Hehe små fix

Ja ni ser ju själva. Min kära mathilda påminde mig idag hur ful min design är så jag tog mig en liten stund och har nu försökt fixa klart den... Headern vill inte passa och det gör mig sur så jag ska be något proffs hjälpa mig :( Det ända jag har  kvar nu är bakgrunden och rubriksfärgen? Suger på designer så jag får nöja mig med detta. 
Mitt förra inlägg var skiiit långt så jag förstår om ingen läst hela typ? Förutom nolifers såklart! Haha men hare gött sålänge, xoxo ♥
 
ps. datan dampar så jag kan inte lägga upp bilder :( men ni kan få en bild som jag la upp innan på min header :D
 (klicka på bilden för att den ska bli större)

Snabbt inlägg innan jag förtsätter med min stress dag

Ber om ursäkt för min usla updatering. Vi ska åka till Holland imorgon så det är typ lite därför. Jag har packat mina saker nu så jag ska bara blogga klart sen måste jag ut med Lexi. När jag kommer tillbaka så ska jag städa huset med mami för papi jobbar. 
Denna gången så kommer lexi stanna hemma (farmor och farfar) för det blir bara jobbigt för henne om hon ska åka flyg osv. Det var as länge sedan jag tog flyget till Holland vi har liksom bara alltid kört dit med hela familjen.
Kommer hem på söndag kväll? Och då tror jag att jag kommer blogga men såläne så kommer emelie att gästblogga.. Har inte snackat med henne än men jag tror hon kan göra det för mig? ♥♥
 
Idag är jag helt rosa klädd... Så extremt fult men ja pallar inte göra något åt det. hah jag har rosa jeans, rosa linne och rosa hoodie ;') 

Igår så red jag en lååång runda med Abbey emelie viril Cassie och goldie. Blev cirka 1 timme och 40 minuter? Det var verkligen super mysigt! Sen efter stallet så kom jag hem. Åt och sen var det direkt iväg igen för att trimma klart lexi. Det tog 3 timmar att göra bara "kroppen" sen så skulle hon till vetrinären för hon har svamp i öronen men efter det så hämtade mamma mig också blev lexi färdig trimmad. Det tog 1 timme. 
Medans hon trimmades så åkte jag mamma och jesse till en pizzeria som var helt misslyckad typ? Inte en ända människa där haha? Fast det var nog inte så konstigt klockan var bara 5 då... 
Jag åt inget för jag var inte hungrig men jesse och mamma var jätte hungriga och bara vräkte i sig... Jag bara: KLOCKAN ÄR FEM! MAN ÄTER INTE SÅ TIDIGT?! så då sket jag i det. 
 
Nu känner jag att detta inlägget blev rätt långt så jag ska ta och avsluta detta inlägget nu. 
Kommer en ful bild på min outfit nu.. Hahaha jajaj puus ! 
 
ps..... lexi ser ut som en nakenhund just nu :S

Dagens stall outfit

Kofta: Falsterbo horse show 2012
Tröja: Falsterbo horse show 2012
Byxor: hööks


Förlåt för videon

Jag ber om ursäkt för att videoninte har laddats upp men det är för att när jag hade gjort den så typ crashade hela min mobil och då pallade inte jag göra en ny.. Gör en imorgon istället eller ja typ kanske någon dag.
Boxningen idag var sjukt rolig! Gav verkligen gärnet. 
Halv 11 imorgon så ska jag rida. För på torsdag så ska jag ta flyget upp till holland! Ska träffa släkten där! Kommer bli super mysigt :)
Ska se på sos uppdraget klockan nio. Tycker alla ska kolla på det.. 
Vill inte blogga mer nu. HEjJDÅ :**

daaagen kommer snart

Hemmannu ifrån emporia. Fett chill eftersom jag är så extremt trött i kroppen. Köpte lite saker, och jag är kär :3 Ska göra ett videoinlägg nu så därför blir detta inlägget kort :) Puus

Emporia next

Vaknade tiiidigt idag men Emelie sov så det var bajs. Men nu så sitter vi i bussen till Malmö, emporia. Fett nice! Ska till hollister idag också :) stack aldrig dit (emporia) igår för det hann jag inte men idag så hinner jag. Har inget mer att skriva så puss på er så länge<3


Är just nu...

Sjukligt trött så jag ska sova nu. Sover över med Emelie inatt så ni vet. Imorgon emporia. Ajja gör morgon inlägg imorgon bitti. Puss


Ändrade planer

Jobbade snabbt idag så jag hann följa med min lillebror som ska ha kalas på Leos Leksand i Malmö. KULIGT! Men sen Fick jag precis reda på att i fredes kväll? Så fick min granne som är ett är yngre än min lillasyster Nikki alltså 9 år 41 graders feber och blev typ medvetslös så ambulansen fick komma och det visade sig att det var en allvarligt urinvägsinfektion. Sorgligt!
Men ha det bra så länge puss!


Godmorgon bloggen

Godmorgon alla sömntutor! Jag ska upp tidigt idag för att jobba :( röd dag så det tar extra lång tid. Ska möta mathilda klockan 9 vid busshållsplatsen? Men idag så ska jag rida och ta det lugnt. Och imorgon sticker jag till emporia igen. Gör ett video inlägg söndag kväll eller måndag morron med det som jag har köpt. Men så länge kan ni få en sneak peak på det som jag köpte igår :)


Hemma

Videon håller fortfarande på att laddas upp när jag sitter i bilen till stallet. Den är nog snart klar? 
Det blåste storm ute. Helt serriöst! Gick inte att rida. Det var fruktansvärt, har alldrig ridit i en sådan vind. Det blev 15 minuters ridning idag. 
 
Känner mig lite rit och pyssel sugen så ska sätta mig ner en liten stund innan maten och rita och pyssla :D Yeeep hare bra så länge då! ♥

Home from school

Heeemmma nu! Skolan vart jätte najsig. På hkk så bakade vi kanelbullar och dem blev super goda. Vi fick 8 st och jag åt tre på skolan. heheh buus. 
Jobbade faktiskt skit bra när mathilda inte var i skolan (hon var sjuk idag och snälla mathilda ta inte illa upp) han jobba 2 hela matte tal på 1 timme!
Sticker till stallet och tar en skritt tur i blåsten. Har tagit en paus på 1 vecka. Känner verkligen mig ridsugen igen nu. Tappade glöden med att rida eftersom jag har skrittat så mycket på sistone. Men nu känner jag mig peppad iaf!
Pappa kör mig så jag hinner blogga i bilen. Kanske blir ett video inlägg?
Ajja puus så länge :D
Hahah man får väll ha lite roligt vid camm? :*

Sleep time

Sjukt chill att göra videoinlägg. Det går mycket snabbare O man behöver inte skriva någon tråkig text.
Imorgon har jag sovmorgon. Börjar 9.chill.
Ska läsa en bok på holländska nu. Har det i läxa :( ajja ni rockar fett. Puss


snälla någon.. Rädda mig!


Grattis sezar och hoppas ni får en bra dag!


Grattis min fine kuse

Min kusin fyller 5 år idag! Sicken kille! Bloggar i bilen sen. Puus dagens kalas outfit.


Upp och hoppa skola nu

Ligger i sängen nu. Har precis vaknat och jag är mega super trött. Idag ska jag ha biologi prov och jag känner mig faktiskt lite taggad! Har pluggat super mycket till detta provet så jag förväntar mig hyfsat bra betyg. Mm men snart så kommer ni får mer inlägg. Kanske inte på två timmar men när jag sitter i kaféet så får ni ett inlägg :) kram


Min uppdatering suger och jag har ingen ursäkt

Jag vet att jag inte kan uppdatera men imorgon börjar vi om.
Dagen har varit dålig, egentligen inte så jätte dålig men seg. Kom hem började plugga. Sitter fortafarnde och plugga till biologi provet som vi ska ha imorgon.
Sezar min kusin fyller 5 år imorgon och det firar vid med tårta och presenter.
Rider torsdag-söndag. Ska köpa en design så fort jag har fått nya bilder. Yeep. Puss hejdå!


Nej hejdå


Hos hästen

Är hos den nya hästen nu. Bertil heter han. Ska rida honom först sen voltige. Hörs mer sen :) Bertil och Celine på bild


Sumba in pink

Förlåt för bad uppdate, dansa för bröstcancer nu med Tidde :)


HOOOOME

Hemma för länge sedan.. Men har intte pallat updatera.
Utgång ikväll med mina tjejer, mathila lovisa emelie och saga ♥ Ingen ridning idag blir på söndag istället?
Det var det, hejdå! 

Dagens


Ps

den första bilden är min arm som är helt röd och svullen tack vare mathilda... Hahha nu säger jag hejdå på riktigt!


MAJS

Fråga inte varför jag valde den rubriken det vet inte ens jag. Sitter i cafeet nu med Tidde och jag ska ha läxhjälp sen :) har prov sista lektionen... Hjääälp! Men imorgon så är det freeeedag! Yes!
Inget roligt idag heller förutom att jag ska hem till Tidde efter skolan ?:) jajja seees


Provridning på fredag?

papap har nu äntligen kontaktakt hästägaren och nu så ska hon skicka ett schema till oss när hon är i stallet så ska vi se och planera när jag kan provrida. Tänkte egentligen göra det imorn men då ska hon ha dressyrträning? Yes, har inget att skriva om för jah har bara pluggat idag :(
Hejdå

Skolan som vanligt

När jag kommer hem så ska jag plugga ... Och sen på torsdag eller fredag blir det provridning på storhäst. Sjukt taggad! Hinner inte skriva mer, kram


Förändring, 2012 & 2011

Shiiit, sicken skillnad...


Årets skolfoto

Blev rätt nöjd faktiskt, inte världens bästa men förra året så jag ju ut som ett Mongo ... Här kommer dem :)


Home and studding, snart iaf

Hemma igen, ska plugga järnet idag på kemi och lite spanska. Känner mig förvånans fullt pigg på att plugga. Tro det eller ej men det är sant :D
Här kommer veckans schema:
Måndag: Plugga med mathilda
Tisdag: Plugga kemi och spanska
Onsdag: Rida och plugga spanska
Torsdag: Plugga och träffa ngn kompis?
Fredag: Rida eller träffa kompis?
Lördag: Sälja kvp, fota höstbilder med mathilda
Söndag: Vet jag inte än men sälja kvp ska ja iaf!

Hoppas att det räckte ;) Här kommer lite bilder på dagens look!
Ps.. Fick reda på att min lärare har blogg. Hahah fett jue!


Är med i en tävling

Länk till inlägget: http://fantasias.blogg.se/2012/october/utlottning-1.html#comment
 

Home, and studding

Sitter med Mathilda och ska fixa en sak. Struntar i boxningen idag för att jag ska plugga kemi. Har prov på onsdag :S Ledsen för bad update. Har haft lite trubbel bubbel i skolan. Tar inte up något på bloggen om det. Det angår bara mig och några andra, inte er.
Aa men c ya!

Tjejcupen, 8 timmar

Ja nu är jag faktiskt hemma.. Har varit hemma i 45 minuter egentligen hehe. Är sjukt trött nu efter 8 timmar stående i kiosk ute och inne (mest ute). Trevligt att träffa lite folk och äta lite goda saker. Matilda och Emelie kom dit. Efter en stund så cyklade mathilda hem för hon frös men Emelie stack samtidigt som mig iaf :)
Är jätte ledsen att jag inte bloggat men appen på mobilen är ju som sagt helt fucked up!
Snart så blir det solsidan då! Hahah jag bara älskar Ove. Så härligt jobbig person!
Men på tjej cupen så köpte jag ett armband där det står "I <3 boys" men jag säljer det för 20kr för jag vill inte ha det. Sen fick jag en "tjej cupen" tröja också. Här kommer bilder på allt! Kraam


Yrar som satan

Mathilda och jag äger


blööö

Sitter hos mathiilda nu. Ska skriva en pp om kleopatra... Hahah kommit långt. Skrev ett as långt bra inlägg ifrån emelies mobil innan idag men det ville inte pubeliceras.. Fick fan damp.
Ska kolla på bio med Emelie nu ikväll halv tio. Vi ska se ted :) Mysiiiigt!
Här får ni lite bilder på mig och Tidde :D
C ya soon ♥

Ip

Sitter på ip nu med Emelie och Alexandra. Det var as länge sedan jag träffade henne. Men imorgon så taggad vi 8 timmars jobb... Eller inte :( men yes jag har inget riktigt att säga men jag ska inte rida i helgen iaf! Anja puss så länge


Ut och jobba i puss regn nu...

Bloggar mer sen när jag kommer hem.


In our school


Matte snart då...

Snart matte. Sjukt tråkig men ball lärare. Sitter i soffan och latar mig mer Matilda. Haha åhh no life -.- Matilda är sööt!

Liten sneak peak på dagens outfit 👍❤💩
Piks


Mot skolan

Är på väg till skolan nu. Första lektionen är gympa på gya så ska först dit bara. Saga och Matilda är sena så väntar egentligen på dem nu. Oj nu kom dem hejda!


Hemma, igen

Haha nu är jag hemma, igen.. Mina rubriker suger. Det har ni nog märkt.

Idag skrittade vi i 1 timme och 5 minuter. Blev en runda till håslöv. Travade en bit för först gången på 1 månad tror jag? Och abbey blev väldigt pigg. Trodde aldrig att hon skulle bli så. Red baracks och hon sparkade bak och ut och började galoppera. Haha men det gick jätte bra. Hade faktiskt sjukt bra balans och jag satt som fast gjuten på henne. Sen red jag lite i form och gjorde lite sidvärs rörelser. Riktigt nöjd.
Sen när vi kom tillbaka så gjorde vi lite "konster" eller ja vi gjorde "jorden runt" och det var as kul. Skrattade som fasiken! Helt sjukt kul!

Fick även en rolig nyhet av Matilda! Hon ska kanske börja rida :'D riktigt kul! Vi kanske kan rida någon gång? Ja men sjukt kul iaf. Tycker att detta var ett rätt långt inlägg. Kanske inte bra jag vet inte vad ni tycker. Sitter vid IPaden så det är inte så lätt att skriva mycket tycker jag.
Ska kolla på New girl nu så måste verkligen avsluta nu! Puss och kram :*

Ps. Blir lite gamla bilder på mig nu, haha ego! Saknar mitt gamla hår :'(


hemma, next stallet!

Japp nu ska jag göra et snabbt inlägg!
Äter mellis för fullt nu cassandra kommer och hämtar mig. Ska rida en mysig höstrunda idag. Så mysigt ute! Skolan gick bra, fick tillbaka mitt matteprov som jag fick ett B på :) Det gick bra. Fick bara 2 fel på hela provet.
Hinner inte skriva mer cassandra ska hämta mig nu (y)
 
Hejdå!

@ school

Sitter vid kaféet nu och ska ha svenska lektion typ snart. Hoppas inte vi ska berätta historier igen. Fuck vi har gått in. Nu har jag lektion. Busig...
Aha dagens outfit kommer här ;)


Hemma från stallet

Äntligen hemma från stallet! Skrittade en 40 minuters runda. Försökte rida i form hela rundan och i början ville hon absolut inte gå i form. Men i slutet så gick hon as fint. Fysik provet var inte svårt men failade stort på en sak. Hahah så fail! Men yes asså jag är väll nöjd?
Snart öppnar Emporia! YES! Ska shoppa :D Vill så gärna till holister och a & fich.
Hannah gjorde bara headern så jag ska fixa resten av designen nu innan maten är färdig.
 

I kaféet

Haha nu sitter jag i kaféet och dricker min älskade bravo juice...
Nästa lektion är SO och vi ska göra en film om farao haha! Så fail, fast Matilda och tenny är sjuka :S

Hejda!


Godmooooorgon!

Sitter i skolan nu. Saga ska redovisa sin engelska snart haha. Men jag fick mina RÖDA BOXNINGS HANDSKAR igår. Så sjukt snygga. Och sköna. Ska till cafeet nu och käka bulle :3 puss så länge..


Yes! Dem har kommit

Blev precis as glad för pappa skickade ett sms från ovanvåningen (haha lat) och sa att något som jag vääligt gärna vill ha har kommit på posten nu. Ska sticka och hämta *** så fort jag hinner :D
Bild kommer sen looovar!
 
ps. Håller på att fixa designen nu. eller ja hannah gör. Kolla hennes blogg hääär :D

Storm

Blåser storm ute så jag ska bara rykta och mysa idag. Den nya hästen flyttar imorgon så sjukt pirrigt. Ska be pappa ringa imorgon och se hur det går.
Hade typ ett "prov" nu sista lektionen om boken som jag har tjatat om.. Gick nog bra, måste verkligen plugga NU till vårt fysik prov som vi har imorgon. Är skit nervör. Kommer gå piss om jag inte börjar plugga nu!
Ha det så bra så länge iaf :))

I skolan

Sitter i skolan och har håltimme nu. Ska försöka plugga lite till Engelska redovisningen. Hahah vi ska ha en power point om ett djur. Jag ska prata om Hamsern. Jag har tråkigt. Denna håltimmen är faktiskt dryg. Öhh! Men yes jag har inget roligt att skriva om.
När jag kommer hem idag så ska jag till stallet men först plugga?
Hejdå!

boxning - avklarat!

Ja, nu sitter jag och bloggar ifrån IPaden i soffan ny duschad. Jätte mysigt... Men yes tog med mig Matilda saga och Emelie idag till boxningen haha, dem tyckte jag var sträng mot dem. Men den kunde ju inget och då måste man ju visa vad som är rätt och fel så då kan man inte gnälla över att jag slår dem. Jaja men det var jätte kul iaf!

Imorgon så ska jag rida. Sofie var snäll och tog abbey idag åt mig även fast abbey inte ville bli riden idag. Jag kan inte tacka mer så glad jag är över att hon blev riden!
Måste plugga nu till mitt fysik prov som jag har på onsdag. Svin svårt prov. Eller typ. Men ses så bloggar jag imorgon bitti? Puus och kraam


*sad face*

Ja är så sjukt ledsen att jag inte har uppdaterat idag. Men jag stack till lillhagen och kollade på clinik med Marcus Hägglund och fotade lite så då hade inte jag tid. Sen så stack jag till Abbey och träna trickträning med henne. Fick massa fina bilder på felicia och Polly idag. Ska göra en video kanske sen men först så ska jag redigera vissa bilder så att dem blir lite bättre haha. 
 
Jag ska även lägga ut en video på mig och emelie när vi dansar i stallet med hästarna haha. FAIL!
 
Jajaj nu ska jag fixa så byebye! Lite provsmak... Sugna på fler?
 

@ home again

Hemma nu med lite lite saker. Sjukt fina saker! Köpte en gul ful vinter jacka som mamma ska byta mot en annan kofta för 900kr. Här får ni bilderna ;')


Toppen

Ska till toppen nu med mamma tror jag? Hon har typ 20% rabat på mq så vi ska dit tror jag :D

Fixelifix

 Ska sätta mig ner nu och försöka fixa en design på en annan blogg  nu. Det var längesedan men hoppas att jag fortfarade kan lite iaf!

Kvällsposten - klart

Japp, nu har jag sålt kvp och det gick bajs eftersom jag inte pallade och jag var kissig. 
Idag händer inget intressant typ tror jag men jag kanske ska kolla på tiddes dans typ, eller jag vet iunte om jag pallar. Men jag hade fel hästen skulle byta stall den 10:de så på onsdag så kommer hästen att byta stall. Det går ingen buss dit och jag pallar inte cykla så ja blö.
Bara jag och Mathilda som tycker min blogg är ur tråkig? Har nästan inga läsare, eller ja inte så mkt iaf och de suger. 

Hahah var bara tvungen att skriva det....
 

Mot Emelie

Hon ska ha typ fest? Eller ja tjej kväll :) puuus


Modevisning nu

... På spanska HAHHA lycka till!


Dagens outfit gympa + dagens


Ont i halsen

Åh möög. Jag har svin ont i halsen nu. Mår seriöst piss. Jag kommer till skolan imorgon men ja jag vet inte rikgitgt om jag kommer palla :( eller jo jag tror jag kommer göra de. Imrogn så ska en eventuell häst flytta stall imrogn så pappa ska ringa när han kommer hem ifrån jobbet (imrogon eftermiddag) och fixa en provridning? Ska även till my one i helgen tror jag och köpa lite för mitt presentkort. Tror jag ska köpa en kl tröja långarmad typ och stövelväska? Vill typ köpa det hoppas bara jag har pengar också eller att mitt pressentkort räcker. 
Ska redovisa min powerpoint imorgn... Shiiit jag har inte övat och jag pallar inte öva :S 
 
Gjorde en header som jag kanske ska ha nu om den funkar :D
NI kanske får se den ikväll? 
 
Ajja ska ta lite te nu så ni får ha det f*cking awesome!

Just nu


stallet i regnet

NU är klockan fyra. Klockan halv fem så lämnar mamma mig i stallet. Sen kommer farfar och hämtar mig halv sju. Kollar på top model nu. Inte så intressant men det gör inget för jag ska byta om nu. 
Vet storleken på min header och den är 814x240? 
Hinner inte blogga vidare för ja måste till stallet om 25 minuter :) 

@ school

Sitter i skolan, cafét. Ska snart ha typ eh.. Läxhhälp tror jag att det heter. Wilma äger och hon har 6-pack. Sen ska jag till stallet efter stallet så ska jag plugga. Har haft svenska prov och det gick inte bra.. Haha men jag har inget att skriva om så puus!


Videoblogg!


Agnes cecilia - äntligen färdig!

NU har jag äntligen läst klart boken. Har läst över 200 sidor igår och idag. Sjukt stolt över mig själv. Jag kan bara jag tror på mig själv! Den var faktiskt rätt bra. Bättre än jag trode. Hände inte så mycket egentligen men jag har rätt stor fantasi så jag kunde liksom "fantisera" mig hur det såg ut. Det var en speciell känsla man fick. Sugen att börja läsa mer nu faktiskt!
 
Men jag gjorde ett video inlägg för 2 timmar sedan som inte har laddats klart än. Fy fan på videofy. Jävligt segt! Verkligen hatar det.. Om videon hade kommit upp hade ni fått mer update av mig. 
Ska sätta mig nu och göra en header till hösten nu. Hoppas ni gillar den!
 
Imrgon ska jag nog till skolan igen. Var välldigt yr idag så det kändes inte rätt. Men nu mår jag bättre. Känner mig fortarande lite svag men det går uppåt. Sticker till stallet imorgon efter skolan. Blir kanske en liten längre skritt runda då? Hoppas det iallafall.
Har inget mer att berätta nu.

Mellis time!

Hahah klockan är fem i fem nu och jag ska ta lite mellis... Jag har läst i min bok i 2 timmar nu så jag har kanske typ 80 sidor kvar i boken. Jag läser agnes cecilia av maria gripe. Fett dryg bok men har prov på den imorgon :(
Ajja glömde göra header men måste veta i vilken storlek den är i först typ :D
 

Time to eat nudlar!


Skyype med mathilda

Vi sitter och skajpar nuuu. Vi har drygt! Båda är små sjuklingar. Vi försöker typ på något sätt att göra en snygg höst/haloween/cool design och header ;) haha tönt vi är.
Checka hennes blogg här!
Haha vi är tönt. Men jag har typ 200 sidor att läsa i min bok som jag egentligen ska ha läst idaag. Heheh jag suger på att läsa typ. Fast jag läste faktiskt 60 sidor igår! Fett stolt.
Hsr mina små idder till min header haha, tack tidde! Kommer upp lite förslag snart ska bara göra dem haha <3

Akuten

Hej! Lexi skadade sig idag när mamma hade varit ute och gått med henne. Hon slet av sin tå typ :( men så åkte jag och mamma direkt till akuten. Det fanns ingen veterinär där så dem gjorde rent det och satte bandage. Är sjuk så ingen skola. Ska kolla house nu så c ya!


En till avramling

Red ju idag också... Sofie trillade av igen. Stall hunden Sally kom ock skrämde viril så han inte sofie hålla i sig. ABbey blev också rädd men jag han väll regera så jag satt kvar. Men hon slog i bakhuvudet rätt hått. Men sen så satt jag av och försökte hjälpa sofie. Tjatade lite på en viss person också men det behöver vi inte nämna. När vi kom till stallet och då visade sig att Abbey var riktigt kissig så när vi kom in så skvätte och stänkte det över allt. Hon kissade mycket.... Men jag fick väll bara ta spån och fixa.
så stallet var väll ok.
 
Nu när jag kom hem så har jag bara pluggat. Läst. Har inte mycket att säga egentligen om det som händer nu. Kollar på x-faktor. Dåligt idag "/
 
Går upp lite tidigare imorgon och ska plugga liiite till. Har prov på en bok ... Har inte ens läst klart boken :(
Hoppas det går bra iaf!

Gårdagen + dagen

Tjabba! NU sittre jag vid nikkis dator och stressar igenom ett inlägg. 
Igår så hade jag boxning. Skit nice! Ajukt roligt fast vi är bara 4 stycken. SNÄLLA VI BEHÖVER FLER ! Sen så pluggade jag engelska. Idag har jag haft Engelska prov och lite sånt stuff. Skit svårt :( Men jag är på sida 100 något och jag har 199 sidor kvar i min svenska bok. Har prov imorgon... på den boken. Får ta med boken till stallet och läsa där typ? Ajja nu ska jag till stallet. Har sviiiin brottom! 
Ska byta om packa och sticka. Skrittar bara en liten sväng idag.
 
Hoppas ni får det bäst för det har inte jag :'( 

Dagens

Här kommer dagens outfit!
Linne: hm?
Kofta: köpte den av min faster
Jeans: abercrombi & fitch
Skor: uggs


Ska sova nu

Ska sova nu bloggar mer sen när jag vaknar imorgon. Har hål timme också imorron så kanske hinner med ett litet inlägg också då. Underbar dag! Tack till alla :')


Skänk mig pengar :S

Snälla, biiig love till kläderna! Vill lätt ha :D sneeela mamma och pappa ni är jete snela ♥
 

In da bibliotek

tjoo, nu sitter jag och mathilda och är sociala på lektion i vårt älskade bibliotek. Vi ska göra en film om Farao... Vi jobbar på välldigt flitigt.. Klockan är snart halv 9 och vi slutar typ vid nio ;')
Taggar som fan till nästa strandbaden! Pussar och kramar Linn och Tiiiidde


RSS 2.0