Glömde bild

Glömde bild på mina två andra tröjor så här kommer dem :P


Shoppat

Nu har jag och mammsen shoppat lite. Mamma kunde(hinner) inte göra det imorn. För hon hinner inte. Men här kommer lite bilder på det jag köpte. Puss mobil inlägg
Köpte jeans jacka två tröjjet och en blues


Bye byw

Japp nu har jag tagit av min tandställning och det känns förjävligt xD haha ser ut som en råtta. Har fått en ståltråd och nu väntar jag på min plast skena. Sticker till skolan när jag är klar :) men puss och hej på er bloggen!!!


0% aning

Haha vet inte alls va jag ska skriva om. Är på väg och hämta Jesse och sen ska jag laga mat( är hemma själv ilväll) men nudå måste jag dra! Puss


Webbbaaa

Hejsan alla! SItter och har webb med Hnnah sm vanligt :D Hon spelar tvärflöjt för mig nu. Haha, men hon är faktiskt grymt duktig♥ Men vi vill ju träffas på påsklovet men våra föräldrar tror liksom att vi är pedofiler så på något sätt så måste vi fixa så att dem får snacka med varandra.
Har inget liv just nu. Men jag ska försöka hitta ett billigt på internett. Kanske blocket eller tradera?
Men puss o kram!


Holländska

Sitter här på skolan helt forever alone ock väntar på att holländskan ska börja. Har 7% kvar av mitt batteri Så den kommer snart att dö. Men bara s å ni vet så uppdaterat jag nät jag kommer em.
Puus <33


Märkes saker

Fick en frågan om jag kunde göra ett åsiks inlägg och då gör jag ju det.

Asså varför äre så viktigt med märkes?
Det är vi bortskämda ryttare som bara ska ha massa dyrt hela tiden. Visst asså såklart man vill vara fin och jag har ju också märkes saker t.ex kingsland men asså vi rider inte bättre för vi har det liksom. Vi ryttare har den mest dyraste sporten av dem alla med Ishockey men vi kan knappt erkänna det.
Har du någon gång sett en ryttare som rider i "globen" ha en joffa hjälm eller gummiridstövlar. Nej! Destu högre man kommer destu viktigare blire för alla att ha "dyrare" saker. Det har ju nästan blivit en tävling om vems saker som är dyrast. Okej kvaliten på dem dyrare sakerna kanske är bättre och så men vinner man bara för det liksom?
Egentligen är det bara vi som är grymt bortskämda! Tänk alla dem barnen som inte får något alls utan bara vill vara med hästarna för det är de ända som dem bryr sig om. Vi borde tänka på att de är hästar vi håller på med och ingen modevisning. Vi får lov att bli skitiga vi får lov att skämma ut oss. Hästarna bryr sig ändå inte. Istället för att lägga pengarna på en GPA som du redan har så spara dem. De pengarna kanske kommer till en välldigt viktig sak senare i livet.
Nu menar jag inte att det är fel att ha märkes saker och vara fin osv.. men jag menar bara att man kanske kan lägga pengarna på något annat istället. Hästarna bryr sig inte om du blir lite skitig eller råkar skämma ut dig. Dem kan inte skratta åt dig eller mobba så bara var dig själv och strunta i alla dyra saker.

Det är helt okej att säga emot för detta är bara JAG som har skrivit detta nu. Hade fått ett önskemål om att blogga om detta så då gör jag det och jag pekar inte ut någon nu. Jag har också t.ex kingsland saker och "massa" sånt dyrt. Men jag menar bara att man ska vara sig själv i stallet och men hästarna.
Det var allt :D Puus och kraam Linn ♥

dryg vecka dryg dag

Haha, denna veckan kommer nog bli välldigt dryg. Typ vara i skolan plugga. Tråka.
Jag uppdaterade typ inte igår men bryr mig inte -.- Är så sjukt trött på att blogga idag men endå så gör jag det.
Får massa urgulliga kommentarer typ "hela" tiden och det är liskom skönt att jag inte får massa hat kommentarer så att man behöver bli sur.
Målar mina fula naglar röda nu bara för att det är tråkigt. Men puss!

Ny fest låt?

Kanske en blivande fest låt kanske?
Kram Linn

No uppdate haha sorry

Hejsan lilla bloggisen. Jag haha glömde att pubelicera mitt inlägg igår så det raderades... Typiskt mig även fast jag aldrig har gjort det innan. Här är en jätte fin video som bästa Sofia har gjort.

Den blev super fin men lilla sofia blää tycker att den är tråkig :*
en ialla fall sås itter jag och har webb med hannah nu och vi planerar att träffas på påsklovet :D
Puss och kram linn

Messa

Hej! Ligger i soffan och har fett tråkigt. Om någon vill träffas så är det bara Messa mig. Idag är det våffeldagen så mycket mat idag. Puss


Ps.

Jag håller på att lära Abbey kram så mitt mål är att kunna filma det och visa er kram innan sommaren ;)

Klappat och klart :)

Så nu har jag fixat designen och headern igen haha. Gillar detta mer kanske lite för rosa men asså jag blir ju liksom aldrig nöjd, hehe.
Ändrade lite saker som inte var ändrade innan t.ex rubriken. Säg till om ni vet ngn bra färg som skulle bli skit snygg till min blogg för då ändrar ja ;)
Snart kommer Ullis. Vi ska inte göra ngt speciellt liksom bara träffas och vara med familjen.
Puss!


Tillbaka

Nu är jag tillbaka ifrån stallet. Gick välligt bra att gå med henne i tränset. Hittade ett benskydd också.
Vi gick bara runt hagarna för det var traktorer och så.
Jag är inte nöjd med header och designen, för mörk. Så jag ska göra om den nu. Puss!

Bara en gammal bild på mig och knut ;)

Stallet nudå

Nu sticker jag till stallet! Ha det bäst puss! (mobil inlägg)


Vad tycker ni?

Hehe, vad tycker ni om den nya headern och bakgrunden? Jag gillar faktiskt den. Gjorde den själv nu bara för att jag hade grymt tråkigt :D Men säg gärna vad ni tycker om den :) Klockan 11 så åker jag upp till stallet så det blir super bra!
Puss o kram ;)

För omväxlingens skull ;)

Bara för omväxlingens skull så slänger jag in en musikvideo ^^

Puss!

11.00

Klockan 11 så åker jag upp till stallet. Det blir jätte mysigt. Saknar att ta hand om Abbey, och kunna mysa så länge jag vill. Och det kan jag göra idag.
Har inget mer att skriva nu kommer mer sen. Promise!

Bara en gammal hoppbild på mig och flicka :) Puus o Kraam!

Håret + stallet

Hejsan alla! Håret blev skit bra en riktig snelugg kort som fn.. och nu ser jag  ut som en riktig blondin i hårfärgen ;)
Mamma körde mig snällt och snabbt upp till stallet efter frissan och det gick super. Abbey hostade lite så det blev bara skritt. Men guud vad jag vill rida. Det var inte ens en vecka sedan sist men det känns som 1000000 år sedan! Imorgon klockan 11 så ska ja gå med Abbey en lång kort runda hhaha.
Blir tränset imogon så det ska nog gå bra!
Sitter och webbar med Elli och Amanda men ingen säger ngt hahah :D
Puss på er hejdå! ♥
btw. bild på håret kommer senare ikväll.

Frissan

Hehe, sitter här med en bunte folie och färg i håret. Känner mig översnygg.... Haha nej. Mobba inte jag ser cp ut xD


Wii

Nu har jag spelat Wii cars med Jesse i typ en timme haha. Jag äger, vann alla gånger förutom 2 och dem gångerna lät jah honom att vinna ;)
Är sjukt pirrig till klippningen och ..... håret. Igår låg sidvisningarna på 126 och unika på 43 tror jag! Jag fick typ 15 kommentarer igår. Jag är sjukt nöjda med mina läsare. Man kan ju inte få bättre. Sitter och leker lite i gimp-.- Får se vad det blir haha. Idag hoppas jag på bra uppdate utav mig hehe.. Men efter frissan så ska jag åka upp till stallet.

Tog bara ngn random bild nu ;-)
Ha det bäst bloggen! Puss!


Frukost

Hejsan bloggen! Sitter och äter frukost nu. Ni var underbara igår. Mobilbloggar nu just så jo no haha. Ska göra matte nu för jag ligger efter eftersom jag har varit borta hela veckan ;) men det var bara lite uppdatering utav mig bu. Kommer mer sen lovar!


För alla som vill se när ja travar Abbey lite så finns det en video

Här är en länk till en video där jag travar. Jag rider inte alls bra där men asså jag vet inte vad som flög i mig. Ialla fall så hade jag henne inte alls stäld försökte inte ens och sen så ser jag helt dampig ut.

Hoppas att ni gillar det :DDD
Puss och kram eran egna Linn ♥

Hallou my blogg!

Sitter och webbar med Emelie. Har redan gjort det i typ 45 minuter men jaja det är trevligt. Emelie följer kanske med till frissan om det går ;)
Jag har svarat på alla era hot or not och ni är bäst för kommentarerna bara flyger in (Y) Men ialla fall så har jag bloggat över mkt idag :D
Men imorgon typ frissan ny bil stallet hålla i en ridlektion för Emelie och sen bara bästa familjen :D
Det var allt för idag tror jag eller inte...
Puus o Kraam Linn

Hot or not - wilmandersson.wordpress.com

design, header - Medium. Fin men för smal för min smak. Du hade kunnat ha en bild på dej själv i headern så hade det nog blivit super bra! :D

inlägg - hot! Super bra inlägg. Verkligen du är erfaren det ser man!

Bilder - not mot medel. Tycker du ska ha mer bilder på dej själv för asså man vill ju också veta hur du ser ut. Men dem bilderna du har i din blogg är helt ok :)

Helhet - Medel mot hot! Jätte fin blogg. Bra kompis. Du borde göra din blogg mer som dej för jag känner ju dig och du är en underbar person och hade du ändrat den precis som dig så hade den varit perfekt!


Besök hennes underbara blogg här http://wilmandersson.wordpress.com :) ♥
Kram eran Linn ♦

Hot or not

Design, header - medium gränsar mot hot. Jätte fin design men header kunde varit lite mer nogrann och texten på inläggen skulle varit större och så ;)

Inlägg - Hot! Jätte bra inlägg. Lagom med text och bra med bilder.

Bilder - Hot! Jätte bra bilder! Du borde skaffa dig en kamera som är lite "bättre" för den du andvänder nu är inte så bra som du ;)

Helhet - Hot! Helt enkelt hot. Finns små saker som kan förbättras men ingen blogg är perfekt! :D


Här är hennes blogg http://noggers.blogg.se/ ♥
Kram Linn :D

Hot or not - idaasponnyblogg.blogg.se/

Design, Header - Medium, Lite för mycket blått för min smak ;)

inläggen - not mot medium. Bra inlägg men Det är aldeles för mycket bilder i inläggen. Mindre bilder och mer text så skulle din blogg nog bli jätte bra.

bilder - HOT! Jätte fina bilder riktigt duktig.

helhet - Medium mot hot :-)



Här är länk till hennes underbara blogg http://idaasponnyblogg.blogg.se/ ♥
Kram Linn


Hot or not

Nu tänkte jag min lilla egna hot or not. Detta är en blogg hot or not.
Det är två enka steg man ska göra för att vara med.

1. Kommentera detta eller något av dem andra hot or not inläggen och skriv att du är med.
2. följ min blogg på http://blogloving.com

Jag kommer bedömma:
♥Design, header
♥Inläggen
♥Bilder
♥Helhet

Alla får vars ett inlägg där jag lånar en bild av din blogg och skriver om er blogg såklart. Jag länkar även er blogg så att ni kan få flera läsare. När inlägget har kommit upp på min blogg så kommenterar jag er blogg och länkar till inlägget.

Hoppas nu att många är med! Puss ♥

Outfit

Har suttit och pillat lite här vid datorn och nu så har jag gjort denna bilden ;)
En röd vit svart outfit till häst och ryttare.


Ledtråd: Annan hårfärg
Puss och kram ;)

Trädgårds arbete

Har jobbat i trädgården storsett hela dagen (y) Riktigt skönt! Varmt väder och allt. Perfekt. Ska plugga matte nu så att jag inte hamlar efter :-(
Men ialla fall så kommer ett överrasknings inlägg snart. Kommer bli så jävla bra asså!
Det är 10+ grader ute asså.
Ni som har det kallt kom hem till mig det är mycket skönare här. Imorgon efter överraskningen så ska jag kolla om jag får lov att köpa en skinjacka (aa) Men det var bara snabb uppdate utav mig. Ha det bra puss :)

97, GRYMT!

Känslan när man går in på ens blogg och 97 har kollat på den :D Snacka om att man blir glad :D Ni är bäst! Jag ska starta upp en ny youtube kanal eftersom jag glömmer bort alla mina lösenord hah :P Men jag kan inte lägga upp videos med min dator för den har lagg men för er skull så ska jag försöka ialla fall :D Så vänta en liten stund så får ni snart en video kanske??
Puss♥


Saknar henne :)





Saknar min bebis något oerhört mycket och ändå så har jag inte varit ifrån henne i ens en vecka xP

Köpa bil..

Nu är dady cool iväg och köper ny bil. Det blir en sprillans ny fräch vit bmw. Tyvärr så kommer den inte komma hem ida men vi har iallafall betalt och köpt den nu. Hoppas pappa hämtar den imorgon så att jag kan hänga med hehe :) men det var bara lite uppdate. Sitter fortfarande och Webbar med hannah och det har vi gjort i 1,5 timme nu haha :P Vi webbar typ alltid i en evighet...
Puss o Kram!

Mums

Sitter här vi datorn och Webbar med Hannah. Och dricker Smothi(stav)! Mums :-)


Gissa vad?

Jag har skrivit in mig på Abbey på lördag!!! Yeay! Jag är super super glad :-) jag ska bara gå med henne i träns men det är lika bra ändå. Hon kommer att få massa kramar och pussar på lördag haha. Och på fredag om jag får så ska jag åka och träna Emelie och Abbey. Jag är ju lite mer erfaren av Abbey så jag ska träna dem två så att det går lättare sen. Puss o kram!
Btw. Sitter fortfarande på stranden


@ stranden

Sitter här på stranden med Pappa och njuter av vädret. Fotar med pappas systemis också så bilder kommer ni att få! Här kommer lite bilder som jag har tagit med mobilen:-)


Cha Cha

Haha var bara tvungen att ha den rukriken :P Sitter och chattar med Emelie just nu. Snackar lite om hästarna och lite annt. Nu har jag gjort mig i ordning och försöker komma på något roligt att skriva om. Ska antagligen göra ett åsikt inlägg :-)
Ska nog låna pappas systemis och fota lite ute ;) Solen skiner och det är minst 10 + grader. Riktigt skönt!
Vilken färg tycker ni passar tilld design och header (min blogg altså)?

Bara en liten bild jag tog idag som är på min mun hahah :-) Men nu tycker jag att ni ska gå ut i det fina vädret och njuta av det fina vädret!
Puss och Kram Linn!


Det känns inte bra..

Jag har ju skapat blogg med mina underbara vänner (hannah Emma och Nellie) och det känns som att det inte kommer funka. Det har redan blivit ett missförstånd för att någon tog mitt namn och skrev en dum kommentar till Hannah. Hannah är liksom min bästavän och jag skulle aldrig vilja såra henne. Hon betyder oerhört mycket för mig. Men iallafall så får vi se hur det blir. Vår blogge heter ponnyplums.blogg.se och om du klickar här så kommer du automatiskt till bloggen. Idag ska jag göra lite läxor om jag pallar och sitta vid datorn hehe... Men jag tycker att ni som läser min blogg är super duktiga för statestiken är bra och ni kommenterar bloggen.

Så ser vår nyvarande header ut men jag gillar inte färgen så jag ska försöka ändra den :) (byta färg)
Ha det bra mina fina underbar älskare, vänner och hatare!♣

Tjock photoshop bok

Sitter och "läser" i photoshop boken som pappa gav mig. Det är över 450 sider i den haha :P



Men man måste ju förstå vad man ska göra när man photoshopar. Ha det super bra mina fina underbar goa roliga positiva gryma balla snälla glada läsare!
puss♥

Körtelfeber

Nu har jag fått körtelfeber och jag kommer inte kunna rida på 2 veckor minst. Men jag ska komma och hälsa på i helgen ;) puss!!


Mot doktorn nudå

Sitter i bilen på väg till doktorn nu. Har fått tid klockan 10.00 så vi har lite bråttom men vi ska nog hinna. Febern har blivit högre men jag mår inte sämre. Hinner typ inte skriva mer nu!

Puss


Bajs photoshop funkade inte...

Pappa har suttit i drygt 2,5 timme med att försöka ladda ner det men det funkar inte. Imorgon så åker pappa och jag in till doktorn:( men får hoppas att jag snart blir frisk så att jag kan rida igen. Puss


Photoshop

Har kanske övertalat mamma till att köpa photoshop till mig ;) Bara pappa kvar sedan så smäller det. Pappa kommer nog inye vilja det men jag vill och jag är envisare än många andra. Har typ lärt mig hur gimp funkar nu så jag kan fixa småsaker.
Klockan 4 så sticker mamma och då är jag hemma 2 timmar själv... Bläää!
Men ialla fall vad ska ni köpa på falsterbohorseshow i år? :D
Ja ska köpa(vill):
Ländtäcke(flis med rägn)
matchande utrustning mig och Abbey
benskydd
keps
schabrak
tröja till mig
ridjacka
ridbyxor
strumpor :-)
Kommer behöva spara fett mycket men jag vill ju ha alla sakerna så :)

Dampig bild på mig och Abbey haha xD
Puus!!♥

Blir nog hemma hela veckan

Fortfarande sjuk. Om inte värre. Sitter/ligger här i soffan och dricker te. Mums men Aj! Har ont i halsen nacken ryggen och mina öron. Läst lite bloggar nu och sen så ska jag väll ta och göra mig i ordning. Jag har en video på Cassies mobil där jag galopperar Abbey på en äng. Ska försöka få den från Cassie. Men då vill jag också ha lite kommentarer eller en bra statestik? Minst 50 i statestik eller 5 kommentarer. Låter kanske sträng men jag rider ju inte så jätte bra så därför vill jag ha lite kommentarer och så. Mobilbloggar nu så ni får nöja er med det. Puss!


Ponnyakuten

Sitter här sjuk och kollar på ponnyakuten. Imorgon så tar Emelie Abbey eftersom att jag är sjuk. Men ha det bra puss!


Dryg dag? jupp

Sitter här vid datorn nu typ halvt död.. Men nä skoja bah. Mår svin och har typ feber och så. Har kanske fått halsfluss. Ni är duktiga med statestiken :) Ska typ försöka pilla lite med olika designers. Pappa är och hämtar Nikki?, och mamma är på simningen med Jesse. Ska måla naglarna också idag och sen så får vi se vad som händer. Juuste är den någon som kan förklara för mig hur gimp fungerar? Sitter och försöker klura ut hur man gär men fattar 0%... Har mobilbloggat lite idag och lite igår men det funkar ju.

Abbey min ängel♥
Puss & Kram eran Linn

Sjukling här

Nu har jag blivit sjuk. Ont i halsen feber och huvudvärk. Inget stall eller boxning idag. Ska försöka bli frisk så fort som möjligt eftersom vi har nationella nu och jag vill inte komma efter med plugget. Puss!


Godmorgon alla trötta!

Ligger här på Gabbismadrass och pillar med mobilen medans dem andra sover... Haha sjukt gulliga dem e! Har typ fått sjukt ont i halsen nu så jag vet inte om jag får åka upp till stallet :( Ska försöka väcka dem här sömn trutarna på ngt sätt haha. Puus!


Natti, Natti bloggen!

Nu är klockan 00:37. Mina fina bebbos ligger bredvid mej :D ska försöka sova typ nu eller snart hha. Men har haft en underbart rolig dag idag med brudarna! Måste göras om. Puus!!<3


Bella o bella här

Hej älsklings! Bella o Bella här. Sitter hemma hos issa o gabbi o ser film. Linne sötast, puss hej.


Nya skor :)

Nu har jag köpt nya skor och är på väg hem. Skorna kostade 900 Kr så dem var rätt dyra. Egentligen så skulle vi hitta på annat också men jag ska ju också till stallet så då hinner inte mer ^^
Puss!


På väg till Malmö nu

Sitter i bilen nu på väg till malmö. Men jag börjar bli orolig för min lille bror. Han har inte ätit något på 3 dagar! Träffade pappa på vägen nu precis och Jesse såg jätte dålig ut :( men ses sen då!
Puus!<3


Drar till malmö nu

Nu bär det av till Malmö för att shoppa lite. Kommer nog bli ett par skor ;? Men ialla fall ha det bäst!

Puuus :]


Jag kan inte vänta längre!!

Som sagt, jag kan inte vänta med att blogga! Känns som om det var en evighet x) men jag börjar blogga nu som vanligt igen.
Idag ska jag och mamma köpa skor till mig och kanske en skinn jacka och lite sånt. Sen blir det upp till stallet. Hoppas på en liten längre runda idag :) Jag känner för att sitta på häst ryggen länge nu :) Puuus ;)
(mobilinlägg)


30 mars

Den 30 mars så kommer jag antagligen starta upp bloggen igen. Eller den första April xD Men ha det ändå bäst för imorgon så ska jag få en IPhone 4s vit :DD
Puus!!

mina inlägg e på botten

Jag ska nog ta en liten bloggpaus på min blogg då jag inte har ngn blogg lust. Jag återkommer med datum när den startas upp igen. Idag har jag sålt kvp och nu så ska jag snart ha kalas (nikki fyller år). Men hejdå!
Ha det super bra så länge Puus!

Emelie in dha house!

Hej hej!
Jag heter Emelie är snart 13 år och e "syskon" med Linn. Nä, vi e inte syskon men man kan tro det xD Jag tränar en gång i veckan och på samma ridklubb som Linn går på. Jag rider Silver Viril som Linn har ridit innan. Hos honom rider jag ca 3-4 gånger i veckan mer eller mindre. Jag har en fotoblogg och den kommer ni till om ni klickar HÄR! Men den har inte startat på  riktigt än. Jaja, jag gillar att tävla men har inte kommi igång riktigt. Men första tävlinge för sesongen blir nog den 25 Mars på LRK. klubbis dådå..

Idag var vi funktionärer på regional/nationell hopptävling på Lillhagen. Vi höll i framhoppningen och de var så sjjjuukt kul måste göras om. :) Vi kalla in hästar från framridningen till framhoppningen och sen kalla ut dom till tävlings ridhuset när det var deras tur. Vi fick också gratis fika och deet var vääldigt tur eftersom man bli hungrig när man jobbar så där. hehe :P
Kramisar Emelie!♥

Stallet var awesome!

Stack till stallet efterskolan. Jag och storsofie red en liten runda idag och ville bockade hihi ;) men sen så fixade vi iordning maten till hästarna och sen så tog i in dem. Mamma har hämtat mig och nu är jag hemma. Sitter och webbar med hannah och fixar lite andra saker. Men jag ska göra lite läxor nu så puus! :)<3


jag är med


http://powerponys.blogg.se/2012/march/utlottning-av-en-header.html
Kram linn

RSS 2.0