig så vi ska shoppa :) Sen efter det så ska vi gå till hööks också ska jag köpa ett par ridbyxor. Sen tar hon bussen hem själv också möter jag mamma så ska vi shoppa kläder till mig. Kommer ta med mi gungefär 300 kr när jag och cassandra ska shoppa också när mamma kommer så blir det liite till. 
Skulle egentligen ridit med en kompis idag och visa henne lite runt där var vi brukar rida men Abbey mår fortfarande dåligt så jag ska rida en runda själv med henne eller så får hon vila. 
Lexi har typ också blivit sjuk. Hon bara kräks hela tiden... Stackare! Hon har inte ätit osv. Någon ERFAREN som vet vad vi ska göra? Börjar snart få panik.... Snälla ni som inte vet skriv inte bara åk till vetrinären. Det kostar javligt mycket så jag köper hällre hem saker och ger henne det hemma. Ni förstår jag gör allt för henne men det kanske inte änns är något allvarligt och då vill jag inte lägga ner massa pengar på att åka till något som inte behövs..
Men yes that´s it! 

whitesouls läggs ner igen

Nu har jag och sofia laggt ner vår blogg tillsammans så jag är tillbaka här :) Kommer bli br UPPDATE!
Red Viril idag eftersom att Abbey fortfarande mår dåligt. Vi hade markarbete/dressyr typ. Blev mycket skritt och trav och lite galopp. Har videosamtal med Wilma och någon random hehe :) Men ska ätya nu så puss!

jag är med i en tävling

http://ladyamandas.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment

Hejdå bloggen för ett tag :)

Hejdå bloggen för ett tag.. Går över till min och Sofias nya blogg nu! Läs/följ/sprid :) Tack för alla fina stunder. Tar inte bort bloggen men kommer inte blogga på denna för änns jag har slutat med den andra! Älskar er! Här är en länk till bella emelie eftersom att det var bara dem som han kommentera men klicka HÄÄÄÄR för att kommer till min och sofias blogg! 
Tack för all tid med er!♥

Inte nöjd med ridningen idag

Abbey lyssade inte för framåt drivande hjälperna.... Jag andvände dressyrspö men nej ingen reaktion. Antagligen så var hon välligt trött. Emelie och jag har inte kommit överrens så bra i stallet idag. Skilda åsikter. Men har solat också en liten stund. Ingen skillnad :P 
Ska föra över bilder nu till min dator så astt ni kan få lite roligare inlägg. Men aa, håller på med en sak nu men den kommer inte riktigt igång men ajja vi får se. I sommar så kommer jag att få lov att åka iväg och träna med Abbey. Altså att jag och Emelie kommer åka iväg typ till lillhagen och träna :) Hihi jag vill det! Men asså en sak som jag undrar vem läser min blogg? Jag har ett antal läsare på min blogg men inte en aning om vem som läser den? SNÄLLA kommentera och säg om du har blogg osv så jag kan få reda på det. Alla som skriver deras bloggar får en länk i ett inlägg ^^
Sen så klippte även vi i stallet av Toublesse´s man för den hade liksom gått av typ så nu har hon stubb. Fortfarande lika söt :* Men visst då syns vi sen!

Blogg.se suger för tillfället...

Ja men typ igår så dampade blogg.se så jag kunde inte skriva något inlägg men iallafall så kommer jag att skriva det nu isället.
Igår (19 juni): Igår så var jag hemma typ hela dagen med mammsen och lexi. Vi gick till några kompisar med lexi så att hon skulle få lov att buusa med zingo deras hund. Men så var vi där länge och och sen så köre mamma mig till stallet och så hade vi naturalhorsemanship träning. Det gick så sinnes sjukt bra! Filmade lite i slutet när jag var ute och gick en runda HELT SJÄLV men Abbey för 3 gången typ men hon testade inte mig stannade inte utan litade på mig! Jag är så stolt över henne :)
Idag (20 juni): Japp idag så har jag tränat agility med Abbey typ. Lyssnade fantastiskt och sen red jag och Emelie själva. Super duktiga var dem verkligen. Vi travade skrittade övade bakdelsvändningar red skänkelvikningar osv. Jag kännde inte för att rida i paddocken för det var för fint väder så vi red ut barbacka. Sen spolade vi hästarna och mös med den typ. Dem var super duktiga heela dagen :D
Nu så ska jag mysa med syrran som kom hem ifrån immeln idag! Kramis

Dressyrträning

Hej allihopa. Jag ska snart upp tillstallet för att ha dressyrträning. Det kommer bli varmt och svättigt. Sitter i short och linne inne för att det är för varmt ute haha :') Ska nog boka ridläger vecka 26 på Aw själv. För vecka 28 äre falsterbo horseshow så aa. Ska typ till myone snart och köpa ett nyt brunt träns till Abbey :) Hon behöver ett. Jah och Filippa har skit kul i chatten haha. Vi kommer snart skriva isönder hela alltet! Vi har en plan hhehe. Men yes det var allt, puus ♥

In da stall snart

Tjeniixen på er.. Jag ska snart väll åka och ha stallmöte. Japp men jag och Emelie har iaf bakat muffins som vi ska ha med till stallet. Har inte så mkt att skriva men jag och emelie ska fixa en hemsida till forhälla :) Då kan ni också se lite om oss :P Men puss och kraam!

My one

Är hemma nu och jäääätte trött. Skulle egentligen sova över hos Emelie ikväll men är serriöst alldeles för trött för det. Mamma och jag stack iaf till my one och kollade på saker där. Det blev en keps, t-shirt och ett par nya ridstövlar. Allt är snyyggt! 
Sry för dålig bild kvalite.. Mobilkamera "/

Ridstövlar för 2000 :-

Ridtröja ca 250 :-

Keps ca 129 :- 
Allt kommer ifrån Mountain horse :) heheheh dyyra saker. Betalade allt kontant. yes men nu ska jag gå och äta kvällsmat! Puus♥

Sommarhagen

Tjabba! Igår så stack jag till stallet halv tolv och sen typ var jag där, red, fixade, smörjde och fixade till den nya hästen. Sen så fixade jag och Annika (stallägaren) sommarhagen och släppte hästarna! Åhh vad söta dem var. Sen så klockan åtta på kvällen så kom den nya hästen. Vi släppte den i en hage och sen fyllde vi på med nytt spån och fixade mat och vatten typ. Sofia och Cassie stack på studentfest medans jag var kvar i stallet. Det var verkligen jätte kul! Vi har bytat till pelham bett tror jag att det heter.. Fast vi satte på ett delta också på. Här nedan ser ni en bild på ett pelham bett utan delta på ↓

Japp det var det, över till idag.
Idag har jag jobbat på ip, bk höllviken. Det är en fotbobolls klubb typ. Dem gav mig 200 kr för 3 timmar. heheh jag gjorde inte så mkt för ingen kom. Nu så väntar vi på att pappa ska ringa upp oss så att mamma och jag kan åka in till My one. Vi ska shoppa hade vi tänkt :)
Puus

Skolavslutningen - 2012

Här kommer några små bilder ifrån skolavslutningen :) Hade skolavslutning i tisdes som jag inte har berättat ... Hehe ^^
Jag skulle upp på scenen föra att ta mot pris :o För er som inte vet vem jag är så har jag lång vit klänning med den bruna "vässten" över..


Jag är inte med på denna bilden men det är mina fina vänner ↓ Några av dem iaf :)

Tora, Jag och Sara. Mina små änglar :)

Tora, Jag och sara igen 

Tora, jag ocg sara
Haha igga in min... Sara närmast jag i mitten tora längst bort

Haha bjuder på denna fula bilden xd

Haha nej n var jag dum mot mig själv och dem andra två!

Hahhahhahha, kan inte sluta skratta :P
Hehe på denna bilden så råkade jag räcka fuck you fingret mot kameran. 


Det var den sista bilden och jag hoppas att ni är nöjda nu. puus

La stallet

Drar snart till stallet eller ja halv tolv så sticker jag till stallet :) 
Dem ska fixa hö-balar med tracktorn och då kommer dem att missa rätt mkt så då ska vi som vill gå och samla in all hö och sen efter det bjuder annika på fika :) Sofia funderar på om jag ska byta till ett skarpare bett när jag rider ut för hon är ju välldigt stark när hon sticker för jag har inte lärt mig henne än. 

Här kommer en liten bildbomb till er :)

Lexi som leker med gosedjuret skipper ♥

Jag och Abbey efter en jobbig träning ^^
Abbey och  jag på nh (naturalhorseman ship) träning :)
Det var allt nu puus

Dagensblogg

Tänkte ha en "mini tävling" som är dagens blogg. Det ända du behöver göra är att kommentera inlägget och skriva att du är med och ifall du vill ha en liten extra chans så gillar du linnmig på facebook http://www.facebook.com/pages/linnmigbloggse/145978838854796 :) Puus och kram ;)

Sorry för dålig uppdate men nu är jag tillbaka med ny design och allt!

Japp nu har jag fått en grym header/design av en grym tjej. Den blev verkligen grym. Tack!
Men igår så hände en obehaglig sak. Abbey och Goldie stack med mig och Cassie så vi fick knappt stop på dem men till sist så fick jag damp på att dem inte lyssnade så jag höll om soom F*N med benen och drog henne i munnen. Jag bryr mig inte att jag drog henne i munnen för hon lyssnade verkligen inte och dem hade galopperat typ 2 kilometer... men sen så red vi hem och spolade av hästarna. 

Idag så kände jag inte för att rida med allt som har hänt så jag har bara myst med familen. Sticker tidigt till stallet imorgon och jobbar. Kommer fika osv :'') Yes mem det var allt! När jag har min dator så kommer jag ge er lite bilder och ett bra inlägg, puus ♥



Dressyrträning

Idag vart det dressyr träning med Abbey. Vi övade mkt bakdels vändningar och halvhalter. Hon var bitchig osamarbetsvillig och trög i börjar men sen så släppte allt och det gick fort. Fick henne på tygeln och hon trampade under jätte bra. Vi filmade och fota lite som kommer upp idag också. Men japp nästa vecka så ska jag ta med dressyrspö för att "hjälpa" henne lite på traven. Design, promise den ska fixas! Men yes det var allt puus!

Student och prov

Igår så vare student och prov. Jag hoppas att provet gick bra för jag fick typ as mkt hjärnsläpp så det var typ jobbigt... Men sen så var jag på student med Emelie Cassie och Sofie. Super trevligt också. Jah hade en svart blus/tunika, svarta byxor, vita strumpor, rosa örhängen och naglar och sist men inte minst så hade jag svarta högklackade. Skorna var dyyra. Fick betala 500 kr själv och mamma 500 kr... Hmm rätt dyra men snygga. Har inte haft en tanke på att blogga så det är helt mitt fel. På Måndag så ska jag prova på den nya skolan och sen på tisdag så äre skol avslutning :''D
Sitter och håller på med en design nu till en "kompis". Känner henne nt men jag har gjort header och design innan till henne så jag vet typ vem det är :) Yes men aa det var typ allt, puus♥

Naturalhorse man ship

Igår tränade vi nh. Gick riktigt bra! Vi tränade vanligt, backa och sånt och med sticken (pekpinne). Hon var rädd ibörjan men sen så kunde jag ta på henne med sticken överallt på hennes kropp och snurra runt med sticken över mitt huvud osv. Ska tråna vidare idag.. Vi får se hur det går hehe.
Bild från igår innan träningen :''')
Men idag så ska jag och mamma in till Entre´och shoppa till studenten imorgon. Eller ja vi får se vad vi hinner fastg före det så ska vi fota lexi lite och busa typ. Men sen efter att jag och mamma har varit i malmö så ska jag åka till stallet och träna. Vädret är skönt så vi får se vart vi rider idag. Cassandra ska hjälpa annika hela dagen eftersom hon har SJUKT mycket att göra och för att hinna med allt behöver hon massa hjälp. Men aa det vart typ allt. Jag har även mejlat till några snälla människor som ska fixa design till mig gratis.
Bloggar mer sen men aa, puus

Kryck jävlar...

Nu sitter jag här med ett svullet knä och kryckor. Pallar serriöst inte mer. Jag skulle hoppa över en trähäst från fel håll bara för att prova också såklart så slår jsg i knäet med hela min kraft så nu kan jag inte sträcka eller gå på benet. Frågan är ifall jag kommer kunna rida imorgon?
Men jag har ridit idag iaf. Hästarna blev vaccinerade idag och skodda så dem ska bara skritta i 3 dagar typ men det gör inte så mkt... Tror jag förutom att Abbey är PIGG. Yes men det var allt nästan förutom att jag röntgade min handled idag för att se hur lång jag kmr att bli. PÅ torsdag så kommer mamma få ett samtal ifrån en doktor som kommer berätta ungefär hur det ser ut. Mer vet jag inte så ja får hoppas att det blir bra. Men yes nu får ni ha det gött, Puuus ♥
(bjuder på en ful bild på mig hehe)

Stallet senare idag

Hej, nu sitter jag och lexi återigen i soffan fast hon biter i mig elr datorn hehe. Hon har ju en sådan tid nu när hon ska tappa sina tänder och det är rätt jobbigt. Men hon är jätte duktig när man ska sova. För då sover hon hela natten utan att pipa och vaknar ungefär vid 6 tiden typ liksom. Men här är en bild på mig och lexi :'')
Hihi så söt hon är (a) Men senare idag så ska jag rida dressyrlektion på lillhagen vid 14 tiden så då får ni ingen uppdate :'( sry... Men tjarååå

Alla är välldigt trötta nu

Lexi sover nu vid mina fötter uppe i soffan och resten av familjen sitter tyst och halv sover. Nästa vecka är planerad på det sättet att jag rider måndag tisdag onsdag lördag och söndag på Abbey. Skulle egentligen ha ridit på torsdag också men då äre student fest, Yeahh body! Har suttit och fixat en labradoodle blogg nu. Sjukt najs. Där ska jag uppdatera för er som bara vill läsa om Lexi och labradodles. Den heter labradoodle.blogg.se så jag tycker ni borde läsa den med :) Yes det var nog allt för idag. Imorgon så ska jag rida lektion och mysa med Lexi. Typ träna på sitt eller något :'')
Puus

it´s all right tonight...

Yes, jag sitter äntligen vid datorn nu. Har inte gjort det på över 2 veckor så jag tyckte att det skulle behövas. Bloggar nästan bara ifrån mobilen. Men jag tänkte kanske starta en ny blogg och börja om från början. Vad tycker ni ja/nej? Jag vet själv inte riktigt vad jag känner för. Eftersom jag har så mycket minnen med denna bloggen och det vore synd att ta bort bloggen men vi får se. Den nya bloggen ska såfall handla om mig, Lexi, hästar och något annat tror jag :) Känner inte för att blogga men någon annan just nu då jag är mer privat än flerbloggare. Typ om jag skapar en blogg så kräver jag välldigt mycket bloggning och sånt av den andra men själv kan jag inte leva upp till dem kraven så nja jag vet inte riktigt vad som är bäst för mig.
Behöver lite nya frächa bilder till bloggen. Tycker inte om mina gamla bilder riktigt. Men snart så slutar vi skolan och då har jag all tid i världen för att blogga och göra video inlägg till er.
Men det var allt vad jag undrar och ville skriva så jag tänkte berätta lite vad som händer just nu.
Just nu sitter jag i soffan och har lexi sovandes brevid mig och lysnar på Bruno Marz. Jag mamma och lexi har varit iväg och handlat mad på toppen ica så hon är rätt slut nu. Har skickat iväg några mejl också eftersom det behövdes. Men som ni ser så har jag skrivit rätt mycket nu så nu ska jag låta mina fringrar vila en stund, Puus!

Lexi sover, shhhh

Nu ligger hon i mitt knä på soffan och sover. Myysigt! Regnet är blä och jag kommer typ inte rida på länge eftersom jag måste stanna hos lexi. Mina två dagar med henne har varit sega. Det känns som att tiden står stilla nu. Jag har halvt lärt henne sitt på kommando så det är ju ändå bra! Idag så åkte mamma och jag med lexi till en djurbutik som gjorde en bricka med namn och telefonnummer så ifall hon kommer bort så vet man vad hon heter och nummret. Vi ska skaffa försäkring på måndag tror jag och då ska jag också till doktorn igen och röntga min handled och se hur lång jag blir så det är ju super spännande. Sen så ska jag också få reda snart när jag får min mens eftersom jag inte har fått den än. Men yes det var allt, puus


Lexi

Nu har lexi varit hemma hos oss sedan klockan 11.00 så hon är välldigt ny. Men allt har gått bra. Jag var den första som såg henne och rörde henne i värkligheten ( stolt ). Nu är nikki och Jesse ute och går med henne för hon har ätit och druckigt mycket typ. Men ja, jag har varit ute med henne två gånger idag och hon ÄLSKAR mig. Jag vill inte skryta men det gör hon. Hon försöker efter mig 24/7 och slickar mig heeela tiden hehe. Men allt flyter på så nu ska jag ge er lite bilder, puuus


RSS 2.0