Drar till miki

Ska ha tjej mys å äta pizza sen frukt med choklad. Mathilda ska ta med sig sin kamera så ni kan få lite foton kanske om någon dag. Men måste vara lite social nu, puss. ❤


Små fix

Sitter och gör naglarna nu. Ska plugga sen, har haft det rätt doft denna morgonen. Vaknade halv nio sen satt jag och skissade lite. Åt frukost pysslade med syrran och ut med lexi en skön morgon promenad.
Kommer spendera dagen med Mathilda och Miki. Vi ska ha lite mys ikväll. Beställa hem pizza och sen äta frukt doppat i choklad. Yummie!!
Imorgon så kommer jag jobba från 11-16 på två olika ställen så då kommer det inte bli någon uppdatering. Men ska försöka göra så mycket som möjligt idag inför imorgon. Puss ❤❤


Cuality time with lillsis


ut och sprungit en runda

Efter skolan stack jag hem till Miki med Mathilda och Johanna. Vi satt och snacka och skratta jätte länge. Till sist skulle Johanna hem så då bestämde jag, Miki och Mathilda att vi skulle ut och springa en runda. Kom hem för ett tag sedan och har ätit mat och ska kolla på film nu.
Är ledsen för den dåliga uppdateringen men hade inget riktigt tillfälle. Puss ❤


Dagens

Drar till skolan snart då! Har sovmorgon idag men vaknade tidigt så jag har haft det riktigt chill denna morgonen. Vi hörs i skolan eller senare idag, puss ❤


Tar en liten plugg paus och..

.. Läser en stund i min bok som jag sen kommer göra ett skolarbete om och öva mig inför att skriva en deckare. Vi får betyg på allt så det gäller bara att göra allt så bra man kan! Puss ❤


Ni anar inte hur mycket jag har att göra

Helt sick! Har redan fått 6 läxor och det är liksom bara första "riktiga" veckan. Behövde ta en paus nu ifrån plugget för min hjärna håller på att koka över. Försöker få tid till att blogga men det är alltid så mycket som kommer ivägen så det blir alltid någon storts ursäkt.
Men för att komma in på en annan sak så känner jag grymt mycket för att göra en ljusare eller bara yttepytte lite mörkare dipdye. Tycker det är såå snyggt på andra men vet själv inte om jag skulle passa i det. Vet inte heller om jag får för mamma är väldigt rädd om mitt hår eller vad man säger. Meeeen jag ska försöka att övertala henne till det. Annars blir det bara att slinga håret ljusare igen men vill ha något annat denna gången typ.
 
 

One Direction "this is us" movie trailer

Jag tyckte det var lite passande att lägga in en trailer på deras film som jag sitter och kollar på just nu. Glöm inte att höja kvaliten på det högsta ;)
 

Stress, stress, stress (nämnde jag stress?)

Ahhh, gud asså. Har ingen tid verkligen! Kom hem halv tre ungefär och satte mig direkt ner och kollade pll. Sen stack jag iväg med Lexi en runda och direkt när jag kom hem så var det direkt pluggmode on. Satt sen med matten ett tag och sen direkt till engelskan som jag helt hade glömt bort att vi hade. Sen kom jag på att jag ska kolla på One direction premiären ikväll också ! Asså hur ska jag hinna detta?! Är knappast superkvinnan eller något.. men nu sitter jag äntligen ner vid skrivbordet och kan skriva ett inlägg. 
Är jätte ledsen att jag inte har bloggat men ni ser ju själva varför. Så fort jag är klar med detta inlägget så ska jag packa till ikväll och sen börja skissa på en klänning som jag ska göra i skolarbete och ska vara gjord av skräp som finns i huset. Eller ja material som tillexempel tidingspapper och sånt om ni förstår ? Ni får super duper gärna skriva hur många som helst förslag om hur den ska se ut eller typ "teman". Det måste vara STORT så det ska liksom inte vara en balklänning.
Måste verkligen avsluta nu, puss ♥
 

Vattenkrig

Tja alla fina läsare! Kom hem ifrån tenny för cirka en timme sedan men har ätit lite och sen bara suttit i soffan med mobilen. Är verkligen helt slut nu.
Hemma hos Tenny så hade vi vattenkrig. Så sjukt kul ! Det var jag, Miki, Tenny, Lollo, Sara, Johanna och några andra killar. Vi spelade vattenpolo haha. Måste göras om men finns nog inte ett riktigt tillfälle igen detta året eftersom det snart är höst.
Ska skriva ett tidsinställt också snart till imorgon under skoldagen. Måste även ta nya bilder igen för jag har lixom inga nya roliga som ni inte redan har sett.. :(
 

Hemma igen

Är helt slut nu! Har sprungit och cyklat runt 3,5 mil idag. Gud kan knappt röra mig... Kommer göra ett riktigt inlägg senare, puss


Orientering i Trelleborg

Tjaaa alla! Detta inlägget är tidsinställt men jag är antagligen helt vilse och yrar runt i en skog just nu eftersom vi ska med orientera idag med klassen i någon random skog? Hahha, har verkligen ingen aning hur detta ska gå och man får typ inte ha kompass eller något sånt.. Mamma sa att det nog kommer gå bra men litar inte riktigt på henne om det haha. Kommer göra något inlägg senare idag också men har så otroligt mycket plugg så jag bara vill övernatta på månen. Random jag vet men helt serriöst så är det löjligt mycket..
Men vi hörs senare idag haha, puss och kram ♥
saknar min fina prinsessa
 
 

Iväg på orientering


Alla checkar Linas blogg!

Nu har äntligen världens finaste tjej börjat blogga! Har hållt på med designen ett tag.Tycker verkligen att alla ska klicka in på hennes blogg! För att komma till bloggen så behöver du bara klicka på bilden så kommer du dit i ett nafs! Från vänster, Evelina, Jag, Lina
 
 

10 snabba

Allt jag gör måste gå snabbt
 
Jag är morgonmänniska, hatar att sova sent och villl aldrig sova bort dagen
 
Jag är otroligt slarvig och hittar aldrig det jag letar efter
 
Ibland uppför jag mig väldigt blont
 
Jag hatar mina naglar, måste alltid ha nagellack annars så skämms jag över mina fingrar.
 
Jag har ridit i cirka 7 år men har inte rider inte längre. Vill gärna men har ingen tid :(
 
Jag har alltid klädsångest på morgonen, därför förbered jag alltid vad jag ska ha på mig på kvällen innnan.
 
Mina två favorit program som jag kollar på just nu är Pretty Little Liars och Bones (även Teen wolf och Awkward)
 
Jag hade aldrig kunnat klippa mitt hår kortare än precis ovanför axlarna (page liknande)
 
Jag har bloggat i cirka 4 år fast med olika bloggar.

Sjukt mycket plugg..

Hej alla fina läsare ! Hade min första riktiga dag i skolan idag och det var faktiskt väldigt interessant dag. Hade repetition på nästan allt. Vår sista lektion var hemkunskap och där bakade vi en äpple kaka med vaniljvisp till. Den var inte så jätte god för det bara svämmade över med massa fett.
Reseptet var dock jätte enkelt. Det ända som behövs för en äpplekaka för 4 pers är:
4 st äpplen
2dl mjöl
2dl socker
Riven margarin/smör
Det enda man ska göra är att skala och skära upp tunna bitar som man lägger i formen sedan tar man en separat bunke där man häller i mjölen och sockret. Sedan blandar man det lite och häller över det på äpplena. Nästa steg är att ta en osthyvel där man hyvlar margarinet/smöret så att det täcker hela formen. Låt sedan kakan stå i ungen i cirka 20-30 minuter. Låt svalna 5-10 minuter. Efter det är allt klart!
 
Har fått så löjligt mycket att göra redan. Har runt 130 uppgifter att göra i matte och har även prov tills på torsdag nästa vecka. På fredag ska jag kunna översätta en text till svenska och spanska och även kunna glosorna. I engelskan så ska jag gjort skriv uppgifter och även glosor. Åhh känner att jag redan är stressad så jag ska bara komma igång med allting så snabbt som möjligt nu! Ska försöka göra lite mer inlägg senare idag om jag hinner!
 
 
 

Förbereda inför skolan

Imorgon så är det min första riktiga dag i skolan och jag måste verkligen förbereda och packa min skolväska och allt! Måste även städa mitt rum och sånt för det är verkligen helt kaos! Har pluggat lite och sen fixat min kompis blogg som kommer länkas så fort hon har börjat blogga. Spännande!
Vill även göra några tidsinställda till imorgon men har inga bilder att lägga upp.. Får se om jag kommer på något att göra tills imorgon annnars så får ni klara er med mobilinlägg.
Måste verkligen gå nu, puss och kram ! ♥
(gammal bild ifrån usa, saknar det så mycket)
 

Photoshooten 24/8 2013

 

Vad händer idag?

Hej allihopa! Jag har precis gjort klart några läxor som jag har till imorgon och på onsdag. Känns lite kul men samtidigt tråkigt att behöva börja plugga och sånt igen. Idag ska jag fixa lite med några designer till kompisar och även min med vissa saker. Klockan ett så ska jag gå över till bärnstensmuseumet och jobba där för dem har någon speciell dag. Dem sista bilderna ifrån photoshooten kommer ut senare men det blir nog inte alla.
Vi hörs senare, puss !
 

Provsmak av photoshooten 24/8 2013

 

Min anledning till dålig uppdatering..

Förlåt! Är ledsen för den dåliga uppdateringen men har inte haft någon blogglust. Var för första gången i skolan igår och det var jätte kul! Vi hade en klasskamp och vi kom trea av 6 st klasser. Haha men klockan 1 så slutade vi och då stack jag hem till mathilda och var där i typ två timmar, sen stack vi till mig också gjorde jag i ordning mig och stack in till centrum med mathilda för att möta två andra tjejkompisar.
Vi hade bokat bord till klockan halv sju på en millenium och vi hade så kul skrattade massor och snackade verkligen om allt mellan himmel och jord. Sen runt halv nio så var vi färdiga och stack hem till Miki och kollade på film och åt godis. Klockan halv tolv så cyklade jag och Mathilda hem till mig så sov hon hos mig.

Vi ska in till Emporia lite senare och bara gå omkring lite. Det tuffa skolarbetet börjar på måndag så måste verkligen ladda nu! Uppdaterar senare, puss!


mot malmöfestivalen

Drar till mobilia och ska ändra storleken på min klocka och sen även snabbt inom malmöfestivalen för mina syskon ville dit. Puss ❤


classic outfit


The typical djurräddaren

Duktig tjej här asså! Igår morse eller iförrigår kväll/natt så flög det in en fågel i vår skorsten till vår kamin och det röret som leder till den är väldigt smalt så fågeln kunde inte flyga upp eller så. Vi märkte det genom att den försökte komma ur den för man hörde ett irreterande ljud därifrån som liksom aldrig slutade. Så för cirka 45 minutersedan så sa jag till mamma och pappa att den fågeln inte fick sitta där en dag till så då kom dem och hjälpte mig.
För att det skulle gå så smdigt som möjligt så fick jag gå en runda med Lexi medans mamma och pappa fick försöka rädda livet på den stackars fågeln. Den flög först in i taket sen in i vårt köksfönster och när fågeln flög vidare så fick mamma precis tag på den innan den flög in i nästa fönster och sen kunde hon släppa ut den i det fria.
Är så glad att fågeln kom ut. Tänk er liksom, sitta fast i ett kolsvart skitigt rör med lite syre och inte kunna komma upp. Det är ju värsta paniken då! Det här gjorde verkligen min dag.
Det var antagligen en liten kaja. Jag kunde lysa upp med min ficklampa lite för att se om den satt där och det var faktiskt rätt coolt att se fågeln öga mot öga så nära. Jag kunde ju egentligen sticka in min hand men om jag hade gjort det så hade den varit rätt skadad nu haha.
 
En bild för er som inte vet hur en kaja ser ut.
 

Eyes

 

NY DESIGN & HEADER

Den andra headern jag hade var väldigt tråkig men jag fick ju den av en grymt snäll tjej som gjorde den till mig eftersom jag inte kunde ha min dåvarande. Så jag pillade ihop en ny och samtidigt så ändrade jag bakgrund. Är själv rätt nöjd med det. Ialla fall bättre än min gamla. Nu till skolan vill jag ha en "fräsh" nystart liksom.
Hoppas ni gillar den, puss ♥

På bättrings väg

Nu känns det faktiskt rätt bra! Jag har nog bara mått dåligt en gång idag och det varade inte så länge så jag känner att detta verkligen är på rätt spår igen! Hoppas verkligen jag är helt frisk ikväll så jag kan åka till skolan imorgon. Vore så kul om jag kunde få åka dit och vara frisk en hel dag! Träffa massa kompisar och allt. Ska sätta mig ner nu och göra en deisgn åt min kompis. Jag kommer länka den så fort den är färdig.
Rensa skoldatorn står också på schema nu för jag har så grymt mycket skräp som bara måste bort innan jag sitter i skolbänken igen. Hörs senare, Puss ♥
OBS. Gammal bild!
 
 

Sjukdomen fortsätter

Kommer jag bli frisk någon gång eller?? Åh blir så trött på detta! Vill verkligen till skolan. Vill vara frisk. Ingen verkar förstå att jag verkligen har ont. Pallar knappt blogga längre pga detta. Ska äta lunch nu, ses ❤


Spikad framför soffan


Lunch dax

Nu ska jag sätta mig vid marbordet och ta en pannkaka. Är riktigt hungrig nu! Har ätit en halv macka idag med lite nutella på så jag måste äta något nu.


Missar antagligen första skoldagen

Mår fortfarande dåligt och detta verkar inte vilja gå bort så jag kommer inte gå till skolan imorgon... Så synd eftersom jag ville gå dit imorgon. Blev väckt tjugo i åtta idag men det gör inte så mycket för jag vill ändå komma in i skoltiden.
Kommer uppdatera lite idag. Hörs, puss ❤


Idag är en sådan dag

Mamma och pappa ska boka tid till doktorn imorgon eftersom jag inte blir bättre... Sitter i soffan och försöker tänka på annat men det är svårt när man känner den smärtan konstans. Har inte jobbat nu sedan onsdags och skulle egentligen jobbat varje dag tills idag. Vi hörs senare, kram ❤


sjukisen ska snart bli hämtad...

Åh vad detta är jobbigt! Hade feber under natten och det har hållt mig vaken ungefär hela natten.
Pappa kommer snart och hämtar mig så jag kan få komma hem. Dem var bjuden på fest igår så det var därför jag var tvungen att sova här.

Missar massa roliga saker pga detta.. Skulle ha kräftskiva med några kompisar idag och varit på Malmö festivalen igår. Åhh, det ända jag vill nu är att bli frisk!


Relaxed school outfit

Min förra outfit var väldigt "tight" & "ordentlig" så jag gjorde en mer avslappnad outfit som man kan ha till skolan. Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån.
 
Relaxed school outfit

Axcent of Scandinavia

Mamma kom hem med en ny klocka till mig idag när hon var i malmö. Den är lite stor men jag ska in och fixa storleken på måndag. 
Är verkligen super glad eftersom jag inte hade någon riktig klocka som jag gillade. Denna klockan kostade 698kr och innan så kostade den 998kr så priset sänktes med 300kr. Är heeelt kär, haha.
Något som är super smart med klockan är att det står datum och veckodag på klockan så man alltid vet vilket datum det är och sånt. Finns i flera andra färger men denna klockan tyckte jag var mest "min" smak.
 
 

11 sanningar om mig

Här är 11 stycken sanningar som ni kanske inte visste om mig ♥
 
1. Jag är inte döpt
2. Jag ska gå på konfrimations läger sommaren 2014
3. Jag har magkatarr (om ni inte vet vad det är så får ni googla det själva)
4. Jag är 1,74 cm lång
5. Den kroppsdelen som jag är "nöjdast" med är mina ben
6. Den kroppsdelen jag är minst "nöjd" med är min mage och rumpa
7. Mitt emunförsvar är jätte dåligt så jag blir sjuk jätte lätt
8. Jag älskar att sova
9. När jag börjar kolla på en serie så sträck kollar jag på den tills jag har sett klart den
10. Jag är periodare med allt!
11. Jag har haft tandställning i 2 år
 
Bilden är cirka 1-2 år gammal (haha då hade jag tandställning)
 

Inför skolstarten

Gjorde en liten outfit inför skolstarten. Bara för lite inspo. Är helt dö kär i uggs. Hah, tycker det är så sjukt snyggt nu till hösten. Ska definitivt införskaffas nu till hösten och ett par ordentliga skor. Kanske ett par paladium? Mamma köpte ett par nu till hösten och är heelt kär i dem. Kommer nog inte få låna men man kan alltid vara lite sneaky, hehe. 
Om ni gillar sånna här "outfit" bilder så kan jag göra fler och lägga upp. 
The only thing you have to do is to comment below ↓

Sjukis

Har varit sjuk nu sedan torsdag och jag bara mår sämre och sämre... Ville till malmöfestivalen idag men nej. Mamma ska nog in och byta mitt Thomas Sabo armband idag eller typ imorgon?
Gör ett riktigt inlägg lite senare, puss


Throwback

Usa 2008, haha den tiden var underbar! Så liten man var, asså kolla lixom, dör av skratt..
 

Wanties for the fall


Miami låten 2013

Hahah älskar låten! Hög musik i bilen, värmen. Tycker alla ska lägga till låten på spotify spel listan.


vila en stund

Sitter med Miki nu i sängen och har precis satt på en film. Båda är så trötta så det kommer nog bli film ett tag haha. Nu börjar filmen puss ❤


Tack så mycket!

Bloggade ju inte under hela dagen igår men hade noll tid! Vaknade klockan nio gick upp halv tio var ute och sprang en halvtimme, duschade och åt lunch snabbt! Sen drog jag till jobbet och så fort jag kom hem så skulle jag göra klart allt eftersom jag hade en sleepover i ett tält i trädgården. Allt var riktig kul gjorde massa saker sen runt klockan 12 på natten så blev jag sjukt och var vaken länge. Fick sova på soffan och vaknade sedan klockan 9. Och nu har vi äntligen ätit frukost. Idag blir det bättre uppdate, LOVAR! Och tack för alla fina saker jag fick! Hörs sen❤


Bästa vänner

Bjuder på denna otroligt fula bilden ahah som jag gjorde precis. Kände att det behövdes uppdateras lite men visste inte vad jag skulle skriva om så det fick bli ett litet collage av några bilder som jag tog i början av sommaren.
Puss och kram
 

Drar snart hem

Slutar om 40 minuter så då drar jag hem. Ska bli skönt att bara vara hemma en stund sen måste jag fixa allt inför imorgon. Bloggar senare igen, puss ❤


jobbet nu.


smoothie

Hej allihopa! Vaknade för ungefär 45 minuter sedan men gick inte upp för ens nu eftersom jag kollade klart på en film som jag började se på igår kväll. När pappa kommer hem så ska vi göra en smoothie till frukost med bär i. Yummie! Det kommer ett inlägg med dagens planer senare. Puss ❤


"We ♥ it"

Ni kommer få många we heart it bilder när jag bloggar ifrån datorn eftersom jag inte kan fota med kameran så har jag inget annat val. På we heart it så finns det mycket fina bilder så förhoppningsvis så blir det ändå bra! :D
Så nu bjuder jag på ännu en we heart it bild haha.
 

This or that

Här kommer en liten this or that. Fick insporation av Mathilda..  Haha ♥

 

Smink / Utan smink

Sommar / Vinter

Sjunga / Dansa

Julafton / Födelsedag

Singel / Förhållande

Rosa / Blå

Bok / Tidning

Skola / Lov

Häst / Ponny

 

Kjol / Klänning

Levande ljus / Lampor

Rida / Baka

 

Få pengar / Tjäna pengar

Familjen / Kompisar

Hund / Häst

Katt / Hund

Gina / H&M

Veromoda / Kapphal

 Jordgubbar / Hallon

Godis / Frukt

Mjölk / Läsk

 Twilight / Hungerspelen

Nagel lack / Perfym

Halsband / Armband


Därför suger det att vara slarvig...

Vill så gärna fota och lägga ut allt jag har fått under min födelsedag, men jag slarvade bort mitt sd kort så jag har ingen möjlighet att fota föräns jag köpt ett nytt. Kommer kanske köpa ett imorgon om jag har råd och så.. Kommmer kanske fota lite med mobilen och sen lägga upp dem här fast redigerade ;)
 

bara lite snabbt

Ska bars göra ett snabbt inlägg för jag ska gå över till Bärnstensmuseumet för att hålla Emelie lite sällskap. Tänkte bara göra ett litet inlägg nu eftersom mim uppdatering har sjunkit sjukt mycket! Uppdaterar snart, hörs! ❤


bärnstens museumet


min födelsedag 2012

Haha ser ni någon skillnad?
 

älskar er


My birthday!!

Ska snart göra ett riktigt inlägg!! Ska bara sminka mig och klä på mig! Puss❤


Nu, the heat


Smoothie time


Färga ögonbrynen

Nu sitter jag på cykeln mot rängsand. Gick upp klockan åtta för att hinna men jag skyndar mig ändå. Vi hörs efter färgningen. Puss ❤

https://cdn3.cdnme.se/2465219/7-3/pic_520755c8ddf2b31a21446a40.jpg" class="image">


Trouble - Leona Lewis

 
Älskar denna musikvideon och Colton Haynes är bara såå snygg! Hahah men åh denna låten är en av mina favoriter! Love it!

2 days left!

Åhh vad det pirrar i magen nu! Känns som om jag inte har fyllt år på hur länge som helst. Men är nog mest pirrig för att hela släkten har planerat och lagt ihop pengar till en present... Vill så gärna veeta vad det är!
Förra årets födelse dag var sjukt lyckad! Hade mina nära och kära där, skrattade mycket och fick massa god mat och allt! Alla bilder är på pappas dator så kommer kanske upp ett inlägg senare eller så med lite bilder på min födelsedag 2012 ♥
 

Yellow is the new black

Kollar på en ny serie ifrån netflix.com. Den är faktiskt rätt bra! Eller ja, jag tycker det mesta är bra men den här är väldigt speciell faktiskt. Ni har antagligen sett reklam och lite sånt. Började kolla idag på den och den har verkligen fångat mig!
 

Dinner time

Ska äta mat nu med min kära familj. Det bli laxgryta, yummie!! Ska nog också träffa Fredrica imorgon om hon pallar för hon kommer hem ifrån Turkiet inatt.
Hörs, puss ❤


Lazy day

Idag har varit en sådan typiskt lat dag. Vaknade runt 12 åt frukost solade i 1,5 timme sen kolla lite serier. Var även nere en snabbis på surfhyddan och köpte lite lunch. Sticker snart till stranden igen och ska sola lite men familjen.
Sorry för den usla uppdateringen men alla har sånna dagar ibland.
Tre dagar kvar till  min födelsedag! Wieee! Längtar jätte mycket!
Vi hörs senare puss ♥ gammal bild...
 

Vilken färg är snyggast?

 

Bloggextra.se

Nytt i bloggen

Fixade en snabb sak i bloggen precis som ni ser ovan. Det är en liten ikon i din browser.
 
Så här gör du för att få en ikon i din browser;
1. Först så hittar du en bild som du gillar eller så gör du en bild i 20x20px.

2. Ladda upp bilden på din blogg, klicka på bilden och kopiera länken till bilden

Klistra in länken i denna koden:
<link rel="shortcut icon" href=" din länk ">

3. Gå nu in i din kodmall och klistra in koden under <head>

Klistra sedan in koden på alla sidor och glöm inte att spara efter varje gång!
Hoppas det var till någon hjälp, kommentera där nere om ni får problem. ↓
 
 

JAG PALLAR INTE!

Skrev precis ett sjukt långt inlägg och sen bara stängs hela blogg.se ner! Tror snart jag spricker!
Skriver om inlägget när jag pallar.......... F********'******bajs!
Hejdå..

har blogg.se fått spel?

Vet inte riktigt vad som har hänt men mina inlägg pubeliceras inte? Skrev ett inlägg idag som inte pibelicerades och igår + massa andra dagar. Det börjar gå mig på närverna nu något otroligt så de e därför vissa inlägg e konstiga. 
Ska i alla fall snart sova och imorgon drar jag till malmö igen. Vi hörs i alla fall imorgon. Sovgott!
 

 
 
 

hem nu

Sitter på bussen på väg hem nu. Har skrattat så sjukt mycket för inget haha. Kommer bilder på vad som blev inköpt idag. Ni får en liten bild nu så hörs vi, puss ❤


så trött

heej! Idag har varit en liten seg dag. Vaknade halv tio i morse men sen var både jag och mathilda fortfarande trötta så vi somnade om och vaknare kvart över 11. Då låg vi kvar en stund och gick sen och åt frukost.
Efter det så stack mathilda hem så jag kunde göra mig i ordning och städa lite på mitt rum. Sitter nu på cykeln mot mathilda igen. Vi ska sola och bada lite i hennes pool sen sticker vi in till Malmö för vi ska köpa en liten present till vår underbara kompis! Vi hörs senare, puss ❤


Dagen

Idag har varit en sjukt mysig dag faktiskt! Vaknade klockan 9 och sen låg jag kvar en timme för att kolla klart på Croodarna. Vid 12 så kom mathilda hit och då gjorde jag mig i ordning till stranden. Runt ett så mötte vi Miki på stranden och låg och solade en stund där nere. Sen stack vi hem för att hämta men ändå lämna Glitter. Åt kanelbulle, snackade och skrattade massor. Här kommer ett litet collage med bilder från dagen. Puss ❤


saknade vän

Har äntligen träffat mathilda efter 3 veckor? Åh haha min lilla vän ❤ nu ska vi träffas massor hoppas jag hha. Förlåt att inte jag har uppdaterat något men har varit sjukt bizzy.
Har även lämnat bort min älskling. Kommer sakna henne sjukt mycket men hon kommer ha det bättre där❤ Det kommer upp ett inlägg idag eller imorgon beroende på om jag känner att jag orkar... Saknar henne redan ❤ vi hörs så länge puss ❤

 
 

Back were I belong


Drar till stranden

Ska åka ring med tenny idag igen några andra kommer nog också. Sitter och käkar andra glassen för dagen haha. Vi känner oss som tjockisar. Bjuder på glassbilder haha


Best song ever

Åhh, älskar låte, killarna och det är såå typisk min humor... ♥

1 week left to my B-day


Vad blir dagens planer?

Vaknade för en timme sedan och har precis varit nere och ätit lite frukost. Tiden är ju helt omställd så de var mamma som väckte mig.
Vet inte riktigt vad som händer idag.. Ska kolla hur vädret är och göra mig i ordning. Kommer även göra en jätte snabb haul på mina kläder då jag inte pallar göra någon avancerad video(inte för att jag kan göra en avancerad video, hehe). 
När jag stack till Usa så sjönk min statestik rejält så nu gäller det att jobba upp den igen. Kommer bli tufft men de måste göras!
Denna bilder är ifrån när jag plåtades i Usa! Puss & kram ♥

Lite film mys

Nu ska jag sätta mig ner i sängen och sätta på filmen "Croodarna". Den är ifrån i år så jag tror den kommer vara rätt bra! Efter det så blir det raka vägen ner i sängen.
Sov runt 3 timmar under hela flygresan så jag behöver ta igen lite sömn nu. Som ni ser så har jag även fixat lite små saker med bloggen. Blev själv mer nöjd nu än vad de var innan haha.
Hörs imorgon puss

borta bra men hemma bäst

Tråkigt men sant! Det känns så sjukt skönt att vara hemma. Träffa kompisarna igen och allt som man inte kunnat göra i USA.
Idag så stack jag ju vit halv tre till stranden för att käka på surfhyddan och umgås. Det var inget riktigt inplanerat men till slut blev det sju tjejer som satt och skrek på en vattenring. Haha! Det roligaste som gjorts på länge! Ska göras om när Mathilda och Emelie kommer hem. Det gick så sjukt snabbt & det var omöjligt att sitta kvar.. Flög nästan av hela tiden men jag vägrade att släppa då jag är rädd för mörkt vatten.. oups!
Filmade inte denna gången men nästa gång ska ni få en rejäl film hahah.
 
Vi hörs senare puss !

Miami haul ~ del 2


Miami haul ~ del 1


12 timmar flyg

Sticker hem om en timme.. Sen väntar en lång flygresa. Uppdateringen kommer vara kass tills imorgon. Ska äta lunch nu sen bär de av! Saknat allt redan men vi planerar lite saker thihi. Puss ❤


Sleep tight

Nu är jag så otroligt trött... Har knapp ätit något idag men de var en otroligt mysig dag! Blev en frukost på continuum sen var de inte mer mat för mig. Imorgon ska jag äta sjukt mycket så jag kan hålla mig mätt hela resan. Fixar det sista inför imorgon. Har helt glömt bort att berätta att jag sticker imorgon (idag för er i sverige). Ska bli skönt att träffa vännerna och så men vi kommer tillbaka någon gång. Vi hörs puss ❤


Vad var överraskningen?

Överraskningen var att jag skulle plåtas. Kommer massa nya bilder men vet inte riktigt när jag kommer få dem! Såg dem bra igår men de ska redigeras så vi får se. Idag så ska vi ta fler foton för solen försvann så snabbt igår.

Idag är även pappas födelsedag så ett litet kalas blir det! Vi hörs måste gå puss ❤


sovdags

Klockan är halv tolv nu här så hemma i Sverige är den redan halv sex på morgonen. Förmodligen har någon redan vaknat där hemma haha. Är alldeles för trött nu för att blogga. Överraskningen e fixad när de kommer upp på bloggen vet jag inte men de kommer antagligen om ett tag. Hörs när jag vaknar, puss ❤


iväg igen

Kom precis hem ifrån "stan" och fixade lite saker inför pappas födelsedag imorgon. Men nu drar jag vidare, bloggar när jag kommer hem


VS

Förlåt för att uppdateringen blev kass igår men hade knappt någon tid hemma igår. Var på stranden igår, somnade där sen när jag vaknare gick jag till poolen. Sen var klockan jätte mycket redan så då gick vi hem och tog på oss andra kläder sen stack jag, mamma och Nikki till Washington och sen vidare på några andra gator. Vi var inne på vs och där köpte jag lite presenter och tre parfymer, en till Mig, en till Nikki och en som en present. Idag blir nog bara en chill dag. Ska även göra en annan sak men får se om de blir av för de blev aldrig av igår. Vi hörs senare, puss ❤


RSS 2.0