:(

Ja nu har jag tagit mitt tråkiga men det rätta beslutet. Jag slutar blogga här nu. Jag kommer tillbaka när jag vet om att jag kan uppdatera bra och har en design som är fin. Altså från och med nu i denna sekund behöver du inte följa min blogg. Jag startar upp den om jag känner för det men då kommer jag skriva på fb, dv eller instagram.
 
Men ni hittar mig på fb ( Linn Anderberg ) dv ( Endastlinn ) instagram ( linnanderberg ). Hare så bra för nu drar jag!
 

bjuder denna sista bilden på mig fullt ut!

duktig tjej

Känner mig as duktig som sitter och pluggar nu och sen ska jag ut och springa! (Y)


CAHAJAAH

HEYYY JA HEETTEEERR LIINNN HAHAHAHHAHA


Vandring -.-

igår så vart jag i stallet. Red en runda på 45 minuter själv. Mathilda följde med eftersom hon är bäst. Men sen så hände inget mer igår. Nu idag så ska vi vandra med klassen... Vi ska GÅ till skåre. Hjälp mig. Ja men här kommer en outfit från idag (a)


stallet

Tjenare! Idag har jag varit i stallet och det gickl super bra! Först så hade vi stallmöte och sen så red jag och abbey var JÄTTE pigg:) Haha men imorgon så ska A och saga följa med till stallet xD OMG!
Hahah men just nu skajpar jag med emelie. Jete kul!
 

Ingen uppdate och allt är mitt fel

Allt är mitt fel och jag har egentligen all tid i världen att uppdatera så my bad! 
Igårkväll ialla fall så var jag hemma hos Mathilda med Saga, Wilma, Ida, Joel och Adam. Det var verligen super mysigt (och varmt) så denna kvällen måste göras om! 
Men sen sov jag hos henne och nu är jag hemma. Bråkade med mami så jag fick utegångsförbud. Så egentligen har hela denna dagen spenderats i min lilla mysiga säng! 
Messat maaaassor idag till typ alla känns det som ;) Men yes! Imorgon så ska jag ridaoch sen är det stallmöte.
 
Dagens är väälldigt slapp. 
Tröja: Blå låmgarmad från pieces
Byxor: Mjukis från Team Sportia
Hår: Utsläppt
Ha det så bra, puss
 

15.30

Uschhh, idag slutade jag skolan halv fyra. Är rejält trött nu ;( Men min nya säng har kommit och den är grym? Är helt kär i den. Men en as jobbig sak är att jag var tvungen att ta med alla mina saker (böcker) hem idag för att plasta in dem... HUNDA TUSEN BÖCKER JU!
 
Inget roligt eller så händer idag. Inget plannerat. Klockan är redan kvart över sex så jag ska slänga mig i soffan och kolla på lite tv (Y)
 
Hare gött, puus!♥

haha, åhh så skön!

 
Haha tycker bara denna bilden är så himla skön!! Serriöst man måste tycka om den bilden. Vi stalltjejer vet vad detta handlar om! Men haha sicket liv man får ha idag då ;) Puss

Ny kategori

Har gjort en ny kategori som heter "lilla datorn" som jag kommer andvända när jag bloggar ifrån min skoldator :) Hoppas att ni inte blev förvirrade nu xD Men jao sitter med Emelie och planerar aw nästa år och lite sånt sött! Nu har ialla fall Emelie och dem andra brudarna stuckigt. Dem bara dumpa mig :( Men jao! Ska ladda över bilderna och videorna ifrån igår som jag tog på Cassie och Emelie på åkern på min andra dator. Så sen så får ni kanske lite bilder? :)
 
Kommer typ inte ha några bilder på denna bilden och det suger :( ´Men nu ska ni få en söt bild som jag har som p-bild på fb. Tjao!
(ursäkta kvaliten)

Ny dator

Haallou, nnu sitter jag och bloggar med mina nya dator. Jag har fått en asus 3ee? Men fick den gratis av skolan ( Y ) Fatta så chill att få en dator... Gratis! Men nu kna jag blogga ordentligt från skolan :D
 
Men nu är Saga, Emelie, Ida, Moa, Mathilda och Wilma. Hahah alla sitter vid varsin dator. Nördar. Men yes, as varm dag idag och vi ska BADA :D Tjao mina läsare :)

Skolan snart då

Drar snart till skolan. Kom hem försent från stallet. Typ halv tio? På en vanlig skoldag. Nej tack! Usch vad dumt av mig. Skulle tänkt mer på klockan ock kommit i tid. Ligger ialla fall i sängen nu och ska gå upp. Men pallar inte :/ tycker det skulle vara skönt att få sovmorgon idag men nejdå då är det tidigt som gäller! Men yes inget stall idag. Kanske får läxor?


2012

 Denna kommer lätt vara 2012 låten! Jag tipsar att vara inne på yt och bara smurfa runt. Man hittar saker. Det kan jag lova er!

Första skoldagen

Hejsan allihopa! Jag har nu varit i skolan osv. Det var fakiskt rikigt kul! Sjukt snälla tjejer i klassen. Alla är grymt snälla. Jag började dagen klockan 09.00 och slutade klockan 11.00 ( Y ) Men ja är rätt taggad faktiskt! Sovmoron 2 dagar i veckan och allt ser fint ut. Ja ni förstår nog. 
Har precis gjort smothie och den var as god! Ska ta med den till stallet. Väntar på emelie nu att hon ska sluta. Hon slutar nog klockan 15? Men yees mer inlägg kommer imorrn tror jag C:
 
Puss å loove Liiinn ♥

Åhh snälla skänk mig ett par...

 
Kan dö för ett par ♥

Förseningar men hoppas inte det stör

Nu har det blivit förseningar igen och vi har inte kommit iväg.. Störigt. Pallar verkligen inte bara sitta här och inte veta när vi ska dra? 
Skolan börjar imorgon, plugget kommer, betyg. Förstår ni hår jäkla stressande detta är att inte hinna med ett skit. Jag vill rida varje dag. Få bra betyg. Hinna med bloggen. Det går inte ihop. Jag ger mitt yttersta för att hinna med allt. När jag sitter vid datorn så ska jag göra inställda så att när jag är i skolan så ska det ändå fungera.
 
Försöker lära mig att göra egna designer och fixa min blogg själv. Men jag suger på det. 
 
Peace and love, linn ♣

Drömsött bloggen

Natti natti bloggen. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon klockan 5 sitter jag förmodligen i bilen påväg hem.
Så dröm sött mina fina vänner ♥
 

Fixar och trixar

Ja som ni ser försöker jag fixa designen lite granna smått :) Tycker det går frammåt på vissa ställen men ja vi får se hur resultatet blir. 
Dagen har varit fett mysig och jag har blivit liiite brunare än vad jag var innan iallafall ( Y ) Tänke göra något inlägg till innan dagen är slut.
 
 
- linn -

40 grade

SHIIT!
 
DET ÄR 40 + GRADER UTE! HÅLLER PÅ ATT DÖ!
 

HOLLAND ÄR ETT SVETT LAND IDAG!

Bilder ;)

Finhund & fin bror = fin familj
Egoooboost
Alla kusinerna :)
Observera att jag räcker ut tungan x´)
ja men det får räcka för tillfället så kommer mer bilder sen :)

Förseningar

tjenare, nu sitter jag faktiskt vid pappas dator och ska skriva ett ordentligt inlägg.
 
Men ialla fall så har mamma blivit ordentligt sjuk. Så som det ser ut nu så åker vi hem imorgon och sen om hon inte blir friskt imorgon så får vi se om det blir på måndag. Sen om hon inte är frisk då så får vi se hur vi löser det. Jag och nikki kanske måste ta flyget själva för att inte missa skolan för mycket? Men det får vi se då.
Denna veckan har varit awesome. Familjen har varit super trevlig och detta huset är fett! Det är 25 grader minst i poolen varje dag så man kan inte klaga. Haha, men jag vill Tacka Emelie så grymt mycket för uppdateringen och du är bäst! Svara på whatsapp så äger du! ;) 
 
Funderar på att köpa någon av dom här jackorna men det lutar på "millitär kammoflage" jackan (y)
&
Yes men vilken tycker ni? 
Ska snart fixa ett inlägg med bilder från semestern också :) Ha det gött så länge!
Puus & kraam
 

äpB'PJGBrwgrwgjr

Blogg.se skojar??? Jag lovar jag skrev ett låångt deepshit inlägg men de har inte puplicerats? Jag blir helt galen satt i flera timmarr :S HATAR detta!!!

Jobb jobb jobb

Hej hej, idag kommer Linn hem!! Roligt!
Men de som inte e lika roligt e jobb nu, så nu ska ja jobba sen ska vi kanske till stranden om de blir bra väder :) Igår när ja red så skulle ja galoppera på ett fält så kollade ja först så ja hade kontroll på honom å så och de hade ja. Så fatta ja galopp, å my god de gick i 190, ni fattar ALDRIG, vilken fart han fick upp, han skulle slå alla galopphästar i "hästlängder" Jag måste göra de en gång till så någon filmar, vill verkligen se farten..

Sorry!

Föörlåt, att jag inte bloggat på ett tag, men har haft fullt upp tydligen. Nu e ja på väg  hem från malmöfestivalen, jätte kul! De blev ett inhandlat mobilskal med Nallephu på, såå gulligt! Nu e ja på väg till stallet, ska rida en sväng på Ville :) Änengång FÖRLÅT!

Not expenciv"

"Fransarna blev super, ser verkligen ut som jag har mascara men på en väldigt snyggt sätt, alltså inte alls kladdigt eller något sånt. De e lixom bara fransarna som är färgade. Jag rekomenderar ALLA att göra de, endast 75 kr i Vellinge, awsome!
Idag blir de väll ridbyxor eller mjukis på, shorts e lite för kallt idag faktiskt! Ses sen ja, hejdå!

Väntar...

Nu e ja här i Vellinge och väntar på att gå in och färga fransarna, de va faktiskt riktigt kul på biblioteket, läste veckorevyn bla. En sak som jag tycker e såå gullig e att idag åkte min syrra bussen själv med en kompis, så stolt tjej ja :)

-g

Nu ska ja till biblioteket och efter de ska ja färga mina fransar "SVARTA" ofcouarse. Sen ikväll ska ja rida. Ha de så bra!! Ja har skiit brottom!

Status uppdatering!

Nu kör ja lite status uppdstering här. 
 
Nu sitter ja iaf på studsmattan å kollar efter goda kakor, om de springer förbi någon eller nåt..! Nä men jag sitter här me två kokböcker och ska försöka hitta något gott att baka. Blev typ sugen på att baka helt plötsligt..De blev inget deepshit inlägg idag för jag har inte haft till gång till någon dator och de e sjukt jobbigt att skriva på mobilen. Men nu vet ni hur läget ligger till «»
 De går inte att ändra kategori nu så får göra de sen, hoppas de går bra Linnm Hehe!

För ja kan inte hjälpa dig..!

Fan vad bäst att Linn kan mobil blogga där ifrån!, idag har JAG cyklat med mina syrror till BK å ätit så fick dom en glass oxå xD Ballt!

Live uppdatering direkt från mobilen

Tjenare bloggen! Nu sitter jag här vid poolen och bara glider fram på livet. Bor i ett as lyxigt hus på en as fin tomt. Har fixat internett här vad vi bor (y) så räkna med ett mobilinlägg om dagen av mig. Kommer slänga ihop en film sen när jag kommer hem på huset osv.

Men senare idag så ska vi dra till ett populärt ställe typ med hela släkten och göra något och sen så ska vi antagligen hem igen och bada i poolen. Yes, allt bra med mig kommentera på nu och Jag tycker att Emelie uppdaterar fett bra!

Lite pics kommer här ;*


solnedgång, vindstilla, kan de bli bättre?

HAI, fick ett sms från Linn igår om att hon har internet någon stans..
Jallafall så e ju de grymt!, idag har jag nog inga speciela planer, vi kanske skulle till bibblan å de e ju mysigt!
Igår när jag red så hittade vi en ny verkligen jätte fin ridväg, som tog drygt en timme, så red i i solnedgång utan blåst, helt tyst, kan de bli bättre. Åå, vad de va mysigt.


E jag dryg? Men ni får en till bild på han..

Ingen rubrik fantasi!

Jag gjorde ett inlägg innan men de puplicerades inte :/ Jag sticker snart till stallet och rider en sväng, sen kan ni vänta er ett riktigt deepshit inlägg imorgon bitti. Jag har ett problem, jag vet inte vad inlägget ska handla om, om ni vill så kan ni ju kommentera om vad ni vill vad de ska handla om så väljer jag ett ämne där ifrån. :)


Nu äntligen så bjuder jag på en bild, en bild på Niall Horan..MIN älskling!

Niall Horan in my heart!

Han inte blogga i morse men nu är jag i pildammsparken och ska träffa en kompis, mysigt mysigt! Vi sks fika här å så ska vi byta min skinnjacka till en storlek mindre. Får se hur mycket jag hinner blogga under dagen men om inte så kommer de ett inläggg när jag kommit hem. !! :)

Hejsan, jag webbar med grymt gulliga ungar!

Nu ska ja snart äta, hoppas Linn har de bra i Holland hon kommer förmodligen fram om drygt en timme. :)
Nu håller jag på och webbar med en grymt söt 7 åring? Som spelar mindcraft och med hans brorsa som e 11....:) Haha, dom bara, -jag e i level 24, -jag tar svärdet och "fixar" de...Ja fattar NOLL! :) Känner mig som någon som inte vet något. Vi har pratat i typ en timme. Nu ska ja äta, ses efteråt :)

Vessels yes iam here!

Nu e ja på vessels i malmö och har de skönt, nä men vi har varit en sväng inne på Hööks också å där handlade ja sånna saker man har i stövlarna, DE BEHÖVDES. Ja har fått änn över snygg skinnjacka också inne på Kapphal tror ja de va :) Olika gästbloggningar kommer upp senare också..De kommer bli riktigt fett!!

love ya


Holland here i come'

Nu så ska jag och min familj dra iväg till holland :) kommer hem på söndag tror jag. Ulrika min fina faster kommer bo i vårt hus medans vi är borta. Men som sagt så kommer Emelie att uppdatera :)
Hare bra för nu drar jag.

(bilden längst ner är på mina saker som jag fick igår)


Omg!!

Hej Hej! Ja, de e Emelie här, jag ska hålla igång bloggen under veckan då Linn åker till Holland imorgon. Linn har/kommer göra lite tidinställda inlägg under veckan så titta in här lika ofta som vanligt för lika många inlägg som vanligt om inte fler kommer att komma upp. Om ni inte vet vem jag är så kommer det lite kort info om mig här:
Jag heter Emelie och är 13 år. Jag är Linns älskling och vi pratar om allt å lite till. Jag har kännt Linn i typ 4 år. Men jag har om man säger vetat om henne tidigare men vi började just träffas för 4 år sen. Jaja, jag rider i samma stall som Linn, jag rider Ville som Linn red innan. Han är då en FullblodsArab D-ponny och helt underbar! Jag har två katter och en hund. Hunden är en Bishion Frisé och fyller snart 15 år. En gammal hund, YES! Men bästa hunden, YES!
 
Juste, idag var jag ju hemma hos Linn eftersom hon fyller 13 år idag, det var verkligen jätte kul!! Vi gjorde allt möjligt. Ni kan få allt i ett ordentligt inlägg om ni vill imorgon för jag känner att jag är för trött för att skriva allt nu. Men en sak måste jag berätta. Jag, Wilma, Linn, Julia och Alexnadra skulle gå in i fårhagen,  jag å Wilma ville va lite coola och gå fram till fåren så när vi går fram sakta där så bara börjar ett får springa mot oss, så sjukt läskigt. Wilma går åt vänster och jag åt höger och såklart så föjer fåret efter mig och börjar stånga mig och ta sats å så..Så JÄVLA läskigt, ni fattar inte, ja lovar. Så håller den på där å stånga mig och Wilma har såklart smitit ut ut hagen så inte hon ska bli stångad. Haha. Men så stångar den mig rejält en gång så jag tappar min ena toffel och mina solbrilllor. Men till slut så bara skricker Linn "SPRIING EMELIE, SPRIIIING.!!!!! Så då bara bitchslappar jag fåret en gång och sen springer jag allt vad jag kan ut ur hagen. Och fåret springer ju såklart efter mig men den ger upp sen då jag märkte att den va ganska lat ibland. Men då är jag ju äntligen utanför hagen men min toffel och mina brillor är fortfarande i hagen. :S Så ser jag bara hur fåret typ stampar på mina brillor. Men så kom Linns farfar och Linns pappa och tog min toffel och brillorna. :) Så de blev bra tillslut. Och de roliga är att Linn filmade hela händelsen så den finns på film, hahahah! Ni måste se den, verklige, den är så rolig så den borde vinna pris eller nåt, jag skrattade så de kom tårar typ, heheh! Om ni undrar så är brillorna helt fina utan repor, så BRA kvalité kallar ja de, men de va iallafall tur att de inte var RAYBAN hahaha! ♥
 
 

Världens bästa födelsedag! (EVER)

OMG! ni skojar... Detta ver den bästa födelsedagen ever! Mina underbara kompisar och en perfekt familj. Snacka om att leva lyx liv. Fick en massa saker av mina underbara vänner och familj. Jag ska ta foton och lägga upp det sen på bloggisen ;) Men imorgon drar jag till Holland så Emelie och vissa andra kommer att gästblogga :D Men jao fatta hur fett min liv r idag! Video kommer sen kanske imorron. Åhh ni kommer garva ihjäl er! 
 
Fatta hur alla i min omgivning skämmer bort mig. Älskar dem ♥ Hihi nu får ni en bild från exakt nu...
 
PÅ bild.. Från vänster: Nikki Emelie Jag Saga Wilma :)
 
XOXO lööööv från Linn emelie saga och WILMA :**** och nikki

Födelsedagenm har varit awesome!

Tjenare!

Nu e mina kompisar här och vi har de över ballt.! Vi har gjort massor med roliga saker som jag kanske skriver om senare!! :) Ja, vi har tagit lite bilder å så redan men vi ska göra de mer nu typ..Ja, hejdå!!!!

Mobil inlägg - min födelsedag

YEAAAY! Nu är jag officiellt tonåring! :D

H


Gammal video

Denna videon gjorde jag å Emelie i förmiddes :)
 
 
Jag och emelie bjuder på oss så ta för er ;)

Justin bieber - As long as you love me

 
Åhhh asså gud vad jag älskar den låten! snacka om att den äger (L) Har blivit en Jb nörd (endast låtarna)... 1D still in my heart men nu är det annat på G...
Mår as dåligt så blev inget stall. Förra inlägget skrev Emelie haha. Jag skriver inte riktigt på det "sättet". Men yes jag sitter i min lilla "fatbooy" och försöker förklara för Beata hur man sätter in en "gratis design" på bloggen men jag suger på att förklara :S 
Hare gött sålänge jao! :D

Feedbacken!

Hej!!
 
Jag har precis kommit hem från jobbet, Emelie följde med....:) Vi har oxå gjort en videoblogg som kommer upp senare idag förhoppningsvis. Jag ska till stallet idag å rida Abbey lite! Kuligt!! Emelie sticker också idag till Tjörnarp typ. Kul för henne ja..Men hon kommer hem imorgon då ja ska ha en liet KALAS!! För jag fyller 13 år...JAAA tånåring imårgon!! SKit kul! Vi ska typ äta amerikanska pannkakor och sen sticka till stranden och ta foto! :)
Bla Bla Bla, Jag älskar mitt liv! De går tyvärr inte att ladda upp några bilder för blogg.se dampar så om alla anmäler blogg,se i feedbacken högstupp i högra hörnet. Så kanske de fixar sig så snabbt som möjligt!!!

Stallet senare idag, först jobbet

Jau nu så ska jag klä på mig och sen så drar jag ut och ska jobba. Sen klockan 12 så sticker jag till stallet. Ska göra en liten "come back" på Viril. Saknat ponken ;) Fast jag red honom går x´D Aa, jag får väll se vart dagen leder mig! Puus och kram liinn ♥

Videoblogg

Hope you like it ;)

Designen näästan klar

Nu är designen nästan klart! Jag har bara headern kvar :D Ni får gärna säga vad ni tycker?
Videon är på 78% nu så snartsååå! :D
Här är lite bilder sålänge som Emelie tog idag :D
Dem här två bilderna har jag tagit men resten har emelie tagit (y)
Haha en serie hur jag sitter upp x´D
Smidigt xD
Starkeman, bjuder extremt mycket ...
Det får vara så för tillfället så kommer mer bilder sen :D
 

Videoblogg kommer snaaart!

Snart så kooommmer en videobblogg! Ska bara ladda upp den men internett är seeegt :( Har naajs liiiv just nu!
Pusss

Designen får ni leva med

Jag känner inte för att fortsätta med min design nu så imorgon så ska jag göra klart den. Har kommit en bit på den iaf ;) Här kommer en bild jag har tagit med mina kamera.
kram

Första videoinlägget på länge

Nu har jag fixigt tagit och fixat ett videoinägg åt er! Så här ta för er :)
 
 
Fler kommer!

hemtex nu

Drar in till Malmö med mami och ska kolla på saker till mitt rum på typ hemtex eller ngt. Videoblgg kommer senare men hinner inte lägga  upp den nu. Lovar att den kommer upp idag. Massa kramar liiiinn

Ribbersborg som blev totalt misslyckat

Haha, Idag vad jag Wilma på "ribban". Eller vi skulle vara på "ribban". När vi kom dit så såg vi inte en ända människa haha. Vi bara: Vart är alla? Skulle det inte vara tävlingar idag...?
Och sen så går viv idare också efter ett tag så kommer jag på att jag glömde mobilen i bilen så Wilmas mamma kommer med min mobil. Sen så efter typ 2 timmar försening kommer Wilma och Lotus, Wilmas kompisar också satte vi oss och åt på Espresso House. Det var ialla fall mysigt ;) Sen så sprang vi in på Ica maxi xD Där blev det totalfail! Det började pipa när vi gick in och då visade d´sig att det var lotus som pep haha. Dog lite där. Sen så köpte jag och Wilma gräddbullar. Mums! 
Vi var helt sjukt flummiga haha! MIn blogg.se har daaamp så tyvärr inga bilder nu men kommer så fort jag kan! :D
Puus
 
 

Hej

Hej jag heter WILMA !
Linn och jag yrar hejdå.
PUSS & KRAM SKUMMBANAN
WIWHOOOOO FLÖMMIGT
Fin bild på Linn


Nikon D3100

Haha ja men idag så fick det bli att åka till Helsingborg och köpa en kamera. Så nu är jag en kamera rikare ;) Pappa och jag har varit borta sedan 16 idag men nu är vi på hem väg. Blev inget Ikea för det han vi inte. Men imorgon så blir det ribban med Wilma och fota lite ekipage så kommentera om du tävlar imorgon. Är där ifrån halv 12 till 3 kanske?


HIHI MAJGAAD

Nu sitter jag i bilen men med pappa på väg till Helsingborg. För 5 minuter sedan så ringde vi på en annons och nu är vi påväg ;) så om 60 minuter så har jag en dröm i mina händer! Rummet är snart klart också :)


Live uppdatering från rummet

Färgen är sjukt snygg och det kommer bli perfekt! Imorgon åker vi till Ikea och shoppar ;) världens finaste rum! Here i come!


Åter igen, nytt!

Haha jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag vill ha mina saker. Men jag ska ha denna designen till jag byter igen xD
 
Ska snart äta middag med min härliga familj *pepparpeppar* ♥ Kommer iinte rida så mycket nu denna veckan som kommer för mitt rum kommer behövas fixas med 100% mig. Bloggen kommer uppdateras som valigt om allt går som det ska*pepparpeppar* :) Men jag hoppas verkligen för er skull att ni får intressanta inlägg.
Om ni kommenterar bra så kanske ni får en liten "sneak peak" på hur rummet ser ut när jag har kommit igång med rummet? Ert val mina fina läsare!
 
Ha en fantastiskt underbar kväll! xoxo linn

sista nh kursen

Idag har vi haft vår sista naturalhorsemanship kurs och vi tränade löst. Det var verkligen super kul! Först tog vi goldie och hon var väll inte så intressant på bus sättet men mycket lärorikt. Sen tog vi viril. Han hade betydligt mer energi. Han bockade och sprang runt i paddocken haha. Vi tog inte abbey eftersom vi inte ville utmana hennes ben. Men nu ska jag fixa en ny design för min är piss ful just nu med min fula header ;) 
Imorgon så ska vi börja med att måla mitt rum. Kommer ta före och efterbild så ni får lite fräächa bilder! Men yes take it cool honey ^^
 
Bjuder på gammal bild ;) c ya!

Hemma hos bästa!

hej, nu är jag hemma hos Emelie och passar hennes småsyskon med henne då. Vi har precis sett på en film, Isdraken heter den och jag rekommenderar den varmt!! riktigt awesome film. Nu ser vi en film som heter Hugo och är på engelska :) Mer uppdatering under kvällen kan ni förvänta er, Så håll utkik! Bara så ni vet så är de jag (Emelie) som har skrivit hela inlägget :P Och jag har en blogg som heter http://emoie.devote.se så gå gärna in på den.


Just nu...

Så står jag och mockar Abbeys box. Hon är en riktig bajja Maja! Haha nädå! Men snart så ska jag cykla hem. Ska bara fixa höet sen är jag klar :) Maj gaad vad det är varmt ute idag! Svimmar..... Hehe nej men c ya later!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2465219/images/2012/pic_501d35f89606ee51ae0004f9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2465219/images/2012/pic_501d35f89606ee51ae0004f9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2465219/images/2012/pic_501d36079606ee79bc000184.jpg" class="image">


störiga rubriker

Au men nu har jag varit och jobba (kvp). Känade inte så mycket idag men det får jag leva med. Ska plocka undan mina kläder som jag har spritt ut i hela huset och sen så  blir det iväg till stallet och en runda med Abbey, pga hennes ben. Emelie ska longera Viril i paddocken så när jag kommer tillbaka så släpper vi ut hästarna och sen blir det hem till Emelie också ska vi vara "barnvackt" åt hennes systrar :) 
Yes ungefär så ser min dag ut idag! Bjuder på en dagens outfit också :) 
 
 
Haha snyggt med mamma i bakgrunden på sista bilden xD
Dagens outfit:
Tröja: Jc
Linne: MQ?
Tights: Veromoda
Frisyr: "halvsvans"
Humör: Irriterad och bitchig
 
Ha en skön dag och njut av vädret :D

Hot day

hejsan allihopa. Jag har Inge haft riktigt tid att sitta vid datorn idag så jag tar fram mobilen och skriver mig ett inlägg. Idag började dagen med att vi gick till målar butiken och kollat på färg till mitt rum som vi ska renovera. Det blir en sand brun färg:) ska ta foto på rummet före efter så ni får en rolig bild. Men efter det så var jag hemma klockan 14 ca och sen cyklade jag och Emelie till stallet. Red och skyndade oss jätte mycket. Så cyklade jag hem ifrån stallet på 10 minuter som brukar ta 20-30 minuter om jag cyklar normal takt. Sen nu har jag varit på resturang med familjen. Dyrt. Och nu är jag hemma och imorgon så ska vi köpa färg och så ;) men Japp det var allt! Puus


Ny header

Hejsan, jag har suttit och gjort en ny header SJÄLV. Hehe jag är jätte stolt för jag suger på att göra designers och sånt... Men jag vet inte om jag ska andvända den eller inte?? hmm.

Ny header

Som ni kanske redan har sett så har jag bytat bakgrund och header :) Synd att headern blev så liten. Jag ska försöka fixa till det man jaja :) Nu har vi ätit vår "brunch" och nu är det "efter rätten" kvar :) Det blir kladdkaka. Bakade den klockan 22 igår kväll. Är på rikigt blogg humör nu. På lördag så ska jag sitta barnvackt till typ klockan 2 på natten så man får super gärna vara social på sms ^^ Jao men hej så länge!

Ven - tur ridning

När vi var på ven så ville ja och nikki prova på att rida så vi åkte till ett ställe som var verkligen piss dåligt. Usch hatar det. Jag rekomenderar INTE det. Men men det visste vi ju inte föränns vi hade provat det ;) Här kommer dem!
 
Jag red med min lilla syster så ni vet :)
Jag red på en korsning som hade grymt fint steg. Jag älskade den hästen. Nikki red på ett jätte busigt gotlandsruss. Men det sjukligt tråka med hela turen var att vi bara travade ca 10 steg sen tyckte min lillasyster och en annan liten tjej att det var läskigt så det blev bara skritt... Men jao hare bra! :)

Grattis papi ^^

 Idag är det pappas dag. Nämligen han fyller 45 år idag!! Grattis till honom! 
Jag och familjen ska bruncha idag här hemma. Ska bomba er med foton, hihi. 
                               (klicka på bilderna för större) 
 
Världens finaste pappa ♥ Jag älskar dig. Nu och för alltid.

you only live ones

Hejsan allihopa. Nu sitter jag är hemma i soffan och bloggar som vanligt på sista tiden. Jag har rensat bilder på min dator och gjort ett litet favorit album.. Om du vill se dem bilderna så är det bara att kommentera :) 
 
Jag hade tänkt att göra en hiss & diss om bloggar, men då behöver jag först några bloggar att göra det om? Så ta och kommentera så ska jag se till att fixa en bra hiss & diss. Kom även gärna med önskemål vad ni vill ha för inlägg på min lilla bloggis. 
Och för att komma igång lite osv så får ni gärna kommentera om ni vill ha ett länkbyte?
Kramar eran helt egna linn ♥
 
 
ps. imorgon fyller pappa halv nittio så då kommer ni få en bildbomb från pappas födelsedag. 

Gästbloggning

Hej Julia här! Linn frågade mig om jag kunnde gästblogga,  klart jag kan det! :D
Jag är lika gammal som linn, 99:or. Vi har gått i samma klass nu i 5 och i 6 men nu ska linn byta till ängdala om ni inte redan visste det! ♥ Jag gympar och hopprepar typ varenda dag fast inte nu på sommarlovet, om det var så intressant,,.,,,, hahah men men.. ja just det! sverige hoppar VM I HOPPREP JUST NU PÅ LIVE TV. VÅRA BÄSTA KOMPISAR ÄR MED OCH HOPPAR, SJUKT DUKTIGA... HOPPAS DET GÅR BRA FÖR DOM! ♥ 
Nu får jag fortsätta att komma men jag kanske kan gäsrblogga någon annan gång om ni vill det.
 
Klicka HÄÄÄÄÄR om ni vill komma till min blogg! 
JAG VET ATT NI VILL.. HAHA 
Ha en bra dag! 
haha får en liten random bild på mig! 

Länk till Julia

Jag och julia tänkte bara göra en liten fin länkbyte :) Gå in på hennes söta roliga blogg här :)))
 

öhh... vi skiter i det

japp, asså jag pallar inte ha en foto häst mode blogg... så jag drar över till mitt liv igen. Jao!
 
Sitter hemma hos Julisen och det är kallt ute.. brr! Haha nä det är 19+ grader men det spelar ingen roll för det blåser kallt typ ;) Men vi tänkte gå ner till stranden lite senare kanske. Bjuder på lite bilder på Julisen ;*
Visst är min fula unge söt? ♥ Jaoo men hare bra så kommer mer uppdate kanske senare idag.

Första dagen med Lexi del 1

Den 1/6 - 2012 fick vi hem vår fina underbara valp. Och den dagen var den bästa i hela mitt liv! Så jag tänkte bjuda på min fantastiska dagen :)
Yes, Hope you like it!

RSS 2.0