Dagens ridning

Jag skrittade en 40 minuters runda i otrolig blåst. Hästarna vart lite galna då hehe. Dem försökte verkligen få av oss. Slängde sig hit och dit. Till sist så pallade Sofie inte sitta kvar så hon flög i backen. Haha ni skulle ha sett, jag as garva såg sjukt sött ut! 
Det var otroligt lätt att cykla till stallet idag men en sjuk kamp hem. När jag kom hem så flög jag in i duschen för vi hade (har) gäster och då måste man vara lite fräsh förståss! Mitt hår är helt f*cket up på sistone. Blir fett hur lätt som helst och har ingen "vilja" längre. Det bara hänger... Mitt älskade hår känns helt dött :'( 
Men jag har varit super duktig med uppdateringen idag! Detta är mitt femte inlägg för idag. Känns positivt!
Nu får ni ha det rikitgt kuligt för jag ska vara lite social med dem som har kommit för min lillebrors skull :') 
 

Nu cyklar jag vidare till stallet


Så här ser det ut.

Tänkte uppdatera er lite om hur det ser ut i nuläget med ridningen och hela alltet. Vill inte säga för mycket men kan säga så att jag letar efter ny ponny/häst att kunna träna och tävla. Abbey har varit skadad i cirka 2 månader nu och det känns välldigt tråkigt att hon är skadad och inte kan ridas (trav galopp mm). Skritta är super mysigt men egentligen är det inte det jag vill. Jag gråter välldigt ofta över att jag inte kan tävla och träna. Jag är inte bara en tjej som vill skritta hela livet... Iaf så har jag hittat en som kanske jag ska börja rida eller snarare sagt hon har hittat mig. 
Det är pappas kompis som behöver hjälp med sin 7åriga storhäst lite och då undrar hon om jag är intresserad av att kanske hjälpa henne lite. 
Men jag är lite osäker på om det är en bra lösning för stallet ligger rätt långt bort och då blir det välldigt jobbigt att ta mig dit med cykel. Vi ska höras och se vad vi ska bestämma men jag ska iaf komma och provrida. När vet jag inte men det får vi se helt enkelt.
 
Idag kommer jag nog bara skritta abbey en liten runda när vi har mockat och fixat. Blåser lite ute men ändå hyfstat vamt ute. 
Bara en gamal bild ifrån min Instagram :)

Presentation del 1

 

Planering för dagen och outfit

Gör ett litet mobil inlägg nu bara så att ni ska få ett snabbt inlägg nu innan jag ska jobba. Men Idag så ska Jesse min lilla bror ha ett litet kalas för han fyller år imorron så jag ska antagligen vara med på det. Sen så ska vi mocka ut boxarna idag i stallet och det ska jag hjälpa till med för det är mysigt! Sen efter det så ska jag rida.

Dagens outfit:
Tröja: jc
Linne: MQ
Jeans: Gina tricot
Strumpor: H&M
Smink: struntar i sminket idag, kör på neutral.


back from the stable

Nu är jag äntligen hemma (a) och kan ta mig lite tid till att blogga.
Idag så skrittade vi bara i cirka 40 minuter på grusvägen. Red till ängavallen och tillbaka. Det gick väll ok. Hon vart rätt seg på dit vägen men som tur piggare tillbaka. Altså en sammanfatning av dagens ridning: Inte så mycket till ridpass bara skritt 40 minuter på grusväg för att stärka hennes sena på vänster fram.
 
Ska fixa en presentation snart bara för jag lovade ju er det! eller så kanske det blir ett video inlägg?
 
 

Dagens outfit!

Tröja: Bikbok
Kofta: Juicy couture i NY
Jeans: Gina tricot
Frisyr: Hästsvans
Smink: Inget smink idag
 
XOXO

Tillbaka på linnmig

Hej på min gamla blogg, nu har jag haft en lång paus och verkligen försökt få tillbaka kämpar glädjen med att blogga och det har jag lyckats med! Jag har typ bestämmt mig för att jag ska provblogga i 1 månad och om det inte funkar så tar jag bort bloggen för gott!
Jag har haft renovering nu på bloggen som ni kanske ser och jag är inte helt nöjd med headern men det ska vi väll ta och fixa :D Pallade inte ta bort alla inläggen för det är typ över 600 inlägg så jag sket i det också får bloggen vara så här lite halv ful!
När jag har lite nya foton så ska jag fixa en riktigt bra design som jag ska betala för. Antagligen så ska jag köpa den här (klicka på "här" för att komma till hemsidan) för hon är verkligen duktig och jag älskar hennes designer.
 
Ska försöka skrapa ihop en liten presentation på mig efter stallet. Jag ska åka till stallet om kanske en kvart? Ja så då vet ni lite mer om nuläget. Men bloggen ska efter plannering startas upp idag.
 
 
 
Hejdå så länge så får ni ett inlägg till sen när jag kommer hem ifrån stallet. XOXO

RSS 2.0